Biljanin decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 30> |
Korisnik | |
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala draga rose
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
potpisujem Rose u potpunosti! ![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Hvala renn
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Puno lipa tacna,lekcija naučena!
Shabby polica,sličice ruža i okviri,ti si u ovom slučaju profesor!!!
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Sve mi je prekrasno, a tacna mi je posebna
![]() |
|
![]() |
|
Hvala drage maslina-55 i Dorina
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
jako dobra tacna, odličan rad sa čipkom i zanimljivo raspucavanje. koji je to crackle bio? shabby polica prekrasna, vrlo nježan motiv i savršeno dozirano šmirglanje. i sve na polici i oko nje mi je baš mmmmmm!
|
|
![]() |
|
Hvala anastazija
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Tacna je mrak... imate jako dobru uciteljicu tamo u Rijeci, a i jako napredne ucenike
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Jako lijepo...
|
|
![]() |
|
Hvala Iluvia i danci-ka
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Hvala mnatasa1
![]() ![]() |
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Polica je toliko romantična i nježna baš za iste takve uspomene.Ima još mjesta na njoj a sigurno i još puno uspomene. Želim vidjeti još!!!!
|
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
zgodna tacna pomalo neobično obrađena a
![]() |
|
![]() |
|
Hvala drage andora2 i file
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
divno Biljana,tako nostalgicno.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
prekrasna tacna!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |