Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj kreativni apaurin
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj kreativni apaurin

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 25>
Korisnik
Poruka
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2012 u 18:47
bravo majstoricesmile141
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
TaraBraun View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaraBraun Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2012 u 18:54
Tvoje boce su mi prekrasne,Clap postala si majstorica za boce, ovu sliku na prvoj boci sam pokušala isprintati, ali nije mi baš uspjela najbolje. Reci sa čime radiš one vitice i šare na boci, jel to neka šablona ili ti to sve odoka?
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2012 u 18:58

Prekrasne su  smile94.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Mamina View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 432
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2012 u 20:12
Drage-veeeeeliko hvala i smile79.slike su isprintane na kućnom "HP-ovom" printeru.Bocu prvo dva puta natufkam bilom "fasenom".Posli tufkam ostale boje -kako mi motiv "traži"..Kad se i to osuši uzm
em pripremljeni motiv i olovkom obilježim oko njega )na boci ).Napravim pittorico (koliko ja to znam?!) i nakon toga zalipim motiv bez puno mackanja sa lipilom.Kad se osuši pažljivo motiv premažem sa lakom,tj. lipilom za salvete.
Pitale ste me za vitice:da imam šablonu preko koje istufkam pa poslije docrtavam i dodajem  sa kistom.
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2012 u 20:46
Prekrasni radovi Mamina .Izdvojila bi tacnu s ružama i boce koje mi se posebno sviđaju.
Na vrh
Mamina View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2012 u 20:49
Hvala Maris-ha ha ,ja sam se upravo divila tvojim radovima
Na vrh
tifany View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tifany Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2012 u 21:39
smile227smile227boce su fenomenalne,divno,pa ti si si majstorica za 5
Na vrh
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 772
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2012 u 22:14

pre-do-bro ... Clap   Thumbs%20Up   Thumbs%20Up   Thumbs%20Up  

boce su stvarno majstorske...  smile94

postala si carica od boca...    Approve   Smile  

smile141

učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2012 u 00:07

Genijalne boce, taman sam htjela postaviti pitanje kako ih radiš......hvala na iscrpnom objašnjenjuClap

I da, stvarno, zvat ćemo te "carica od boca", može?
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez
Na vrh
Julija D View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 176
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Julija D Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2012 u 09:19
I ja se pridružujem pohvalama, "carice od boca"!!!smile78
"Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo." I. Andrić
Na vrh
Mamina View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2012 u 09:33
Rasplakale ste me ,ali od sriće.
Svim curama VEEEEELIKO HVALA i šaljem vam tisuću     smile79
Na vrh
Mamina View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2012 u 10:57
Jupismile199počela sam klijat!!!
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2012 u 11:03
Originalno poslano od člana Mamina Mamina napisao:

Jupi[IMG]smileys/emot78.gif" align="absmiddle" alt="smile199" />počela sam klijat!!!

Ide to tebi.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2012 u 11:11
Boce su prekrasne.Svaka čast.Čipka je napravljena sa papirnatom čipkom za kolače?
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Mamina View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2012 u 11:24
Kiki-u pravu si šta se tiče čipke.To su oni mali jednokratni podmetači za čaše.Nisu bili u planu ispočetka ,ali mi je bilo "gluvo" oko motiva pa sam preko podmetača tufkala kako mi je "tražilo"Wink
Na vrh
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 796
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2012 u 17:49
Mamina molim te radi samo boce - PREDIVNE SU!smile99
Na vrh
Mamina View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2012 u 13:13
Hvala cure dragesmile78
Okić-hvala lipa!!!Kako sam je antialkos,moram čekati da se ekipa proveseli i ispije sve te boce (naravno, u moje zdravlje).
Na vrh
kerber View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 278
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kerber Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2012 u 13:47
divota, a flaše  su zasmile211......ili....onesvjestiti se...
Na vrh
Mamina View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2012 u 17:45
Hvala Kerbersmile78U nedostatku novih PRAZNIH boca bacam se na nešto drugo...
Na vrh
Mamina View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2012 u 10:40

evo još jedne boce.moglo je i bolje...

prvi put radim decoupage na kanalicama pa ...

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 25>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.