Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6970717273 245> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bravo za Fifija - jer njega moraš voditi u šetnju pa mi možemo gledati krasne slike.
Dok smo imali psa i ja sam puno više šetala, jedini je problem bio što sam zimi morala odustati od šetnje uz more jer je on obavezno uskočio u more , nije mu smetala ni hladnoća ni valovi, obožavao se je kupati . |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Istina djevojke, lijepo je imati malog dosadnjakovića, naše klupko radosti koje me svakodnevno najuri bar na polusatnu šetnju. A kako ne volim šetati asfaltom i selom, radije odem van mjesta, u prirodu i na osamu. Uživam u pogledu i "razgovoru" s Fifićem.
Nataly - nadam se da će nam lijepo preživjeti alstromerije pa da jednom u istima i mi uživamo, iz svog vrtića!
Baka - kupila sam cvijet, još nije procvao ali ima dva pupa.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ahaha, tako je to kad se čovjek odluči za kućnog ljubimca! Puno više hodanja, puno više svježeg zraka. Pa još ako živiš u prelijepom kraju kao ti, eto i nama slika za uživanciju
![]() Amarilis? Kupila lukovicu ili ima već cvijet?
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Hvala ti na ponudi, no turske karanfile imam, mislim da mi ove godine trebaju procvasti.
A i alstromerije imam od Hoye, posađeno u vazici u kući (jer sam ih dobila kad kod mene više nije bilo uvjeta za posaditi vani) i par ih imam posađenih u vrtu koje mi je u rujnu poslala Bergenia (vidjet ću da li će preživjeti moju zimu). ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Tebi je naša Mura vrlo blizu,lijepo se šetaš sa Fifićem,samo ti nama lijepo slikaj
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prelijep je tvoj kraj, lijepo si ga uslikala!bravo za Fifija pa te izmami vanka!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Hoyček, otkako je Fifi u našoj obitelji (sad će godina dana u ožujku) odlazimo u šetnje redovito. Prije nismo išli tako često, a i kad smo išli nisam nam sliknula te odlaske.. Hvala ti na posjeti i dođi mi opet!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ili ja nisam prije primjećivala ili se ti puno više šećeš uz Muru?
Predivan kraj, Raj na zemlji ! Pravo bogatstvo.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Drage moje gošće - Jagoda, Gioiaa, Misty, Baka, Antonija, R.Sara, Moon, Sunceee, Sarajka, Mari5510, Freeland, Mali Kaktus, Otok, Lantana, Vilmač, Fany, Triša, MiraK, Mira021 i jedan gost Toni - uvijek se razveselim kad vas ugledam kod mene! Veseli me što vam se sviđa moje cvijeće u blagovaoni, a i ja jedva čekam proljetne dane u mojem vrtu.. Baš mi je nekako duga ova zima, kao da i ja sanjam, ušuškana sa svojim vrtom i okućnicom. Mnoštvo sam već knjigica o vrtu iznova pročitala, časopise prolistala, planove napravila, svašta cvjetnoga poželjela.. I sada mi preostaje samo čekanje buđenja pravog proljeća, najmanje još par tjedana.
JOŠ SE NEĆKA I PROLJEĆE
Još se putem gazi blato sunce škrto i zubato.
Ni travi se niknut' neće još se nećka i proljeće.
Jedino se visibabe načičkale kraj tarabe.
J. Ivanković Nataly - ovaj buket u vazi je kupljen. No, imam inače u vrtu karanfile i nekoliko alstromerija koje za sada još nisu cvale jer su malecke. Karanfili su turski, moji, a alstromerije su darak naše Hoye. Ako hoćeš sjeme turskih, dvogodišnjih karanfilića javi mi se, još mi je malo ostalo.
Svakodnevno moj Fifi i ja odemo malo u šetnju, a jučer je zaista bio dan za poželjeti ga.. Sliknula sam djelić ugođaja i pejzaža koji nas je okruživao.
Polje starog zlata podno azurnog neba.
![]() Namreškana Mura.
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Anaida draga evo me malo kod tebe da vidim da li je proljeće provirilo...Pa koliko vidim nije baš, ali brzo će ....Snijega nema iako mislim da bi za biljke bilo bolje jer ih na neki način štiti i daje vlagu....Kućne biljke uđivaju na prozorskoj dasci i čekaju sunce kao i mi
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Anaida, lijepe biljkice si nam pokazala u svom dnevnom boravku.
Još malo se moramo strpjeti, sad će proljeće- samo što nije....
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Znaš, ja svako jutro trčim za tobom po vrtovima, no prva dođeš i brža si...
![]() Da li su one alstromerije i karanfilčići možda iz tvojeg uzgoja ili su kupljeni? |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Uvjek lijepe slike i lijepo cvijeće, naravno!
Neka nema snijega, ovako mi je ljepši pogled kroz tvoj prozor
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
u blještavom bijelom ugođaju oko mene uživala sam gledajući tvoje slike i uživala u telenoj boji,predivno zaista
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Baš sam se fino ugrijala u tvojoj toploj sobici i pregledala puno lijepih cvjetića
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Evo me sjela kraj radijatora i gledam predivni cvjetni aranžman na stolu, najradje bi ga uzela doma.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
uvijek rado prošetam, prekrasan pogled na vrt!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6970717273 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |