Moj mali gradski vrt - 2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6970717273 78> |
Korisnik | |
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Večeras sam odabrala tvoj vrt za posljednju šetnju. On mi daje onu tišinu, smiraj. To mi večeras treba. Hval Tija.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Hostice su se lipo razbujale,a boja ove ruže je predivna
![]() |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Hvala Ančice!
još malčice Hostinjaka.............ili sam vam dosadila s njim?
![]() Sisyrinchium angustifolium mačić
![]() moje ljepotice
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Perla znam da me "lojtrice" čekaju samo ja zbilja neznam kad ću po njih. Hostinjak se bude opet popunio jer sam kod svekrve našla nešto što još nemam, a ona ni nema pojma što ima, u prilog tome ide činjenica da ti ona REŽE lišće i "aranžira" i stavlja u vazu. Skoro me srčani trefio dok sam to vidjela. Ja ove godine nisam ni jorgovan imala u vazi.
"I, kako naša romantična Misty kaže, sve je tako uredno! Još kad bi znala koliko ljubavi je akumulirano u Malom gradskom vrtu.....!
![]() Ma nije tak uredno kako se čini, to zbilja sam tak na fotkama izgleda. A što pak se ljubavi tiće ima je puno, i one prema cvijeću a i one druge.
Rosa2 draga hvala ti što posjećuješ moju šumicu i što uživaš u njoj.
Triša hvala, a Heuchere ...... samo da stignem do Zagreba, stižu nove zanimljive....i jedva ih čekam.
Bako hvala za kritiku fotografija, prenjeti ću ju umjetniku.
Mali kaktuse, a sve to na 80 m2 koliko imamo dvorišta....jedino mi je žao što ne mogu nigdje ukomponirati nikakav grm kojih ima prekrasnih i zanimljivih, a o penjačicama da ne govorim.
Medvjede nemoj biti posramljen jer nemaš zašto. Zahvaljujem ti se u Davorinovo ime na pohvalama koje su upućene fotografijama, a ja ti se zahvaljujem za vrtnu "priču".
Znate o čemu sam razmišljala, ja svoju staru temu vidim a u njoj postoje toliki krasni postovi koje ste uputili mom vrtu da bi bilo zgodno napraviti tj. iskopirati postove i napraviti "Najbolje iz..."
.....i hvala svakom šetaću po mom vrteku, koji i ne ostavlja trag da je tu bio.....
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Tija, moram priznati posramljen da sam tek danas prvi puta posjetio Davorinov blog. No, nikad nije kasno zadiviti se i reći da su radovi naprosto nevjerojatni. provedoh neko vrijeme jednostavno šuteći i diveći se prizorima rijeke, cvijeća, mjehurića... bez teksta i daha ostadoh. PREKRASNO! moram ponovno pohvaliti i vrt koji me isto tako ostavlja bez rijeći. ma sve je jednostavno prekrasno!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ovo mi ne izgleda kao mali gradski vrt,tu je sve tako lijepo bujno
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Da je vrt krasan, to sam već valjda rekla negdje i više puta, ali pozdravljam umjetničke fotografije!
![]() ![]() ![]() Posebno ova koju je Mysti ponovila je predivna. Ne bi čovjek rekao da je u "malom gradskom vrtu"!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Prekrasno Tija. "Vatromet boja" me oduševio, ali od zadnjeg djela heucere su moj favorit.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Znas da ja uzivam u tvojoj sumici pa tako i sada ,a ona problematicna gredica ma draga to si ti samo umisljas sta moze u toj ljepoti biti problematicno
![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Odgovor na prvo pitanje je, da draga moja, ponekad ne stignem, a ponekad ne mogu spavati! (More me brige, datumi u krsnom listu, mjesečina.... buš vidla. ![]() Što se šumice-hostinjaka tiće sve je OK, ali ti se čini prazno!? Znaš i sama da je za trajničare strpljivost osobina koju moraju savladati. Hoste ti se nisu razrasle, ali i tome ima lijeka. Za kumu si pozvana, a lojtrice te čekaju! ![]() ![]() ![]() I, kako naša romantična Misty kaže, sve je tako uredno! Još kad bi znala koliko ljubavi je akumulirano u Malom gradskom vrtu.....! ![]() |
|
![]() |
|
Ima li ko Ginko ja bih ga trebala. Naime moja "problematična gredica" je čist OK, samo sam ja zaboravila da ima toliko toga u njoj posađenog i da mu treba vremena da izađe pa je sad izašlo i naravno više ni mjesta nema....mislim naravno obavit ću ja dužnost "kumstva" u Zagrebu i usput nabaviti neke vertikale, a i horizontale. Gogo, a ti nisi kao umjetnik? Ti si definitivno iz ničeg napravio nešto.
Zvrk, Dadek uživa u tome što je sve gusto i ispremiješano, ja bih malo onog reda od prije par godina i da se svako malo ne iznenadim što mi je sve procvalo tj. često izgovaram rečenicu "Gle pa ja to imam!"
Anaido, slobodno navrati ti i uživo, pozvana si na kavu ili nešt slično, pa samo 35-40 km nas dijeli.
Miro još jednom ti hvala na posjeti a i na lijepim riječima iz najlipšeg grada na svitu, meni posebno priraslog srcu radi bile boje.
Misty hvala, ali zbilja nije tak uredno kak na fotki izgleda.
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Lijepo i uredno (znam ponavljam se ali moram!) da izgleda skoro nestvarno!
![]() |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Meni tu ništa ne izgleda problematično, nego fantastično!
Vas dvoje ste pravi umjetnici i to na raznim područjima. Sve pohvale!
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I ja sam još jednom osjetila ljepotu i šarm malog gradskog vrta!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Draga Tija kako je lijepo kod tebe,kao u nekoj lijepoj priči,ne znam što bi izdvojila,osječala bi se kao izdajnik prema nekom cvjeću kad bi ga zaobišla jer meni je sve lijepo-ti ženo stvarno imaš ukusa i "sretnu ruku"
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Tija, meni ovako iz ovog kuta 'problematicna gredica' ne izgleda problematicno.
Meni se bas svida kad ej ovako gusto i izmijesano ![]() |
|
![]() |
|
Kao što sam ujutro obećala.....
![]() Moja "aleja" Heuchera
![]() "problematična" gredica
![]() ružičnjak
![]() ![]() Spašena bakina ružica penjačica
![]() Hostinjak
![]() Lupinus
![]() Vele da je to najmirisnija ruža na svijetu (mada sam to isto čula i za Double Delight) Papa Meilland
![]() digitalis
![]() i da, nešto sasvim novo u mom vrtu a i u mom životu jer ovo zbilja nikad do sad nisam radila ali na želju mog dragog pokušavamo uzgojiti vlastite paprike i paradajze, a pošto i sami znate da nemamo mjesta za neke gredice, napravili smo tj. napravio je Dadek drveni sanduk koji smo obložili najlonom stavili zemlju i evo to ovako izgleda......
![]() |
|
![]() |
|
Evo svečano obećajem da ću večeras postaviti nove fotke! Hvala na čestitkama Miro.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6970717273 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |