Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6970717273 319> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Procvjetao i sedum furusei |
|
![]() |
|
![]() Neki sukulenti su ipak završili na prozorima |
|
![]() |
|
![]() Smail ![]() |
|
![]() |
|
![]() Natalija ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus i ja sam ga pohvalila.
![]() moon sve je pripremljeno za sadnju i nadam se da ću ovaj tjedan sve urediti. ![]() ljiljus draga, hvala ti . ![]() aralija MM je dobio detaljne upute jer sam ja ljepoticu vidjela prije.Sva sreća da ju je kupio jer danas više nije bilo ni jedne,a po mojoj procjeni bilo ih je oko 20 kom. ![]() LeoNata ja te čekam... ![]() klaudija draga,hvala ti. ![]() Anaida drago mi je što si prošetala. ![]() MiraK baš si me raznježila i nadam se opet nekom zajedničkom forumaškom susretu. ![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Draga camellia jednom riječju Sada kada sam te upoznala i ti i tvoja oaza na brijegu ste mi bliže i draže!
|
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Camelia, predivan je tvoj bregek i nova cvjetna gredica...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
uzivam kad navratim kod tebe - prekrasne jesenje boje
![]() |
|
![]() |
|
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Prekrasna kalanhoa,kao i sve kod tebe!
|
|
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
E pa sad draga da se i TM trudi oko nabavke, e to je baš "oprosti" previše, pa vas dvoje će te udruženim snagama nadmašiti i Bešlićeve sukulente, neka on ima 60-ogodišnju tradiciju, vaša dvogodišnja je već prerasla u nečiju 100.godišnju. Ma
![]() ![]() ![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
prekrasan ti je ovaj otok draga, kao i sve ostalo...
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
![]() Ne znam zašto je ova slika ovako mala - Smail ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Možda te posluži vrijeme i dobiješ još jedan sunčani dan
Ova K. luciae je divna |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Bravo za TM!!!
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6970717273 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |