Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6970717273 319> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Menta prešla iz šarene u bijelu boju |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
camellia,bilo je divno u tvom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() Procvala i nandina |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
auuuu,predivna lavanda,kod tebe miriše cijelo dvorište,slika za časopis
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Kod tebe je već ljeto u punom jeku. Moje hortenzije još nemaju niti pupoljke. Povrtnjak ti je isto puno napredniji, a o malinama neću niti pričat. Pusa
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Jooj, valjda ti menta nebude skroz pobijelila, bas mi je bila zgodna onak sarena.
Kad imas vrt, nema spavanja, jer te odmah stize kazna ( u gomili korova ).
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Prekrasna ti je
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
dok ti točaš noge u moru ja navratila da vidim jel sve u redu u vrtu i ne brini sve je pod kontrolom
![]() ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Dobri Bože, koliko ljepote na jednom mjestu!
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
bome morala sam se vratit 3-4 stranice unazad,predivno ti je sve,nemam sta izdvajat jer je sve savrseno ,cisto ,uredno ,bez travke jedne...eeee bome mislim da bi i tebi dobro došo moj kiroprakticar ,kad ti je vrt toliko uredan necu pitat kako ti leđa
![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
ljiljus da to je trajnica, hvala ti na šetnji.
svesa hvala ti šetnji i naravno na komplimentima. maris40 večeras gledam povrtnjak i moram priznati da puno svega. anabistrica ipak je kod mene malo toplije i sigurno sve prije krene 10 dana nego kod tebe,ali zato neću slikati kad bude sve spaljeno na ljeto. Carol hvala ti na šetnji i dođi opet. Mira K hvala na šetnji i posjeti me opet. Retriver Sara drago mi je da si mi čuvala vrt dok mene nije bilo.Moram ti priznati sa su mi noge bile 50m od mora i nisam imala vremena za kupanje jer je posao bio u prvom planu. dadinica hvala na šetnji i komplimentima. kamenjar draga,opet sam ti bila blizu,ali za tebe ću ostaviti više vremena drugi put.Imam ti ja kiropraktičara ,ali nisam dugo bila.Svaki put poslije sam kao nova,ali situacija još nije kritična. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
vratila si nam se, bit će opet lijepih sličica
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6970717273 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |