Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 245> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sto mi se svidja bambus
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Sve vas lijepo pozdravljam, malo je zahladilo ovih dana ali je još uvijek ugodno za mjesec siječanj..
Antonija - Mađarska je na drugoj obali Mure
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Super zeleno u ovo godisnje doba ! Impozantan mi je onaj granicni kamen !
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Kako ti je lijepo u vrtu, za nepovjerovat da je zimi tako bujno i zeleno
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
super si dočarala proljeće u tvom vrtu, a tek šetnja me ostavila bez teksta! predivan je tvoj kraj, a šta je mađarska tako blizu!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepa šetnja tvojim vrtm i uz Muru
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Baš si mi dočarala tu lijepu šetnju u ovom neobičnom siječnju! Kao da sam bila s tobom!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Tvoj kamenjar mi predivno izgleda,a i svi tvoji otoci u tvom vrtu,iako moram priznati da sam uživala u slikama kad su bili i sa snigom prekriveni.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Vrt zimi - uopće se ne bi reklo. prekrasne slike kao rezultat šetnje, a pozer je najljepši |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Kako ti je samo lijep vrt i u ovo doba
![]() ![]() Ostale slikice su predivne i kao što su i ostali rekli, popraćene lijepim komentarima ![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Najviše jablana ima u mome selu
u njima se tice gnijezde u njima se zapliću oblaci i zvijezde kroz njih jezde Evo, znam i ja pjesmu o jablanima, ali u mom "selu" ih nema |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Mile moje, Baka, Tija, Mira K, Mali Kaktus, Otok - hvala vam na šetnji uz mene i svakako na vašim lijepim riječima.. Ugodno vrijeme u svima nama budi pjesnike, tako i je i kod mene.
Otok, kako moja Međimurka Mali Kaktus veli, jagnjedi su jablanovi - mi ih oduvijek u Međimurju tako zovemo. Koliko ja znam, to je iz slovenskog prišlo k nam!
![]() " ... a iz jezera, v tišini sanjajočega, se vzdigajo samotni otoki, nizke, s slamo krite kolibe, gruče brez, vrb in visokih jagnjedi.." Ivan Cankar
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Otok dok Anaida ne odgovori,jagnjedovi su jablani,vrsta topole.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Sad neznam gdje mi je ljepše - u tvom vrtu ili Muri.
Lavanda ti se stvarno krasno drži. Zečje uši su kod mene nekoko jadne, nisu baš najbolje podnijele zimu. Fifi baš kao da je odlučio uloviti tu krticu. A što su to jagnjedovi? |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
A što reći?
Slike prekrasne. A popratni opisi... e pa baš prava pjesnička duša!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prava si pjesnička dušica
![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Neka je tu dašak proljeća i svi smo bolje volje! Lavanda se super drži a ovaj otok mi je najljepši ( sa fifi)
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Danas puno mislim na tebe........prekrasne fotke
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |