Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 203> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nije na žalost, baš je super. Budi se proljeće jedino je to važno. Moram pregledati svoje bergenije.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Proljećence, ma ti si mi strašna, i ti jedva čekaš proljeće ko i ja, ja sam proljetni tip, rođena u maju tako da je to doba godine za mene najljepše i onda živim punim plućima....... bit će slika klupice, breza, palme.......
maslačak baš mi je drago da si svratila, i ja sam prije bila kod tebe.....dat ću ti tajni znak kad počinjemo sa sijanjem....
![]() Nihooo.... ako je to ono što ja mislim, ako sam dobro povezala sa pp a mislim da jesam, onda juhuuuuu
![]() ![]() Triša pogledaj malo bergenije u vrtu, vidjet ćeš da su ti propupale, ja sam se isto iznenadila, neki pupoljci su bili skriveni ispod velikih listova pa ih i ne vidiš.....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Konačno malo slikica.
Duboko sam udahnula i osjetila miris proljeća koji se pomalo širi iz tvoje hacijende!
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Nakon duuugo vremena prošetala sam tvojom hacijendom. Uvijek me oduševiš svojim reportažnim prikazima, pa imam osječaj da šečem zajedno sa tobom...... a kod tebe je uvijek lijepo, bilo ljeto u svoj punini rascvalih grota i kamenjara, ili prekrasna jesen i boje jeseni na brezi i javorima, ali pravo iznenađenje su slike zimske idile kod tebe i baš mi je drago da si to ovjekovječila i podijelila sa nama
![]() ![]() Krizban, mi smo u Slavoniji govorili krispan, je bio prekrasan i gledajući njega dođe mi da
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
ponovo sam navratila, i vidim da se vrt pomalo budi
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Sve si dobro povezala ali čekaćemo ---
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Super, vjesnici proljeća. Moram naći malo vremena i prošetati svojim dvorištem, ali sve mi se čini da je tvoja hacijenda više osunčana i da se na njoj ranije osjeti dah proljeća .
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Kod tebe pravo proljeće
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Onda dobro znaš o čemu pričam. I ja sam majsko dijete i jedva čekam proljeće tada se jednostavno probudim....a sve do tada je zimski san.
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Moja bergenija je pod snijegom, na "laganim" minusima, niti p od proljeća
![]() A tebe "samo" neke biljke uveseljavaju na dvorištu?? ![]() |
|
Budi promjena koju želiš vidjeti.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Proljeće polagano lupka po ogradi ove romanitčne hacijende.
Lijepi pozdrav
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Za ono što si me pitala to je tamo gdje sam ti rekla da ideš ti ali miruj i znaš kako dobro -voli te Niho-ima cvijeća na pretek
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Viburnum Tinus ti je baš lijep, a i povelik. A da li već ima mačića?
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Tičice, jel cvate ta bergenija ?
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Evo već je procvijetala
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
evo me opet sam se uključila
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() kod tebe je došlo proljeće |
|
![]() |
|
Joj od kad nisam bila akod tebe -ali evo me i sad hajde stavi nešto malo novoga da vidim -kako moj Pedro-i ostali kaktusi -meni se samo 1 smrznuo ali pošetene
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Sve mogu shvatiti ali da baš ne može se ništa staviti od cvijeća ----ma ja bi bar onu 1 pčelu--što si nas provela pored njih
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ma nema ti ona vremena, kad vidiđš koji grm je naručila, a koji kupila svi ćemo u nesvjest popadati.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |