Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7172737475 203>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2010 u 17:44
Nije na žalost, baš je super. Budi se proljeće jedino je to važno. Moram pregledati svoje bergenije.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2010 u 17:56
Proljećence, ma ti si mi strašna, i ti jedva čekaš proljeće ko i ja, ja sam proljetni tip, rođena u maju tako da je to doba godine za mene najljepše i onda živim punim plućima....... bit će slika klupice, breza, palme.......

maslačak baš mi je drago da si svratila, i ja sam prije bila kod tebe.....dat ću ti tajni znak kad počinjemo sa sijanjem....Wink

Nihooo.... ako je to ono što ja mislim, ako sam dobro povezala sa pp a mislim da jesam, onda juhuuuuu smile126, jedva čekam smile78

Triša pogledaj malo bergenije u vrtu, vidjet ćeš da su ti propupale, ja sam se isto iznenadila, neki pupoljci su bili skriveni ispod velikih listova pa ih i ne vidiš.....
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2010 u 19:27
Konačno malo slikica.
Duboko sam udahnula i osjetila miris proljeća koji se pomalo širi iz tvoje hacijende!Big%20smile
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2010 u 20:45
Nakon duuugo vremena prošetala sam tvojom hacijendom. Uvijek me oduševiš svojim reportažnim prikazima, pa imam osječaj da šečem zajedno sa tobom...... a kod tebe je uvijek lijepo, bilo ljeto u svoj punini rascvalih grota i kamenjara, ili prekrasna jesen i boje jeseni na brezi i javorima, ali pravo iznenađenje su slike zimske idile kod tebe i baš mi je drago da si to ovjekovječila i podijelila sa nama Clap. Hvala ti smile78
Krizban, mi smo u Slavoniji govorili krispan, je bio prekrasan i gledajući njega dođe mi da Cry jer nemam niti jedne stare staklene kuglice...... jedne godine je netko kopao po spremištu  Angry gdje su bile pospremljene i sve razbio, a ove tvoje baš bude nostalgiju.
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2010 u 21:43
ponovo sam navratila, i vidim da se vrt pomalo  budiClap...Kod mene bergenija je počela pomalo cvasti...a ostalo strava, puno toga je otišlo. Trebat će sve ispočetka.......

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2010 u 22:30
Sve si dobro povezala ali čekaćemo ---smile72
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2010 u 05:56
Super, vjesnici proljeća. Moram naći malo vremena i prošetati svojim dvorištem, ali sve mi se čini da je tvoja hacijenda više osunčana i da se na njoj ranije osjeti dah proljeća .
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2010 u 00:26
Kod tebe pravo proljećeClap
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2010 u 08:46
Originalno poslano od člana korijenko korijenko napisao:

Proljećence, ma ti si mi strašna, i ti jedva čekaš proljeće ko i ja, ja sam proljetni tip, rođena u maju tako da je to doba godine za mene najljepše i onda živim punim plućima....... bit će slika klupice, breza, palme.......

maslačak baš mi je drago da si svratila, i ja sam prije bila kod tebe.....dat ću ti tajni znak kad počinjemo sa sijanjem....Wink

Nihooo.... ako je to ono što ja mislim, ako sam dobro povezala sa pp a mislim da jesam, onda juhuuuuu smile126, jedva čekam smile78

Triša pogledaj malo bergenije u vrtu, vidjet ćeš da su ti propupale, ja sam se isto iznenadila, neki pupoljci su bili skriveni ispod velikih listova pa ih i ne vidiš.....

Onda dobro znaš o čemu pričam. I ja sam majsko dijete i jedva čekam proljeće tada se jednostavno probudim....a sve do tada je zimski san.LOL
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2010 u 22:16
Moja bergenija je pod snijegom, na "laganim" minusima, niti p od proljeća Cry
A tebe "samo" neke biljke uveseljavaju na dvorištu??LOL
Budi promjena koju želiš vidjeti.
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2010 u 13:13
Proljeće polagano lupka po ogradi ove romanitčne hacijende.
Lijepi pozdrav
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 11:48
Za ono što si me pitala to je tamo gdje sam ti rekla da ideš ti ali miruj i znaš kako dobro -voli te Niho-ima cvijeća na pretekHug
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2010 u 00:00
Viburnum Tinus ti je baš lijep, a i povelik. A da li već ima mačića?
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2010 u 09:24
Tičice, jel cvate ta bergenija ?
RIJEKA

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2010 u 22:32
Evo već je procvijetalasmile64
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2010 u 13:43
evo me opet sam se uključilaLOL i naravno i tvojim slikicama prošetala,kao što sam i mislila i zima je kod tebe krasna Big%20smile...malo sam gledala slikice unazad al zapeli su mi za oko cosmosi koji su prekrasni ..nažalost kod mene u nekoliko navrata sam ih pokušala odgojiti ali biljka nije narasla više od 20cm sa jednim cijetekom veličine lješnjaka...ali ovi tvoji su prekrasni jako me podsjećaju na djetinjstvo u Zagrebačkom vrtu smo ih uvijek imali...drago mi je da sam te upoznala i hvala ti što si organizirala i ostale djevojke da dođu,meni je bilo ža što se nismo mogle duže družiti,al eto morčić stoji na kragni i podsjeća me na vašu simpa Riječku skupinu..pusa sa prehladnog burom opletenog Murtera
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2010 u 20:44

kod tebe je došlo proljeće
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2010 u 22:54
Joj od kad nisam bila akod tebe -ali evo me i sad hajde stavi nešto malo novoga da vidim -kako moj Pedro-i ostali kaktusi -meni se samo 1 smrznuo ali pošetenesmile79
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2010 u 22:07
Sve mogu shvatiti ali da baš ne može se ništa staviti od cvijeća ----ma ja bi bar onu 1 pčelu--što si nas provela pored njih smile96_---
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2010 u 18:39
Ma nema ti ona vremena, kad vidiđš koji grm je naručila, a koji kupila svi ćemo u nesvjest popadati.
RIJEKA

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7172737475 203>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.