Početna stranica Početna stranica > Drveće, živice, palme ruže i bonsa -Forum o drveću > Egzotično grmlje i drveće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7172737475 131>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
dado.slavnija View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 196
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dado.slavnija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2013 u 15:21
Hvala Vam na dobrodošlici Danijela, Pčelica, Monna, Alisa, Free, takoer i Leonai. Jako je lijepo pročitati ovako u startu da drugi prate to što radiš i pri tome te ovako pohvale, hvala Leona31.
Sve su slike uglavnom od sada već nam prošle godine, s mobitela ali ima toga nešto više- mojih dvadesetak sijanaca od kojih ove godine očekujem prvi cvijet, hrpa Brillianta, zatim Hihg Voltage, Kyoto red, Kokio koji je jedna od rijetkih vrsta, zaštičenih, ugroženih vrsta s Havaja u mojoj kolekciji, a pri tome jedini primjerak na širim prostorima čak i u Europi..... radi se na povečanju kolekcije i ove godine će zaista biti prava eksplozija boja :)

Dario
dario.novska@gmail.com
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1016
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2013 u 16:09
Dado hibiskusi su ti prekrasni .Ja sam isto ljubitelj hibiskusa,samo je nekako teško doći do njih.U trgovinama su nekako svi jedni te isti.Gdje ih ti kupuješ?
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2013 u 17:13
Dado,dobro došao i hibiskusi su prekrasni Clap
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2013 u 20:14
Dado, prekrasni su Clap
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
dado.slavnija View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 196
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dado.slavnija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2013 u 22:35
Hvala vam svima! Neke reznice su mi stigle s Havaja (Kokio i A-Lacinatus), nešto s Tajlanda, Tahitija-uglavnom sjeme, a ostalo uglavnom s dobrim prijateljima što razmjenjujem, nešto i kupim, koliko je to moguće obzirom na studentske ostale obaveze...
U trgovinama se uglavnom mogu naći tzv europljani (također tropikaneri samo jednostavnijih cvjetova) i po dobrim cijenam. Samo je problem što treba voditi računa da li je pod utjecajem retardanata tj hormona za usporavanje rasta, a obično jesu i takve biljke obično često propadaju ili im treba bar 2 godine da se oslobode hormona.
Dario
dario.novska@gmail.com
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2013 u 23:00
Dobro došao Dado,prekrasne hibiće imaš,zbilja ih je gušt gledati.
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
Na vrh
lela.h View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 604
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lela.h Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2013 u 13:14
Gledam po slikama i nemogu docekati proljece

Allure

Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2013 u 21:18
Evo posle ovih prelepih malo i mojih...

Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2013 u 21:20

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2013 u 21:21
no comments smile39
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
lela.h View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lela.h Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2013 u 21:22
Leona kakve prekrasne boje i sjaj
Koji je ovo na prvoj slici?
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2013 u 21:24

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2013 u 21:26
@leona31, misliš li ti na naša srčeka?smile42
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2013 u 21:30

Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2013 u 21:34
smile96Bebolino,naravno da mislim zato i hocu da ti ulepsam ovo hladno vecesmile78
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2013 u 21:37
Originalno poslano od člana lela.h lela.h napisao:

Leona kakve prekrasne boje i sjaj
Koji je ovo na prvoj slici?

lela,to je najobicniji dupli crveni koga vidim skoro niko ne favorizuje a meni je prelep i mislim da je najcvetniji hibiskus,pa on nema pauzu cvetanja,jeste da je zimi malo manje ali svaka mu cast,milion cvetova ima preko godine,hvala ti na lepom komentaru...eh sto mi niste blize...
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2013 u 21:41
Originalno poslano od člana Leona31 Leona31 napisao:

smile96Bebolino,naravno da mislim zato i hocu da ti ulepsam ovo hladno vecesmile78
Ajde, ajde...preživjela sam i toLOL je da cijelo vrijeme slinim, ali i to je okLOLTongue
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2013 u 21:42
Originalno poslano od člana Leona31 Leona31 napisao:

eh sto mi niste blize...
...budi sretna što je takoLOLTongue
Na vrh
lela.h View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lela.h Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2013 u 21:44
Meni lici na POH!!! Ali mi se tvoj cini vise prosaram? Ima li nijanse u njemu, ili je to od fotoaparata?
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2013 u 21:45
sarenolisni-Snezna kraljica

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7172737475 131>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,578 sekundi.