Moj mali gradski vrt - 2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 78> |
Korisnik | |
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
I kod mene stigli kukurijeci. Hvala puno!
Već su i posađeni! Nisam mogao odoljeti a da ih ne posadim,..., kiši u inat.
![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Gioiaa, ajde nek ti bude
![]() Mari nije skockano s kockama
![]() ![]() Lucy hvala ti što postaješ vjerni "šetać" po mom vrteku.
Medvjede baš mi je drago da su stigli i nadam se da su u dobrom stanju stigli, pošto od vađenja iz zemlje nije prošlo ni 24 sata.
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Svratila sam do tebe. Svaka nova šetnja tvojim vrtom donosi isto ushićenje kao i prva.
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Tija kukurijeci stigli. Hvalaaaaaaaaaaaaaa!
![]() |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
baš ti je skockano dvorište
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
vec si ga priblizila
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Dado draga hvala na koplimentu, ali nije li malo pretjerano reći da sam stvorila "malo umjetničko remek djelo" ? Na mojem vrtu se ima još jako puno toga za raditi i zapravo on nije ni dovršen, u ostalom mislim da ni jedan vrt nikad nije završen, uvijek postoji ono nešto što treba napraviti. U svakom slučaju još jednom hvala na komplimentu a ja ću nastojati da svoj vrtek približim "umjetničkom remek djelu".
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Tija, ostavila si me bez riječi! Od početka sam pratila nastanak tvog vrta i mogu ti reći da si napravila malo umjetničko remek djelo...malo, zato što ti je vrt mali
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Hoya, evo kao da si Kameleončeka iliti po "naški" Houttuynia cordata 'Chameleon' probudila, krenuo i on opasno, a on je blizu "šumice" pa sam možda usljed nekih radova i oštetila mu korijen pa je zato spor.
Bršljan je poseban Nuno samo ga treba držati pod kontrolom, jer je invazivan.
|
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Evo tvoje gredice kod šupice.Predivno Tija
Bršljan je poseban. |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Sad sam tek bolje pogledala. Nekako me podsjetilo na onu sliku poslije jedne kupovine lani.
Sad me tjeraš da potražim i ovog ljepotana
![]() |
|
![]() |
|
Draga moja kumo tebi je sve oprošteno samo ozdravi čim prije. Rekla sam Davorinu da bi mogli krenuti put Požarevca, pa mene negdje usput ostavi da se nečem drugom nadivim, a on vama lijepo održi kratki tečaj fotografije, ali rekao on ne može, kud on tud i ja.
![]() |
|
![]() |
|
Baka Bea, ja sam se totalno krivo izrazila što se "pomaganja" tiče. Naravno da ta gospođa a bormeš i ja itekako dobro znamo koliko što košta i na moje iznenađeno pitanje "Zar samo 10 kuna za Tricyrtis, pa znate koliko dođe u Decori?" rekla mi je "draga moja ti znaš koliko to dođe inače ali ja po toj ciijeni ne mogu prodati".
Gosođa je iz Hrašćice, a već smo se zbližile na izložbi cvijeća u Varaždinu i onom jednom jedinom Hortigradu, tako da je ovaj susret u Prelogu bio toliko prijateljski da sam i teglec Hoste dobila za 10 kuna s tim da su u tegli bile tri (3) pa sad Vi vidite. Pozvana sam i k njoj doma tak da smo i adrese i telefone razmijenile.
A meni znate i sami svaka biljčica jednako vrijedi ali nekako su mi draže te od "mojih Bakica" nego nabildane Schwarzeneggerice iz raznih Bau....a.
|
|
![]() |
|
Rosa 2, hvala na posjeti, a "šumica" se "razbuktala", mačak neki dan ležao tamo i nije se ni primijetio. Tulipan je prekrasan, ali ga više nema.
Triša nabavi srčeka, ja sam ih nabavila samo zato jer ih je i baka imala u ovom vrtu ali smo ih uništili dok smo radili oko kuće.
Hoja, znaš ti Baka Beu i mene volimo smišljati nove riječi, ona je izmislila "trajničarku" a ja "hostinjak". Ej ali u ovim busenovima ti nema Kameleona, ovo šareno ti je šarenolisni bršljan, Kameleon ovu godinu nešto posustaje izbacio je samo četri listića nova.
Otok, gredica se probudila tak da bude nešto od nje, a stol nije za bacit, jer ga niti maknut nemožemo toliko je težak.
Misty-da, vrt je još uvijek u fazi izvođenja, ali moj dragi to tak pofotka da vi uvijek vidite samo lijepo cvijeće a ne i neuredne kutke tj. kutak koji definitivno postoji.
Lucy, hvala ti opet na viziti.
Bako do mog "malog gradskog raja" vam treba tri sata vožnje, dakle sve je moguće, pa čak i kava kod mene.
Forzicijo, hvala.
Miro, čuvaj oči, trebat će ti, ali ipak hvala na tom smajliću.
Lukaccc , nakon ovih riječi ja se neznam kako zahvaliti, a da ne ispadnem suviše egoistična.
|
|
![]() |
|
Medvjede, a što misliš kako su naši reagirali dok smo krenuli sa izradom, niko nije ni vjerovao da ćemo ga izraditi, dragi je napravio konstrukciju, a u tri popodneva i večeri uz smjeh, zezanciju smo nas dvoje poljepili svih 3000 komada ploćica, a sad se svi dive i govore kako je stol "pravi"
|
|
![]() |
|
Draga Lucy, jednom "davno" je moja predraga Perla u jednoj izgubljenoj temi slično napisala. Hvala, lijepo je znati da "radiš pravu stvar". Truditi ćemo se i ubuduće. A ti samo navrati.
|
|
![]() |
|
lukaccc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
tvoj je vrt blago rečeno prekrasan. zaista ima dušu. blejim i ponovo i ponovo listam po tvojim stranicama i gledam.
sve pohvale i čestitke. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Samo da mahnem mojim dragim prijateljima i zahvalim na brizi. Tija draga, oprosti na nejavljanju, nisu mi dozvolili ni par minuta za komp. Sada imam citavih DESET da obidjem barem par omiljenih vrtova
![]() ![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
A šta da kažem,ostala sam ovako
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |