Moj senjski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7374757677 152> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ljudi, hvala vam puno na lijepim riječima
![]() Danas ću vam pokazati nešto malo noviteta, nešto će ići u senjski vrt, a nešto će krasiti balkon:
Erinus alpinus u društvu alstromeria: ![]() jedna od ovogodišnjih visećih kombinacija, tamna viseća kopriva i bršljan: ![]() nova koprivica: ![]() mlada astilba "Edens Phoenix": ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Nisam bila dugo tu priznajem al ovo...
![]() ovo je sve predivno... pomagac je za deset ![]() neznam sta bi izdvojila jer mi je sve fantasticno..bravo,bravo!!! ![]() |
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Ponovo sam pregledala fotke tvog vrta i ne mogu se nagledati.
Heuchere su kao iz kataloga. Stvarno si majstorica! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nanica ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 97 |
Baš mi je drago ča znan da si ti tu negdje blizu mojih krajeva i da ti je sve tako lipo. Posebno mali pomoćnik!
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Malo sam u zadnje vrijeme po vrtovima. Sad postupno nadoknadjujem. Lijepo ti je sve, a kako i ne bi kad imaš tako slatke pomoćnike......Bravo
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Svaka ti čast, draga Sara, od onako "škrte" zemlje stvoriti pravi mali raj! Jako lijepih biljkica imaš, a oduševio me onaj iris sa žutom "mrljom".
Nadam se i veselim skorom viđenju... pozdrav ti! |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Uuuuuuuuuuuuuuu fakat ste lepo to sredili. Svaka čast!!!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
HURAAAAAAA SENJ!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ajme Sara ja sam mislila da si ti otišla na odmor, ali kada vidim ovaj divni vrt pa ti nisi uopće odmarala...
Nisam znala da imaš tako puno cvijeća.
|
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Teško je za povjerovati da si u tako kratkom vremenskom periodu uspjela napraviti jednu tako lijepu cvjetnu oazu s toliko različitih bilaka.
Sad znamo i uz čiju pomoć si to uspjela. Bravo za pomagača. |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
bome bi ja sam za
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
sram me bilo nisam bila dugo u tvome vrtu ali sam zato sada pala na dupe kako je lijepo i razraslo, sve pohvale a posebno malom vrtlaru
![]() |
|
![]() |
|
Oprosti antonija, a baš sam si mislila kak mi nitko ne piše
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
preslatke su slike s Lukom
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Sara, pun ti je sandučić!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Baš mi je ugodna pala šetnja tvojim vrtom...................biljčice su se liepo uklopile u okoliš.......sve izgleda jako lijepo.............. napredak je više nego vidljiv!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opet se moram zadiviti vrtu...
![]() Maleni je meden. I neka voli čeprkati.... jednom će biti možda novi antun007
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
pomoć ti je jako slatka
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga RS,setajući tvojim vrtom,nauživala sam se mirisa
cvijeća i mora,to volim.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7374757677 152> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |