Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Razmjena i nabavka materijala
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Razmjena salveta i nabavka materijala
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Razmjena salveta i nabavka materijala

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7475767778 89>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2008 u 21:04
Evo vam link na moje salvetice za razmjenu!!! Ostalo javite na pp!!! Wink

http://s279.photobucket.com/albums/kk127/daniel-1999/Razno/salvete%20za%20razmjenu/
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
*Lela* View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 15
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje *Lela* Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2008 u 17:19

Evo vam slikica pa si odlučite.
Na vrh
*Lela* View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 15
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje *Lela* Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2008 u 17:13
Eto, nema me par dana, a vi se raspisale ko lude... Baš mi je drago što vam se pridružuje sve više zainteresiranih. Čitam ove vaše adrese sa trgovinama, pa vas nemrem povatat. Ja idem u Zg. samo kad netko mora k doktoru, za drugo nemam ni vremena.... Ali, istina je, ja sam isto kupila lijepih stvarčica u Intersparu, iako tu kod nas uvijek ima dosta velika ponuda, jer se ne uspije prodat  tak brzo k´o u Zagrebu. Ja sad ne mogu naći vremena da napravim nešto, inače radim u smjenama i samohrana sam majka, pa mi je teško naći slobodnog vremena, mislim, kome nije....Nadam se da ću s dolaskom jeseni, pošto ću više biti u kući, i napraviti nešto pametno. Ali, kupila sam novi paket salveta, pa vam pošaljem sliku, ako vam se svidi, javite se na pp.
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2008 u 15:46
Znači, u principu nam se više ne isplati ići tam
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2008 u 15:24
evo prepisujem racun a slikice nemrem staviti na net jer sam negdje u selidbi posijala kabel kojim mobitel spajam na komp (nema karticu vec jaaaaaaaaaaaako puno memorije pa zbog toga nema karticu).

uglavnom:
mozaik stakalca uska (ista kutijica kao u chemacou) 13,99 kn
ljepilo za salvete (nije niti jedno koje je dostupno u chemacou, ali je velika bocica) 12,99 kn za cca 80 ml (preko je zalijepljena cijena pa kad odlijepim javim tocnu kolicinu)
mat ljepilo za salvete (sifra u chemacou Art. br: 1142 50 849 cijena 32,00 kn) placeno 12,99 kn za 50 ml
akril boja 80 ml louvre (to je proizvodjac) 29,90 kn
akril boja bijela 200 ml louvre 29,90 kn

u svakom slucaju bijelu koristim za sve njezne pastelne uratke i onda ju toniram s nekom od jacih boja. no sada dobih ideju kako preurediti smedji komad namjestaja u nesto oku ugodno i lijepo :)

nisam kupila ali je cijena 19,90 kn za kistove isti setovi u chemacou kostaju 32 kn (2 kista) i 36 kn (3 kista) (Art. br: 0151 00 200
i Art. br: 0151 00 201)

boja ima sve manje (opustoseno je), salveta tek nekoliko uzoraka, mozaika samo tri boje malih pravokutnih stakalaca - srebrna tj ogledalo, zelena i crvena. vecih ima ruzicastih, plavih i ogledalca.

Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2008 u 13:18
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

toliko za sada, javim kaj ima u offertisimi novog i cijene, za sada ovoliko :)

Evo ja vam mogu reći cijene za staklene tanjure...bila sam jučer:

veliki četvrtasti ravni....10 kn
srednju četvrtasti sa udubljenjem ( onakvi kakve ja radim ) 8 kn
zdjelice ( kakve ja radim ) 8 kn

Mislim da se jeftinije može teško naći   

Staklo je ok kvalitete...ja sam ih do sada jako puno napravila i niti jedan tanjur se nije razbio
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2008 u 12:19
Slikaj nam što si kupila u ofertisimi!!!
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2008 u 12:19
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Hej to sam baš jučer čitala u njihovom katalogu...ja ću sutra ići ako što još ostane...čini mi se puno povoljnije ...
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2008 u 11:25
evo cijene iz interspara:

salvete 13,99 kn
mozaik 13,99 kn (ona stakleni komadici mali i veliki je ista cijena, samo malih ima vise)
ljepilo za decoupage (malo pakiranje) 12,99 kn
akrilne boje 17,99 kn

Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2008 u 10:06
Originalno poslano od člana Ninochka Ninochka napisao:

jucer sam od dvije mame na tecaju dobila tip za sve zainteresirane, u intersparu u cc1 u tijeku je snizenje stakalaca za mozaik, ljepila za decoupage, salveta (samo 13ak kunicha), akrilnih boja itd itd. idem danas pa javim kakve su cijene.

Ninochka, puna si dobri informacija
Mislim da bu i mene put odnesel na zapad
Možda se i sretnemo tam
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2008 u 10:04
jucer sam od dvije mame na tecaju dobila tip za sve zainteresirane, u intersparu u cc1 u tijeku je snizenje stakalaca za mozaik, ljepila za decoupage, salveta (samo 13ak kunicha), akrilnih boja itd itd. idem danas pa javim kakve su cijene.
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2008 u 14:09
Originalno poslano od člana branka202 branka202 napisao:

hippy, jesam vidjela sam, radovi su ti stvarno mrak, ja sam jos pravi amater... uglavnom najvise prckam za klince, lijepim salvete mojoj kceri (i njenim prijateljima) na majice i ukrasavam "kutijice za svasta", uskrsna jaja i bozicne kuglice i teglice za cvijece... mozda jednog dana, kad mi klinci malo poodrastu pocnem i s "ozbiljnim" decoupage-om... za sada jos uglavnom samo gomilam salvete i ideje...

......da, da ...tak se uglavnom počinje
Kad dođešđ u neke " ozbiljnije " godinice, najvjerovatnije se buš malo više bavila s time...
Na vrh
branka202 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 5
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje branka202 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2008 u 14:04
hippy, jesam vidjela sam, radovi su ti stvarno mrak, ja sam jos pravi amater... uglavnom najvise prckam za klince, lijepim salvete mojoj kceri (i njenim prijateljima) na majice i ukrasavam "kutijice za svasta", uskrsna jaja i bozicne kuglice i teglice za cvijece... mozda jednog dana, kad mi klinci malo poodrastu pocnem i s "ozbiljnim" decoupage-om... za sada jos uglavnom samo gomilam salvete i ideje...
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2008 u 12:34
Branka,

vidjela si moje radove...pa ako ti se nešto od tih salveta sviđa....šalji popis...
da ne slikam dupliće...
Poslikat ću samo novije salvete
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2008 u 12:32
Originalno poslano od člana branka202 branka202 napisao:

[QUOTE=hippy]Ka smo već kod Maksimirske  
bok, eto me, hvala svima na dobrodoslici!Tongue
prvo odgovor hippy taj ti je ducancic isto izmedju kvatrica i prve sljedece tramvajske stanice prema maksimiru (masiceve) s lijeve strane, isto kao viva samo malo dalje. to ti drzi jedan simpa stari deda, samo mislim da imaju malo cudno radno vrijeme, dvokratno, mogu sutra pogledati kad idem ujutro na posao ak hoces usput mi je.

evo tu su i linkovi za slicice mojih salveta (nadam se da ce radit...) pa ako koga sto zanima javite:

od vecine ih imam vise komada, od nekih samo po jedan ili dva komada, pa ko prvi...  i ja cu uskoro sastaviti listu svojih zelja, pronasla sam svasta zgodno medju vasim slicicama [IMG]smileys/smiley1.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Smile" />... 

Ajme Branka oveo je za poluditi   

Šaljem uskoro popis želja
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2008 u 12:05
branka, moram priznati da su mi tvoje salvete prekrasne!!! neke imam i ja, na žalost većinu ne...poslikat ću i ja svoje pa ponuditi za razmjenu Smile možda već danas ako stignem...
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2008 u 12:05

Ja znam da je nekada bio jedan toga tipa na Držićevoj preko puta autobusnog kolodvora...

A za taj znam...to jer dućan od dioza ( Društvo invalidnih osoba ZG )...bar mislim da to znači skraćenica....
Na vrh
branka202 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 5
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje branka202 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2008 u 12:05

Branka, vidim da imaš prelijepe salvete!!!!

A šta kažeš ti na jednu kavicu recimo danas (ne znam da li si prčitala, ali danas se nalazimo na glavnom kolodvoru)...

sori ali ne mogu danas zbilja nikako... naime radim blizu mirogoja, a stanujem pokraj stadiona, a bas danas je i ispracaj dine dvornika i tekma s englezima pa moram ranije zbrisati s posla da ne uletim u sveopci krkljanac... jos po kcer u vrtic, a onda cemo se doma zabarikadirati i nikud ni mrdac do sutra... osim toga mm je na porodiljnom (sin mi ima devet mjeseci) pa jedva ceka da ja stignem s posla da mi preda djecu, a i ja ih se pozelim, tako da ni inace bas popodne nisam pretjerano "mobilna". ali vama dobru zabavu, pa mozda neki drugi put...
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2008 u 11:51
Branka, vidim da imaš prelijepe salvete!!!!

A šta kažeš ti na jednu kavicu recimo danas (ne znam da li si prčitala, ali danas se nalazimo na glavnom kolodvoru)...

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7475767778 89>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.