Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7475767778 89> |
Korisnik | |
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo vam link na moje salvetice za razmjenu!!! Ostalo javite na pp!!!
![]() http://s279.photobucket.com/albums/kk127/daniel-1999/Razno/salvete%20za%20razmjenu/ |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
*Lela* ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 15 |
![]() Evo vam slikica pa si odlučite. |
|
![]() |
|
*Lela* ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 15 |
Eto, nema me par dana, a vi se raspisale ko lude... Baš mi je drago što vam se pridružuje sve više zainteresiranih. Čitam ove vaše adrese sa trgovinama, pa vas nemrem povatat. Ja idem u Zg. samo kad netko mora k doktoru, za drugo nemam ni vremena.... Ali, istina je, ja sam isto kupila lijepih stvarčica u Intersparu, iako tu kod nas uvijek ima dosta velika ponuda, jer se ne uspije prodat tak brzo k´o u Zagrebu. Ja sad ne mogu naći vremena da napravim nešto, inače radim u smjenama i samohrana sam majka, pa mi je teško naći slobodnog vremena, mislim, kome nije....Nadam se da ću s dolaskom jeseni, pošto ću više biti u kući, i napraviti nešto pametno. Ali, kupila sam novi paket salveta, pa vam pošaljem sliku, ako vam se svidi, javite se na pp.
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Znači, u principu nam se više ne isplati ići tam
![]() |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
evo prepisujem racun a slikice nemrem staviti na net jer sam negdje u selidbi posijala kabel kojim mobitel spajam na komp (nema karticu vec jaaaaaaaaaaaako puno memorije pa zbog toga nema karticu).
uglavnom:
mozaik stakalca uska (ista kutijica kao u chemacou) 13,99 kn
ljepilo za salvete (nije niti jedno koje je dostupno u chemacou, ali je velika bocica) 12,99 kn za cca 80 ml (preko je zalijepljena cijena pa kad odlijepim javim tocnu kolicinu)
mat ljepilo za salvete (sifra u chemacou Art. br: 1142 50 849 cijena 32,00 kn) placeno 12,99 kn za 50 ml
akril boja 80 ml louvre (to je proizvodjac) 29,90 kn
akril boja bijela 200 ml louvre 29,90 kn
u svakom slucaju bijelu koristim za sve njezne pastelne uratke i onda ju toniram s nekom od jacih boja. no sada dobih ideju kako preurediti smedji komad namjestaja u nesto oku ugodno i lijepo :)
nisam kupila ali je cijena 19,90 kn za kistove isti setovi u chemacou kostaju 32 kn (2 kista) i 36 kn (3 kista) (Art. br: 0151 00 200
i Art. br: 0151 00 201) boja ima sve manje (opustoseno je), salveta tek nekoliko uzoraka, mozaika samo tri boje malih pravokutnih stakalaca - srebrna tj ogledalo, zelena i crvena. vecih ima ruzicastih, plavih i ogledalca.
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Evo ja vam mogu reći cijene za staklene tanjure...bila sam jučer: veliki četvrtasti ravni....10 kn srednju četvrtasti sa udubljenjem ( onakvi kakve ja radim ) 8 kn zdjelice ( kakve ja radim ) 8 kn Mislim da se jeftinije može teško naći ![]() Staklo je ok kvalitete...ja sam ih do sada jako puno napravila i niti jedan tanjur se nije razbio ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Slikaj nam što si kupila u ofertisimi!!!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
toliko za sada, javim kaj ima u offertisimi novog i cijene, za sada ovoliko :)
|
|
![]() |
|
Hej to sam baš jučer čitala u njihovom katalogu...ja ću sutra ići ako što još ostane...čini mi se puno povoljnije ...
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
evo cijene iz interspara:
salvete 13,99 kn
mozaik 13,99 kn (ona stakleni komadici mali i veliki je ista cijena, samo malih ima vise)
ljepilo za decoupage (malo pakiranje) 12,99 kn
akrilne boje 17,99 kn
toliko za sada, javim kaj ima u offertisimi novog i cijene, za sada ovoliko :)
|
|
![]() |
|
Ninochka, puna si dobri informacija ![]() Mislim da bu i mene put odnesel na zapad ![]() Možda se i sretnemo tam ![]() |
|
![]() |
|
jucer sam od dvije mame na tecaju dobila tip za sve zainteresirane, u intersparu u cc1 u tijeku je snizenje stakalaca za mozaik, ljepila za decoupage, salveta (samo 13ak kunicha), akrilnih boja itd itd. idem danas pa javim kakve su cijene.
|
|
![]() |
|
......da, da ...tak se uglavnom počinje ![]() Kad dođešđ u neke " ozbiljnije " godinice, najvjerovatnije se buš malo više bavila s time... ![]() |
|
![]() |
|
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
hippy, jesam vidjela sam, radovi su ti stvarno mrak, ja sam jos pravi amater... uglavnom najvise prckam za klince, lijepim salvete mojoj kceri (i njenim prijateljima) na majice i ukrasavam "kutijice za svasta", uskrsna jaja i bozicne kuglice i teglice za cvijece... mozda jednog dana, kad mi klinci malo poodrastu pocnem i s "ozbiljnim" decoupage-om... za sada jos uglavnom samo gomilam salvete i ideje...
|
|
![]() |
|
Branka,
vidjela si moje radove...pa ako ti se nešto od tih salveta sviđa....šalji popis... da ne slikam dupliće... Poslikat ću samo novije salvete ![]() |
|
![]() |
|
Ajme Branka oveo je za poluditi ![]() Šaljem uskoro popis želja ![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
branka, moram priznati da su mi tvoje salvete prekrasne!!! neke imam i ja, na žalost većinu ne...poslikat ću i ja svoje pa ponuditi za razmjenu
![]() |
|
![]() |
|
A za taj znam...to jer dućan od dioza ( Društvo invalidnih osoba ZG )...bar mislim da to znači skraćenica.... ![]() |
|
![]() |
|
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
sori ali ne mogu danas zbilja nikako... naime radim blizu mirogoja, a stanujem pokraj stadiona, a bas danas je i ispracaj dine dvornika i tekma s englezima pa moram ranije zbrisati s posla da ne uletim u sveopci krkljanac... jos po kcer u vrtic, a onda cemo se doma zabarikadirati i nikud ni mrdac do sutra... osim toga mm je na porodiljnom (sin mi ima devet mjeseci) pa jedva ceka da ja stignem s posla da mi preda djecu, a i ja ih se pozelim, tako da ni inace bas popodne nisam pretjerano "mobilna". ali vama dobru zabavu, pa mozda neki drugi put...
|
|
![]() |
|
Branka, vidim da imaš prelijepe salvete!!!!
A šta kažeš ti na jednu kavicu recimo danas (ne znam da li si prčitala, ali danas se nalazimo na glavnom kolodvoru)...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7475767778 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |