Moj mali gradski vrt - 2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7475767778> |
Korisnik | ||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Rain, ma ja ti samo pravome savjetodavcu moram, znaš tamo gdje si bila ovih dana i moja nedorečenost će biti pretvorena u nedostatak prostora. Ideje postoje sami ih treba realizirati.
Hamara hvala za sve redom
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
|
zbilja prelijepo! sve redom...
|
||
![]() |
||
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
|
Uopće ne sumnjam da buš ti i te nedorečenosti sredila.
|
||
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
||
![]() |
||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
|
Bilo posla preko glave doma i nisam stigla fotkati ali danas bi se moglo potrefiti da se uzme fotkać u ruke.
Gogo kreacije su samo takve, ali znaš nije na fotkama tak dobro ko uživo, dakle......
Gioiaa, ja bih smanjila travnjak, još, ali onda opet sve moram iz početka, a ove godine sam odlučila da neću puno mijenjati ovaj centralni dio ali dio kraj ograde mi je problematičan, nekako mi je još uvijek prazan i nedorečen.
Kamilice hvala na "šećeru".
|
||
![]() |
||
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
|
Tija, ovo mi je preslatko!
![]() A fotke su prvoklasne. Bravo!
|
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
bas si me nasmijala sa travnjakom,i ja moj tako smajujem,danas sam bas malo prosirila gredicu
![]() |
||
![]() |
||
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
|
Samo daj što više fotki, jedva čekam da vidim tvoje nove kreacije. |
||
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
||
![]() |
||
|
Ajde onda budu danas popodne "pale" fotke, tak i tak sam vam mislila pokazati svoju novu "gredicu" za uzgoj povrća.
|
||
![]() |
||
|
Enigma riješena, dodaj na spisak ili treba saznati kako se dijeli tj razmnožava. To mi je najopasnija biljka u vrtu.
A vidim da sam i posjetioce imala pa krenimo redom.....
Pčelice, vrt je i po mom guštu a sad da li sam baš majstorica......moram za to još puno štrebati i biti dobra učenica.
Triša ja ti jedva čekam kad lukovice prestanu cvasti i porezati njihovo lišće i da te ljepotice dođu još do većeg izražaja.
Nuna taj mali "šumski kutak" se tek budi tak da bude i tih fotki.....strpljenja samo
![]() |
||
![]() |
||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
|
Pa da stvarno tamo su ti hoste i crveni javor..... ajde barem jednu sliku
![]() |
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
radosnica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 183 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
Radosnice jel misliš na ovo;
![]() to je valjkasta Euphorbia myrsinites
|
||
![]() |
||
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
|
Lijepo si to uredila Tija, a gdje su slike onog dijela kod šupice.Imala si tamo lijepog cvijeća.
|
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Ova slikica je isto prelijepa, a lijepo se prisjećati početaka. Joj baš si me razveselila heucherama među lukovicama, jedva čekam da se razrastu.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
|
kako je tu lijepo, vrt po mom guštu...
![]() ![]() |
||
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
||
![]() |
||
|
Ej, što sam se zalijenila u ovoj izolaciji.....
Gioiaa e da smo bliže bilo bi "robno-robne" razmjene, samo onda bi se ja morala oćeš nećeš proširiti i na susjedino dvorište.
Voki, grijeh ili ne, znaš jako dobro zašto sam se "vratila "
![]() Korjenko, znaš da još ove godine nisam ništ pošteno radila u vrtu, osim onog čišćenja poslije zime, sad sam samo voajer.
Mali G jednom moram nekako fotografirati dragog dok fotografira biljčice, da znaš koji je to "fotosejšn" i s kojom pažnjom to radi.
Renn hvala najljepša na svemu.
Horti draga mene zanima kako će biti poslije lukovica, samo s trajnicama, a fotografu ću predložiti da se i na taj način aktivira.
Natalija, hvala na toploj dobrodošlici, a da smo bliže......i da hvala na komplimentima.
Lanči samo ti "svrati" a ko zna možda jednom i svratiš
![]() Bakić, bakić hvala hvala
Triša, a da znaš koliko još se Heuchera sakrilo u lišću lukovičastih biljaka, vatromet tek slijedi.
Primorka, da znaš koliko puta dragi i ja znamo sjediti na stepenici i promatrati vrt i prisjećati se kako je bilo, a najsmiješnije je što ja zbilja nisam imala nikakvo praktično znanje o bilju (ovom vanjskom) i nisam htjela imati ništa više od ovog
![]() a onda je krenulo, i travnjak se samo smanjivao, a da je po Baka Beinom više ga nebi ni bilo nigdje, ali moram bar malo ostaviti ga da moj dragi može reči "draga idem kositi" (i onda je za 15 min gotov sa svim)
|
||
![]() |
||
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
|
Svaka čast Tija! prekrasno složeno i uređeno.
Super mi je ovo kad možeš usporediti nekad i sad. I onda se diviti kako je iz skoro ničega nastalo nešto od čega zastaje dah.
|
||
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Krasno Tija, drago mi je da si tu, a oduševljena sam dominacijom heuchera u tvom preslatkom vrtu.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Može majstor fotograf na natječaj, ali niš od slike da nije vrtlarica napravila tako lijepi vrt!
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
|
Dobro došla Tija. Jako dobro se sjećam tvojih prvih slika kako je sve počelo, a sad sam ostala zadivljena ovim prekrasnim kolažem slika tvog rascvjetalog vrta. Rado ću i nadalje svraćati da pregledam sve novosti.
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7475767778> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |