Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7475767778 251> |
Korisnik | |
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Astilbe su prekrasne!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ANTHEA ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 274 |
astilbe....
![]() |
|
Nije dovoljno ljubav posaditi, treba je i zalijevati.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prelijepo, rascvjetano
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Da,ja sam jedina koja nema muškatnu kadulju,ups,imam malenu,ma narast će i ona,dobila močvarca a ispao ostić,ma nema veze,glavno da je lijepo cvijeće.Morat ću uskoro doći na kavicu,već me dugo nije bilo u tvom vrtu.
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Ha, ha, ha ja uživala, ma daj tvoj bar kosi amoj i ovo malo što imam kaže da to ja volim pa nek uživam. On pobjego iz sela u škole da ne bi mao motiku, ali ne mogu ga samo kuditi ipak živicu reže jer ja to radim na valove a on to po špagi i bez špaga ha,ha,ha
![]() ![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
GT, u mene ima muškatne kadulje koliko hočeš !! Sijem lantane ispadnu kadulje, sijem močvarce ispadnu ostići !! Kao Antuntun !! Još da jaje šivam koncem, priča bi bila puna !!
Na zadnju kavu sam k malome kaktusu odnesla teglicu sa 4 kadulje, jer kao svi je na forumu imaju a samo ona nema !! A sad vidim, ima vas još koje nemate !! Aralija, ima Međimurje i brežuljke i doline, ali ja ako želim brežuljak ja ga moram napraviti sama, hehehe A prostora u mene, tek toliko za posaditi još par cvijetića !! Čestitke primam i zahvaljujem, a zavist - e pa ja i mm smo danas cijeli dan kosili travu, on flaksericom ja kosilicom i ručicama !! A ti si možda uživala sa svojim mužem u hladovini na terasici ili balkončiću, pa ko bi trebao kome zaviditi, ti meni ili ja tebi!! Ovo tvoje ljepše zvući a ja ću svoje ruke danas namakati u domestosu i još će biti zelene !! Glikica, nečeš vjerovati, ali ja sunčane naočale koristim samo kao rajf za kosu !! A boje - u pravu si, baš za uživanje !! Sve stvari, pa da je bilo kaj u pitanju, najlakše je napraviti sam !! Zato, kupi kalup za baricu, iskopaj teren za nju, napuni je vodom, dodaj ribice, makar i dvije, i sjedni pored, i nikaj ti više neće biti ni komplicirano a kamoli teško!! A kad barica bude na svom mjestu, šaljem ti lopoč za nju !! I zbilja jednostavnije nemože biti !! A ako imaš samo balkon-još lakše, nema kopanja !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Free, kod tebe se mora sa sunčanim cvikama doći, blješte boje na sve strane, divota !
Posebno me oduševio tvoj pristup održavanja jezerca, ja si ga želim ( nešto malo) ali se plašim kako to održavati, pa komarci, alge itd....od tebe čujem-čitam kako to može biti jednostavno.Hvala na tome, imat ću i ja baricu. |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Prošetala smo dijelom vrta i oduševila se a za ostatak trebat će mi cijeli dan. Blago vama koji imate toliki prostor i niste skučeni u gradu, a tek ravnice i brezuljci. Međimurci imate bogom dan prostor za svoju ljubav prema biljkama. Iskrene čestitke i mala zavist
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
ajmee, opet muškatna kadulja, pa makovi, već i hoste počinju! Prekrasno!
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Pastelno ružičasta astilba ![]() Uploaded with ImageShack.us Srednje ružičasta astilba ![]() Uploaded with ImageShack.us Tamno ružičasta astilba ![]() Uploaded with ImageShack.us Bijela astilba !! A ljubičasta kasni jer ona cvate krajem ljeta !! |
|
|
|
![]() |
|
Ja, sada nemam ribica, završile lani kao ručak susjedinoj mački, ali komaraca opet nemam !! A zašto bi ti ribicama davala svaki dan svježe vode iz pipe ??
Ja sam čistila (oprala korito minivašem) jednom u dva mjeseca, za to sam mrežicom povadila ribice u kadicu, kad sam oprala jezerce (pvc kalup od 450l) ostavila sam par sati da ishlapi klor iz vode i da se malo voda ugrije i izlila ribice s vodom u jezerce !! A sada kad nemam ribica već su jezerce zauzeli lopoći, pošto imam teglica i teglica, tom vodom zalijevam cvijeće i navečer samo dopunim jezerce !! A kalup jezerca perem samo kada se napravi previše algi, 2-3 puta godišnje !! Zbod mnogo pčela i ptićica koje su na pojilu na jezercu ne koristim nikakvo sredstvo protiv algi !! |
|
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
super ...na verandi metar od vrta iman dva gnijezda sa lastavicama...a iman doma i ogroman akvarij pa bi mogla pribacit i ribice dvi u vrt..... a reci mi da li je ok da ribice dobiju svaki dan frišku vodu iz pipe...jer san negdi čitala da voda za njih triba odstajati bar dva dana... hmmm moran to napraviti ..prelipo mi je to.....hvala
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
11111, pa da ležiš pored jezerca, osjetiš samo miris . . . . vode, lonicere, lavande !! Nek tvoji pronađu drugi izgovor zašto ti nemožeš imati jezerce !! Ni komaraca nema !! Pumpe nema, ja vodom iz jezerca zalijevam okolno cvijeće, dopunim jezerce uveće i sve dalje u redu !! Komaraca sam imala samo prvu godinu, ne komaraca nego njihovih larvi, al problem su riješile 2 malecke ribice !! I ptićice !! A sada imam samo pčelice na pojilu i prepuno dvorište lastavica, vrapčića, kosića !!
|
|
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
fantastičan lopoč,predivno
![]() |
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
free.svaki komentar na tvoj vrt je suvišan.....reci mi molin te imaš li pumpu u tom bazenu di ti je lopoč... stvaraju li se komarci i osjeti li se kakav miris od njega......ja bi ga tako rado imala ali moji muški doma kažu da će to biti gojilište komaraca .. kakvo je tvoje iskustvo??
|
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Belina, srčeko, a moja duša će se namiriti kada prođem krčki most a ja ću se napojiti gutljajem mora iz tvoje vale !! Jednom . . . . kada mi bude suđeno !!
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga Free,
Nemogu se nadiviti tvom vrtu,a moju duši si smirila i napojila ljepotom ![]() da išta još napišem,nema smisla,ali da si ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Draga Mirjam, evo ga !! Danas se otvorio prvi cvijet, i tvoj je !! Samo za tebe !! Curice moje drage, glikica, Sunceeee, Klimatis, anabistrica, dadinica, Svesa, anđelkad, Silvy, Lovro, Lucy ![]() Lovrek, prekasno sam vidjela, ali samo svrati, pa znaš da ne mogu mrdnuti od kuće, a moja vrata su stalno otvorena !! A PPP........jel paulovnija ???? |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7475767778 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |