Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7475767778 251>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2012 u 00:14
Astilbe su prekrasne!
Sutra je novi dan.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
ANTHEA View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ANTHEA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2012 u 22:37
astilbe....smile55
Nije dovoljno ljubav posaditi, treba je i zalijevati.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2012 u 21:56
prelijepo, rascvjetanosmile57
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2012 u 20:03
Da,ja sam jedina koja nema muškatnu kadulju,ups,imam malenu,ma narast će i ona,dobila močvarca a ispao ostić,ma nema veze,glavno da je lijepo cvijeće.Morat ću uskoro doći na kavicu,već me dugo nije bilo u tvom vrtu.Tongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2012 u 19:57
Ha, ha, ha ja uživala, ma daj tvoj bar kosi amoj i ovo malo što imam kaže da to ja volim pa nek uživam. On pobjego iz sela u škole da ne bi mao motiku, ali ne mogu ga samo kuditi ipak živicu reže jer ja to radim na valove a on to po špagi i bez špaga ha,ha,haThumbs%20UpThumbs%20Down
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2012 u 19:32
GT, u mene ima muškatne kadulje koliko hočeš !!  Sijem lantane ispadnu kadulje, sijem močvarce ispadnu ostići !!  Kao Antuntun !!  Još da jaje šivam koncem, priča bi bila puna !!
Na zadnju kavu sam k malome kaktusu odnesla teglicu sa 4 kadulje, jer kao svi je na forumu imaju a samo ona nema !! A sad vidim, ima vas još koje nemate !!

Aralija, ima Međimurje i brežuljke i doline, ali ja ako želim brežuljak ja ga moram napraviti sama, hehehe    A prostora u mene, tek toliko za posaditi još par cvijetića !!    Čestitke primam i zahvaljujem, a zavist - e pa ja i mm smo danas cijeli dan kosili travu, on flaksericom ja kosilicom i ručicama !!  A ti si možda uživala sa svojim mužem u hladovini na terasici ili balkončiću, pa ko bi trebao kome zaviditi, ti meni ili ja tebi!!  Ovo tvoje ljepše zvući a ja ću svoje ruke danas namakati u domestosu i još će biti zelene !!

Glikica, nečeš vjerovati, ali ja sunčane naočale koristim samo kao rajf za kosu !!  A boje - u pravu si, baš za uživanje !!  Sve stvari, pa da je bilo kaj u pitanju, najlakše je napraviti sam !! Zato, kupi kalup za baricu, iskopaj teren za nju, napuni je vodom, dodaj ribice, makar i dvije, i sjedni pored, i nikaj ti više neće biti ni komplicirano a kamoli teško!!  A kad barica bude na svom mjestu, šaljem ti lopoč za nju !!  I zbilja jednostavnije nemože biti !!  A ako imaš samo balkon-još lakše, nema kopanja !! 
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2012 u 18:07
Free, kod tebe se mora sa sunčanim cvikama doći, blješte boje na sve strane, divota !
Posebno me oduševio tvoj pristup održavanja jezerca, ja si ga želim ( nešto malo) ali se plašim kako to održavati, pa komarci, alge itd....od tebe čujem-čitam kako to može biti jednostavno.Hvala na tome, imat ću i ja baricu.

...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2012 u 16:31
Prošetala smo dijelom vrta i oduševila se a za ostatak trebat će mi cijeli dan. Blago vama koji imate toliki prostor i niste skučeni u gradu, a tek ravnice i brezuljci. Međimurci imate bogom dan prostor za svoju ljubav prema biljkama. Iskrene čestitke i mala zavist
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2012 u 16:23
ajmee, opet muškatna kadulja, pa makovi, već i hoste počinju! Prekrasno!
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2012 u 15:54

Uploaded with ImageShack.us

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2012 u 15:53

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2012 u 15:48

Pastelno ružičasta astilba

Srednje ružičasta astilba

Tamno ružičasta astilba

Bijela astilba !!  A ljubičasta kasni jer ona cvate krajem ljeta !!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2012 u 00:52
Ja, sada nemam ribica, završile lani kao ručak susjedinoj mački, ali komaraca opet nemam !!  A zašto bi ti ribicama davala svaki dan svježe vode iz pipe ??

Ja sam čistila (oprala korito minivašem) jednom u dva mjeseca, za to sam mrežicom povadila ribice u kadicu, kad sam oprala jezerce (pvc kalup od 450l) ostavila sam par sati da ishlapi klor iz vode i da se malo voda ugrije i izlila ribice s vodom u jezerce !!  A sada kad nemam ribica već su jezerce zauzeli lopoći, pošto imam teglica i teglica, tom vodom zalijevam cvijeće i navečer samo dopunim jezerce !!  A kalup jezerca perem samo kada se napravi previše algi, 2-3 puta godišnje !!  Zbod mnogo pčela i ptićica koje su na pojilu na jezercu ne koristim nikakvo sredstvo protiv algi !!

Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2012 u 16:29
super ...na verandi metar od vrta iman dva gnijezda sa lastavicama...a iman doma i ogroman akvarij pa bi mogla pribacit i ribice dvi u vrt..... a reci mi da li je ok da ribice dobiju svaki dan frišku vodu iz pipe...jer san negdi čitala da voda za njih triba odstajati bar dva dana... hmmm moran to napraviti ..prelipo mi je to.....hvala si
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2012 u 16:22
11111, pa da ležiš pored jezerca, osjetiš samo  miris . . . . vode, lonicere, lavande !!  Nek tvoji pronađu drugi izgovor zašto ti nemožeš imati jezerce  !!  Ni komaraca nema !!  Pumpe nema, ja vodom iz jezerca zalijevam okolno cvijeće, dopunim jezerce uveće i sve dalje u redu !!  Komaraca sam imala samo prvu godinu, ne komaraca nego njihovih larvi, al problem su riješile 2 malecke ribice !! I ptićice !!   A sada imam samo pčelice na pojilu i prepuno dvorište lastavica, vrapčića, kosića !!  

Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2012 u 16:15
fantastičan lopoč,predivnoClap
Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2012 u 16:08
free.svaki komentar na tvoj vrt je suvišan.....reci mi molin te imaš li pumpu u tom bazenu di ti je lopoč... stvaraju li se komarci i osjeti li se kakav miris od njega......ja bi ga tako rado imala ali moji muški doma kažu da će to biti gojilište komaraca .. kakvo je tvoje iskustvo??
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2012 u 16:02
Belina, srčeko, a moja duša će se namiriti kada prođem krčki most a ja ću se napojiti gutljajem mora iz tvoje vale !!  Jednom . . . . kada mi bude suđeno !!

smile79     smile79     smile79

Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2012 u 15:59
Draga Free,
Nemogu se nadiviti tvom vrtu,a moju duši si smirila i napojila ljepotom Clap
da išta još napišem,nema smisla,ali da si smile120to moram.

"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2012 u 15:53

Draga Mirjam, evo ga !!  Danas se otvorio prvi cvijet, i tvoj je !!  Samo za tebe !!

Curice moje drage, glikica, Sunceeee, Klimatis, anabistrica, dadinica, Svesa, anđelkad, Silvy, Lovro, Lucy  smile79   hvala vam na lijepim i prelijepim riječima !!  MNogo mi znače,  jako mnogo !!

Lovrek, prekasno sam vidjela, ali samo svrati, pa znaš da ne mogu mrdnuti od kuće, a moja vrata su stalno otvorena !!   A PPP........jel paulovnija ????

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7475767778 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,656 sekundi.