Lovrina okolina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7475767778 120> |
Korisnik | |
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lovro svega ljepoga ima u tvome vrtu. Cvijeće, voće i povrće sve je super....Pišeš da crni ribiz nije ukusan...Ja sam ove godine posadila jedan i imao je nekoliko plodića i stvarno je jako neukusan. Od ranije imam crveni ribiz koji je sasvim drugog, normalnog okusa...Tvoja magnolija lijepo raste i prilično je napredovala...
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ma sve nešto razmišljam i sve mi više liči na muškatnu kadulju ( biljka ispod lantani iz sjemenja, što ne znaš dešifrirat)..... Taj crni ribiz imam i ja i nitko ga ne jede baš iz tog razloga kako ga je tvoj susjed opisao. Lani sam iz njega radila kao liker -tinkturu a ove sam godine skapirala da mora biti prezrel da bi bio dobar. Kod mene su već od zrelosti počele padati bobice i te su najbolje koje su prezrele ( mislim jestive su
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
U proljeće, sa podu na placu gdje prodaju cvijeće sam si uzela jedan mali vršak ove biljčice.Raslo je kao onaj timijan-tamijan, neznam točno kaj, al ne znam ni za ovog kak se zove.
Jedino ga mogu pohvaliti da dobro napreduje!!! ![]() ![]() ...mislim da će cvasti i arauija... ![]() ...i stara nepoznata ljepotica će uskoro započeti vatromet.. ![]() ...i klematis je odlučio procvasti , jedan cvjetak ali vrijedan cvjetak... ![]() ![]() ....ljubičastom slaku, se pridružio i bijeli..hm, al mislim da je "divlji", makar ima veliki cvijet... ![]() ....bijeli vrtni hibiskus....mada mu je fotić podaril nježnu nijansu roze... ![]() ...lavanda je i dalje hostel za pčelice i ostale zujavce... ![]() ...puzeća pelargonija... ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Zazrelio i crni ribizl!!!
Crveni mi je mnogo ukusniji, al vele da je ovaj zdraviji, pa ga malo popapam tu i tam!!! Jedan naš mali susjed je došel i otkinul si par komada, stavil u usta i bljeek...pa to ima okus pilećeih jetrica s mirisom čempresa... ![]() Mogu reći, da nije puo fulal!!! ![]() Bez kožice je Ok!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida, Monny, Lora, anči 39, free, hvala na društvu!!!!
Sa mojom skromnom zelenjavom se uvijek nešto sitno događa, i svaki pozitivni pomak me silno razveseli!!! Daleko sam još do Vaših i vrtova i zato me silno razvesele i vaši posjeti i komentari!!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
I ja sam virkala, svašta prekrasnog se rascvalo kod tebe!!! Lijepe slikice si nam opet podarila između kišica!!
Pozdrav tebi i tm a malom Lovreku ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
Preeeeeeeeeeeeedivnooooooooooo
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
I kod nas je hladno ,vrijeme se stalno mijenja . A ja sjedim pokrivena dekom i gledam tvoje lijepe slikice i jako mi se sviđa onaj cvijet koji je posađen
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Danas me posebno oduševila Ipomea.
![]() ![]() Moja tek počinje cvasti..... |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Lovro prosetala sam vrtom i ostala odusevljena ljepotom, a sada mogu mirno cekati nove slikice cvjeteka i uzivati ;) (stepenice su nam zaista jako slicne ;))
sve je divno ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lovrek, bila sam ti u posjeti!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
...orhideja koja je prva lani počela cvasti, još uvijek održava svoju ljepotu!!!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
....nakon skromnog broja zimskih cvjetića, evo sad me podaril sa četiri cvjetića...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
...lantanica se sprema cvjetati...
![]() ...a ovaj cvjetak me iznenadil prekrasnim cvjetićima(već sam zaboravila kak je zgledalo to)... lani kad se šetali sam si "posudila" čahuricu sjemena ispred jedne kuće... samo jednu čahuricu, ne biljčicu, ja sam dobar čovjek ![]() ![]() ...slak, inače tamno ljubičasti... kao da iz njega sunce isijava ![]() ...ili kao da u njemu ključa vulkanska lava... |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
lijepo je kod tebe
![]() ![]() bravo za dubrovačkog gospara ![]() |
|
![]() |
|
Antonia, evo ne samo da mi se primio tvoj pelcerić gospara, nego, on se meni sprema i cvjetati????
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Fany, Lora, drago mi je kaj ste svratile!!!
Kad bi svo cvijeće cvalo cijelo ljeto, di bi nam bil kraj!!! Ovak klivia izgleda danas... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Krasno ti je i u vrteku i na terasi i u vočnjaku
![]() ![]() A za onaj crveni cvijetak kao što su ti rekli je Heuchera sanguinea i cvast će ti cijelo ljeto..... |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
u tvom vrtu nema čega nema od povrća do prekrasnog cvijeća baš si vrednica vidi se
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7475767778 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |