Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7576777879 251>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 592
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2012 u 09:44

smile227Free,uvijek me oduševiš svojim sličicama i maštom u tom predivnom cvijetnjaku.Očekujem uskoro cvijetić lopoča da upotpuni sliku tvog maštovitog jezerca.smile78

*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 23:52
Vrt je predivan!
Sutra je novi dan.
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 23:23
aha...i štela sam te još pitati..Tongue..znaš od čega su ovi moji mali zeleni pikači...ako Bog da, bude dio i tvoj...smile126
...pomoć....pa...v...a

Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 23:13
Free, danas sam prešla pokraj...nisam svraćala..bila sam na sprovodu...a i kiša je padala..pa ak si zainteresirana, i ak nebude kiša, prošećem sutra s Lovrekom...javi na pp!
Mene nisi udavila slikama, ja sam se utopila i mirisu lonicere...kad sam se vraćala od mojih, šetnjom, otkinula sam si cvjetić sa susjedove i apćihali smo cijelim putem...
...prekrasna mi je ona crvena ruža...usamljena i odvažna...
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2406
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 22:58
Free, draga,
uvijek me oduševiš svojom vedrinom i osmjehom i to pored divnih cvjetića klematisa. Tongue
Plavo , plavo, divne boje .
A tek ruže,  predivne boje.
Uživam šetati tvojim vrtnim carstvom. Pa panoramik,...Clap
Pusa.

Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 22:40
Originalno poslano od člana Free Free napisao:

Uploaded with ImageShack.us

smile227smile227smile227Svaka vam čast!
Na vrh
svesa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje svesa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 22:26
baš ti je krasno sve Thumbs%20Up
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 22:14
Prekrasan vrt! Ma koji vrt, to je park! Ako ga vide gospoda sa danskog dvora , doći će da ga kopiraju!!!
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 21:58
Lijepo si ti to sve uredila, o kakvoj đungli pričaš? Sve je tak uredno složeno ko u parku. Užitak je gledati tvoj vrt.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 20:36
Free, povrće zasadila, cvijeće zasadila, rotkvicama se osladila Smile
Hvala ti na lijepom poslijepodnevuHeart
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1360
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 15:14
opet ne izdvajam, prekrasan vrtClap
Neka se sve zeleni
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 13:07
Free, slobodno nas cijelo vrijeme daviš s takvim prizorima tvojih biljčica i okućnice!

Ulaz u dvoriše ti je..... ma divota jedna!
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2012 u 15:52
Free darling, da samo znaš koliko sam puta švrljala tvojim vrtom, konačno da se i oglasim : eh kad bi i moj vrt jednom postao takav !
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2012 u 22:16

More nigelica

More lopočovih listova . . . .

. . . . .  a u moru listova prvi cvjetni pup  !!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2012 u 22:08

Procvjetala ruža od Gospođe Korjenjko !!

Prekrasna viseća kampanula, koju je mali kaktus htjela izbaciti iz svog vrta, a ja je sretna udomila !!

Čuvarkuće, od malog kaktusa, kada smo rekle da nećemo nikaj vaditi i saditi !!Thumbs%20Up

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2012 u 21:58

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2012 u 21:11
Miro, rođendansku namjerno ne slikam !!!  Nju ćeš, ako je želiš vidjeti, morat malo proteći nogice do mene !!! Još nisi skužila ? HHheee hehehhe

Lijepe su ruže . . . . ali meni ste draže vi, ružice koje svratite !!smile78

Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1664
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2012 u 21:03
Meni se ovaj put najviše sviđa lonicera Wink
Ali to ne znači da je sve ostalo manje lijepo Clap
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2012 u 20:03
Danas ne mogu  praznik je, produženi vikend a ja radim nešto drugo.. Wink Inače, znaš kako je to teško vaditi, pokušat ću a ako ne moraš doći sama za Novu godinuSmile
Kad smo kod ruža a koja je tvoja rođendanska od mene, neka narančasta bi trebala biti...?

Krasne su ti!
Rijeka

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2012 u 19:48
Sad sam tek vidjela tvoje ruže,lijepe su ti kao mojeWinkTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7576777879 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.