Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Razmjena i nabavka materijala
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Razmjena salveta i nabavka materijala
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Razmjena salveta i nabavka materijala

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7677787980 89>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
*Lela* View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Status: Offline
Bodovi: 15
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje *Lela* Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2008 u 21:07
Leonarda i tvoje su mi došla salvete. Predivne su i one, zar nisam to već prije napisala? LOLLOL
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2008 u 16:48
...proljeće....ako imas jos ja bih  uzorak kale....evo ja imam na crnoj podlozi ali malenog uzorka........Big%20smile
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2008 u 16:42

...evo nekih uzoraka koji su mi za čenđanje.....

The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2008 u 14:42
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Probat ću ja milion posto, ali drukčije je kada si tamo pa vidiš...

u potpunosti se slažem sa tobom, zaista....znam po sebi

Ali za probu uzmi neku staru kutijicu ili recimo tacnu....tak sam ja isprobavala

Na tečaju sam u biti sve naučila....ostalo mi je još nešto što bi htjela naučiti i za to čekam Vesnu da napravi radionicu
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2008 u 14:39
Probat ću ja milion posto, ali drukčije je kada si tamo pa vidiš...
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2008 u 14:04

Hippy, daj prestani!!!!!![IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot84.gif" height="46" width="51" align="absmiddle" alt="smile206" />

Znaš li da je večeras radionica a je ne idem....[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot65.gif" height="66" width="66" align="absmiddle" alt="smile185" />

Sve sam ti lijepo napislala u jednom od ovih silnih topica.....probaj sama.....stigneš na drugi tečaj
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2008 u 14:03
s tim ruzama sam to i napravila....na drvenoj kutiji.....smile72...
...budem stavila...ali puno kasije.....
svima smile186
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2008 u 13:51
Hippy, daj prestani!!!!!!smile206

Znaš li da je večeras radionica a je ne idem....smile185

Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2008 u 13:48

Leonarda, da li se može dobiti jedna salvetica to jest ona sa ružama desna u srednjem redu???
Slika ti je tu gore malo iznad!

[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot27.gif" height="83" width="83" align="absmiddle" alt="smile143" />

Proljeće....te ruže su dušu dale za shabby chic
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2008 u 13:48
Pa daj stavi ih danas da vidim šta imaš ( da ne moraš slati dva putasmile96)
smile42 Ma vidi ti mene što sam zločesta!!!

Ali evo ti jedna velika

smile79
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2008 u 13:46
Originalno poslano od člana leonarda leonarda napisao:

...naravno

samo odaberi i salji na pp. adress......ja u petak saljem tj.sutra

morat cu poslikati i ostale uzorke...imam ih puno......

Leonarda...vidim ja da ćemo opet nas dvije novu rundu đoranja

Jedva čekam nove uzorke
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2008 u 13:45
...naravno

samo odaberi i salji na pp. adress......ja u petak saljem tj.sutra

morat cu poslikati i ostale uzorke...imam ih puno......
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2008 u 13:41
Originalno poslano od člana *Lela* *Lela* napisao:

Hippy došle su mi salvetice, sviđaju mi se. Predivne su.

E baš mi je drago
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2008 u 13:41
Leonarda, da li se može dobiti jedna salvetica to jest ona sa ružama desna u srednjem redu???
Slika ti je tu gore malo iznad!
smile143
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2008 u 13:38
lela btw

jesi li dobila moje salvetice...ja ti ih poslala...daaaaaavno.....
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2008 u 13:37
Hippy, jedva čekam da dobijem... a ideja će biti to je bar jasno zar ne???
Pa vidjelo se jutros iz priloženog!!!
smile78
Na vrh
*Lela* View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 15
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje *Lela* Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2008 u 13:36
Hippy došle su mi salvetice, sviđaju mi se. Predivne su.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2008 u 13:36
Ovako Ninochka moraš mi poslati adresu na PP ako želiš da ti pošaljem onu lijepu salveticu.A što se tiče ofertisime ja često odem na staru Samoborsku, jer tamo ti je najveća ofertisima i stvarno nema šta nema, a sve skoro pa besplatno. Tek na kasi skužiš da si potrošio brdo love...
To ne možeš fulati, ako ideš prema Samoboru onda ti je s desne strane.

Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2008 u 13:08
Ninochka
pošalji na pp adress....imam ja jos puno toga....ja ti posaljem od svake po jednu...a ti ako ih vec imas ....salji dalje...čenjđaj se s nekim...no problem...
smile230
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2008 u 13:00
hippy tnx, to bum valjda pronasla. tamo je onaj servis i renaultov salon, pa vjerojatno negdje prema stanici je trgovina. bum prosla na povratku doma :)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7677787980 89>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.