Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7677787980 272> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I ja bi je gledala i po danu i po noći, još u ovom kamenom pitaru, prekrasno, slika za pamćenje
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
E, baš ni ja neću reći kako se zove, iako znam
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Nemoj im Otok reći da se zove scaevola aemula.
Ako prezimi - imate reznice - već sam ih i djelila, je l' tako Triša?
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
joj je dobra ta scaevola....ja sam je "snimila" i na jednoj od prethodnih stranica.....zove se još i fan-flower, lepezasti cvijet....
......oči mi ispale kad sam je vidjela na tvojoj temi draga...
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Dama u plavom je predivna
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Stvarno ti je prekrasna, ja sam svoju preselila iz vrta u teglu, možda ju uspijem spasiti za drugu godinu, cvjeta još uvijek, ali ni izbliza kao ova tvoja
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Pssst, ja sam ukrala pelcer kad sam bila kod nje...držite mi fige da se uhvati
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Imam i ja pelc, veli Hojčeka bolje da joj dam nego da mi trčkara noću po vrtu
![]() ![]() Skevolica je prekrasna, pravi komad ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
joj hoya,i ja bi non-stop gledala u scaevolu
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ma di si ti? Danju spavaš noću surfaš, kao i ja
![]() Evo sam našla jedan smajlić koji opisuje tvoju kaubojsku biljku ![]() |
|
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Tu sam ... radovi, posjete obitelji, obilazak sjama cvijeća i dobar "ulov", odlazak sa društvom u Dramalj i - evo me tu sam. Sutra ću staviti slike biljki koje sam uspjela kupiti za vrlo malo para. |
|
|
|
![]() |
|
Zabrinula si me
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Juhuhu - jedna od najljepših vijesti ovog foruma svakako je - kupila sam biljke za malo novaca! Zato nestrpljivo čekam slike!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Di su te slikice?
Za sada sam zadovoljna i ovime viđenim. Scaevola u onom kamenom pitaru je nešto predivno!
I ja bih ju pazila i mazila i divila joj se da je moja! Ali kako nije uživam u tvojoj!
|
|
![]() |
|
Najprije svima koji ste bili u mom vrtu dok sam ja skitala hvala na posjeti.
A sad moj ulov:
Plumbago - u vrtnom centru sam gledala danima sa 3 izdanka od 15 cm i koštali su od 60 do 114 kn. Kako ja volim penjačice i stabalca ovaj mi je bio savršen. Platila sam ga 20,00 kn i još sam gratis dobila japansku mirtu.
![]() Ovo prvo je nešto slično mom delospermumu, ali ima žute cvjetove. U proljeće sam pogriješila u uzgoju pa sam ga ponovo nabavila.
A u ovim drugim vazicama ne znam što je, ali mi se jako sviđa, naročito zato što podnosi niske temeprature - sve 24 kn.
![]() A ovo mi je poklonio od MM. Bila je zadnja dihondra silver na sajmu i dobili smo je za 30 kn
![]() Ako bude zahvalna kao dihondra koju umam u vrtu nadam se da će dogodine biti slapovi kao oni oko vaza kraj Hotela Kontinental (jednom smo na kavici pričale o tome)
|
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Hoya, kako se zove biljkica u smeđoj teglici na pretposljednjoj slici? Mislim da ju imam i ja.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Hoya, jučer te nije bilo da nazdravimo za našu prvu forumsku godišnjicu, tako da sam to obavila sama.
Ti si vidim nabavila i neke kapitalce, je li ovo dihondra? |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Odličan ti je ovaj ulov za malo novaca!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7677787980 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |