Dnevnik mog ne/rada |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 13> |
Korisnik | |
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evo zamislila sam
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Poštar zvoni dva puta, samo se nadam da i poštu ne dostavlja dva puta tjedno!
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ma mora preživjeti...hvala Franjice
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Cvijeće je prekrasno, ja se preporučam za sjemenke onog krasnog ljubičastog lijevo
![]() |
|
![]() |
|
SilveK zapisano je
![]() |
|
![]() |
|
šta sam radila...ništa
![]() bila kod dalmax....popile kavu....ćakulale....a sad prebirem po blagu koje sam dobila
![]() idem sad da tražim podatke za neke biljkice
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vjerujem da ćemo blago, već večeras vidjeti i mi.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Evo i mene, došla sam vidjeti u kojoj si fazi ; aktivnoj ili pasivnoj???
Nema ništa...
Idem ti gledati slike, možda si nešto stavila???
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
To je ona što si je i meni poslala, ali još ništa - čekam - čekam.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
ma niknit će....mora
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Iris, ponovo nešto slično kod tebe i mene.....
I ja sam kupila istu KNJIGU!!!!!
Ima nekoliko dana i s njom zaspim i budim se, a još ništa nisam kako treba pročitala jer sam umorna i odma zaspim....
Što kažu stručnjaci za tu knjigu? Mislim na SilveK, xeniu....
|
|
![]() |
|
ko tu koga kopira manči
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ja imam ovu:
![]() Vidi ako je ista autorica, meni je ova knjiga zakon! Pročitala sam ju par puta, i uvijek iznova ju koristim jer stvarno sadrži sve. Iris, što znaš o Caesalpini? I meni je nikla, kaj sad? |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Da , da, to je ta ista autorica, super, još i jeftino 69, oo kn!
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ma gdje ste to kupovale?
|
|
![]() |
|
našla u Ipercopu ... već sam ju prije gledala al mi je bila skupa
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Iris to je poznata stvar sa svjetloim ružama, događalo se i meni, no ove godine ih dosta špricam zbog ušiju, pa valjda smrdi i tim zelenim bubama.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |