Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ančica- decopauge on my way
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Ančica- decopauge on my way

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 26>
Korisnik
Poruka
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 12:08
ha pretumbavam tuđe novce, ali samo sa izvoda
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 12:14
i ja al pare od firme....eto, jadne mi male

neg zdjela je krasna i kugle ce sigurno biti super na boru...
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 12:41
a kugle ti nisu za moj, mislim da nijedna neće završiti na mom boru, sve su ti nastale po naruđbi, još ih imam 15 za napraviti, već mi ih je pun kufer, napravila sam ih preko nekoliko
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 13:11
hahahahhahahahahaa   sanjas ih zasigurno
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 13:30
nešto slično,
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 17:01
ančy
to si tapkala boju....jako ti je lijepo rasporedjena...super
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 17:06
hvala,
 da malo sam tapkala i malo s kistom mješala
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 07:50
zdjela
detalj baš se ne vide šljokice
mala slikica koja je komplet sa tanjurom

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 08:57

Lijepi tanjuri sa sličicama iz davnina

Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 09:00
ovaj zadnji mi je odlican....a kao da sam opet malaaaaaaaaaaaaaa
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 09:10
Jako mi se sviđaju radovi- jednostavni i lijepi...
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 09:12
ančice jakooooooooo lijepo   Smile
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 09:22
drago mi je da vam se sviđa, ove zadnje su mi najdraže salvete, slikica i pripadajući tanjur poklon jednoj dragoj osobi
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 09:26
Originalno poslano od člana ančica ančica napisao:

drago mi je da vam se sviđa, ove zadnje su mi najdraže salvete, slikica i pripadajući tanjur poklon jednoj dragoj osobi

Taj tanjur mi je prekrasan.....toliko jednostavan a opet efektan radi tog motiva...Super si to složila
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 10:49
anči, predivno!!! tanjur mi je mraksmile93
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 13:09
Ančica,one bijele"čupave" kugle,od čega si ih radila? mislim ono bijelo,šta si to stavila da bude ko snijeg?pitam zato jer sam ja jedne godine radila takve,no nisam ljepila slike,bile su čisto bijele,čupave.Sad sam mislila"renovirati"ih i nekako ubaciti sliku!!? Budući da sam to glet-masom radila,ne znam hoću li uspjeti jedan dio šmirglom izravnati ,tamo di bi sliku stavila!?
Svi radovi su ti predivnismile211
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 13:17
jako lijepo, ančy
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 14:33
ancica jednostavno predivno,ovi zimski motivi su prelijepi
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 16:28
ajme kolko pohvala, hvala vam svima, baš ste drage
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 16:33
Originalno poslano od člana shasha shasha napisao:

Ančica,one bijele"čupave" kugle,od čega si ih radila? mislim ono bijelo,šta si to stavila da bude ko snijeg?pitam zato jer sam ja jedne godine radila takve,no nisam ljepila slike,bile su čisto bijele,čupave.Sad sam mislila"renovirati"ih i nekako ubaciti sliku!!? Budući da sam to glet-masom radila,ne znam hoću li uspjeti jedan dio šmirglom izravnati ,tamo di bi sliku stavila!?
Svi radovi su ti predivnismile211
one čupave kugle su ti sa struktur pastom finije granulacije, a imaš ih i  da ti bude grublji efekt, to ti i je nešto u stilu glet mase, ali prednost strukturne paste je što ti se ne stvrdnjava toliko brzo kao glet masa pa možeš po njoj više i duže prčkat kad radiš

drago mi je da ti se sviđaju radovi, trudim se, trudim.... samo da od truda ne ostanem trudnaLOLLOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 26>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.