Monnina radionica: sve i svašta! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 52> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
svaka čast!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hvala jassi! Već me svrbe prsti
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Jassy, od kuda je ova dama, čini mi se da je s te stranice ono što tražim
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
uguglala sam predmete od fimo mase, probaj , mislim da je s net-a, nisam gledala jer sam stavil ana opciju slike...hehehehehe, vidis ja podsvjesno znam kaj zelis
|
|
![]() |
|
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
ma bez teksta sam ostala kako je ovo slatko, lijepo i s punp truda.
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hvala lolly!
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
monna ovo je za moje okice previše a tek za trapave ruke. Mogu sjesti i plakati
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
mona, sam magnetic iza i na zid negdje. prekrasno zaista zaista velicanstveno lijepo.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Alma ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 50 |
Ovo je pre..pre..pre...predivno!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Ninochka! E zato sam napravila rupicu u srcu na vrh police, zamagnetić je preteška.
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
monna, duuugo, ne sjećam se kad zapravo...me nešto nije tako oduševilo kao ovi tvoji radovi...za to stvarno skidam kapu...ne znam koje riječi bih uopće upotrijebila da iskažem istinsko oduševljenje tvojim radovima!!! ovo zadnje je
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala cure! Nadam se da će ih bit još.
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
E kaj sin.. moj m od jučer prati detaljno svaku sliku i nije mu jasno kak se to radi ali oduševljan je... čista DESETKA!!!
|
|
![]() |
|
Malo sam se dohvatila kolaža:
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlicno!
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
dobro zeno u cemu ti nisi dobra? ima li nesto takvo? :) fantasticno, fora svidja mi se jako ;)
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Užitak, stvarno užitak, pobjegla sam iz brbljaonice jer se "dijele" kremšnite a ovdej me dočekaju kolači. Možda bi stvanro bilo pametno imati ogrlicu oko vrata i cuslati je do iznemoglosti. Prava je, prava, najpravija. O polici neću reći ni riječ, sve je već rečeno!
|
|
![]() |
|
Hvala cure! Nestalo mi gline, pa se dohvatila papira dok je ne kupim
![]() |
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Ženo ti bi trebala otvoriti svoj forum i započeti onoga što još uvijek skoro pa ne postoji u Hrvatskoj kao hobby, minimalistika je fenomenalna stvar, vidjela sam u živo cijele kuće na hobby art sajmovima, zaista je vrijedno pozornosti i strpljenja. Bez riječi sam, svaka ti čast...Ovo zaista plijeni pozornost!
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Mona bez daha, zraka,riči sam ostala gledajući ove tvoje radove malo je reći divota, pa ti ženo trebaš otvoriti izložbu pa da svi vide tvoja remek djela
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |