Da se i ja predstavim |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6789> |
Korisnik | |
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To te bu koštalo!!! Jakkkooo punnnooo!
![]() Pitaj Vilavitu kak je završil naš razlaz! ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Ha, ha...baš vam hvala curke..
![]() ![]() Angel, imam relikvije relikvijarum od maramice, ali kad naletim na paketiće....sve ih kupujem pa buš i dobila, osim ak ih ti ne nanjušiš prije...
Drage moje baš vas volim..
![]() |
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Ha razlas...tak smo tužne bile u moru lijepih salveta...
![]() Ali nigdje lavande...ali ima puno lipih stvari
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Ćak nisam sve mogla ponjeti!!! Pa, sam ostavila kod vilavite kao povjerljive osobe da ih pričuva do idućeg susreta!
![]() |
|
![]() |
|
A ja da ne dođem u napast spavat na njima da mi ne zginu..Andrea, nećeš vjerovati, ostavila ih u autu, i to u gepeku..
|
|
|
|
![]() |
|
Angel ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 100 |
A ja znam di je auto parkiran!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
odoh ja po njih da možemo Andrea i ja mirno spavati jer nisu osigurane...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Angel ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 100 |
![]() |
|
![]() |
|
nešto za čistit tavane, sprej za tj.protiv paukova i staro radno odijelo...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Sve to imam. Samo trebaš reć kad se kreće
![]() |
|
![]() |
|
Pa rekla si da niš ne radiš ovaj tjedan?!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
krasni radovi
![]() |
|
![]() |
|
Hvala draga rose
![]() |
|
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Jako, jako dobro. Sve a 5+!!!!!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
hvala draga Anđelka
![]() Evo još dva sitna rada..tanjurić i vaza od nekoć davne boce..
![]() ![]() ![]() ..oduševilo me tupkanje spužvicom..ova akrilna boja -fasena- je zakon!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Tanjur je suuuper, a bocu si krasno iskoristila!
![]() |
|
![]() |
|
hvala draga izzy
![]() ![]() ..ja još moram puno žganaca popapati da ti dođem barem do koljena, stvarno su ti radovi izvanredni..ponekad se bojim uopće i pogledati tvoje radove da mi srce ne otkaže..svaki daljnji komentar na tvoje radove carice je suvišan..
|
|
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
krasni radovi
![]() |
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
eeee meni ovo svidja
![]() ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Kako je lijepa, kao one stare u apoteci!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6789> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |