piramida |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 33> |
Korisnik | |
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lilian,pa nisam ti se ja niš uvrijedila.Svatko ima svoj ukus.Ni ja nisam baš zadovoljna sa teglicom,jer sam je malo drugačije zamislila.Vi ste tu malo stroži kritičari.Danas sam odnijela teglice mami i sestri,još si je i strina uzela i one prezadovoljne.
Bubamaro,to ti je obična boja za beton i malo zelenog dipija.Ja ti koristim za sad sve zamjenske materijale,dok se malo financijski ne oporavi. Ipak je recesija,ne? |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Jesam strog i samokritichar i kritichar...evo necu vishe :)
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
ma mene je zanimalo koja je to boja - tj. naziv same boje, a ne za beton ili hobi...kužiš?? jer mi je prekrasna nijansa...al sad vidim da si ti to vjerojatno tako sama smiješala i super je!!
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Lilian,samo ti kritikuk,zato i stavljamo radove,da čujemo kritike i da se popravimo.
Bubamara,to ti ja sama mučkam boje i nikad ne znam kak mi bude ispala i normalno nikad nisam zadovoljna. |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
ja bi rekla da su to dobri i korisni savjeti,prije nego kritike,zato samo naprijed lili
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno,bas je lijepo
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
kutija je ispala savršeno, a okvirić sa slikama je presladak.
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
BJELOVAR2005 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 171 |
draga piramida...pogledaj si ovo, nasla sam nesto motiva egipta, mozda ti nesto moze posluziti!!! pozdrav!
http://big5.wallcoo.com/paint/David_Roberts_Egypt_Painting/index.html |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
prekrasna kutija i okviric,smije li se znat tko su ove preljepe osobe u okviricu.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Bjelovar,nažalost niš mi ne pomažu te slikice Egipta,jer nemam printer.
Kaća,slikice su bile u okviru,nadam se da ću ubrzo moći staviti slikicu svoje bebice. |
|
![]() |
|
drzim fige,od sveg srca ti zelim ispunjenje tvojih nadanja ![]() |
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Prekrasan okvir.. super si ga napravila i kutija je zgodna.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |