Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - piramida
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

piramida

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 33>
Korisnik
Poruka
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2009 u 16:38
Lilian,pa nisam ti se ja niš uvrijedila.Svatko ima svoj ukus.Ni ja nisam baš zadovoljna sa teglicom,jer sam je malo drugačije zamislila.Vi ste tu malo stroži kritičari.Danas sam odnijela teglice mami i sestri,još si je i strina uzela i one prezadovoljne.
Bubamaro,to ti je obična boja za beton i malo zelenog dipija.Ja ti koristim za sad sve zamjenske materijale,dok se malo financijski ne oporavi.
Ipak je recesija,ne?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
lilian View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilian Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2009 u 21:58
Jesam strog i samokritichar i kritichar...evo necu vishe :)
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2009 u 22:03
ma mene je zanimalo koja je to boja - tj. naziv same boje, a ne za beton ili hobi...kužiš?? jer mi je prekrasna nijansa...al sad vidim da si ti to vjerojatno tako sama smiješala i super je!!
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2009 u 14:02
Lilian,samo ti kritikuk,zato i stavljamo radove,da čujemo kritike i da se popravimo.
Bubamara,to ti ja sama mučkam boje i nikad ne znam kak mi bude ispala i normalno nikad nisam zadovoljna.
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2009 u 14:05
ja bi rekla da su to dobri i korisni savjeti,prije nego kritike,zato samo naprijed liliThumbs%20Up
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2009 u 16:25
Danas sam bila kod nas u Zaboku u ofertisimi,mislila sam da budem našla kakve tanjure,ali nije ih bilo.Tražila sam drvenu kutiju ili škrinjicu,ali ni toga nije bilo.Našla sam samo običnu kartonsku,sa nekim srcima.Poslikala sam je,ali se nije još osušila.

Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2009 u 16:28

Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2009 u 16:31

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2009 u 16:34
prekrasno,bas je lijepo smile76
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2009 u 22:10

kutija je ispala savršeno, a okvirić sa slikama je presladak. 
ANĐELKA
Na vrh
BJELOVAR2005 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 171
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje BJELOVAR2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2009 u 02:10
draga piramida...pogledaj si ovo, nasla sam nesto motiva egipta, mozda ti nesto moze posluziti!!! pozdrav!

http://big5.wallcoo.com/paint/David_Roberts_Egypt_Painting/index.html
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2009 u 11:21
prekrasna kutija i okviric,smije li se znat tko su ove preljepe osobe u okviricu.smile141smile141
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 14:07
Bjelovar,nažalost niš mi ne pomažu te slikice Egipta,jer nemam printer.
Kaća,slikice su bile u okviru,nadam se da ću ubrzo moći staviti slikicu svoje bebice.
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 22:09
Originalno poslano od člana piramida piramida napisao:

Bjelovar,nažalost niš mi ne pomažu te slikice Egipta,jer nemam printer.
Kaća,slikice su bile u okviru,nadam se da ću ubrzo moći staviti slikicu svoje bebice.

drzim fige,od sveg srca ti zelim ispunjenje tvojih nadanjaHug
Na vrh
ljiljanari View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 332
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljanari Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 15:09
smile55
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2009 u 15:25
Prekrasan okvir.. super si ga napravila i kutija je zgodna.
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2009 u 19:50
Evo moje prve škrinjice

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2009 u 19:52
odlično smile141
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2009 u 19:53
na ovu škrijnicu nisam stigla niš nalijepiti jer si sestra prije odnijela

Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2009 u 19:56
pošto još nisam nažicala komodu,zadovoljila sam se starim bakinim ormarićem,sad služi kao ormarić za ključeve

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 33>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.