Za ljubav nije kasno |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 17> |
Korisnik | |
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Elza buba meni je ormarić prekrasan bez obzira na godine.....
![]() a tanjuri su che che |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
ormarić predivan a tek tanjuri
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ormarić za pohabanu gospođu.... ne
![]() no htjedoh samo reći da je divan, kao i tanjuri...
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Ormarić je krasan, ali tanjuri super!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
ormarić je premeden,a vaza sa magnolijama je preeeedivna
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Elza predivno je sve
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Elza prekrasni su ti radovi
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Ti uvijek dođeš s kupom prelijeph radova.Ormarić je apsolutno predivan.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
draga tanjuri su ti fantasticni al ormaric |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Cure, hvala na pohvalama!
Lantana, to ti je najobičniji shaby, mislim da ima u uputama i vrlo lako ga je napraviti.
Ukratko, podlogu obojiš u tamnu boju, dijelove koje hoćeš pohabane premažeš bijelom svijećom i zatim svijetla boja (najčešće nijanse bijele). Kada je suha druga boja lagano prešmirglaš i na mjestima gdje je svijeća ukaže se temeljna boja. Polijepi sličice i to je to.
Ja sam oko cvjetova malo osjenčala drvenim vodenim bojicama, navlaženim kistom prešla preko boje, gdje mi je bilo previše boje upila salvetom i to je sve.
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
svaka rijec je suvisna...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Na žalost nemam vam puno toga za pokazati, jer sam u fazi preseljenja, sada sam doselila u privremeni stan, a za jedno mjesec dana selim definitivno, pa uopće u tom kaosu ne znam gdje su mi boje i pribor, ali za dvije osobe sam ipak uspjela nešto napraviti.
Ovo je slika za vrtić mog unuka, a budući da se njegova grupa zove Garfild na slici je morao biti i on.
Drugi uradak će vam biti pokazan kada ga dobije moja swap partnerica Rose ( draga, šaljem ti ga u ponedjeljak).
Da znate kako vam zavidim na tolikim divnim radovima, ne znam koga bih mogla izdvojiti!!
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Odlično se Garfild uklopio u božićnu priču.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
aaa,predobro je! odlično!
![]() |
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
strava...nemam riječi...svaka čast...
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
ovo ti je fan fan fantasticno
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
prekrasan uradak! Nadam se da će i dječica u vrtiću biti oduševljena!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |