Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 14> |
Korisnik | |
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
hvala curke
maredelmare hehe pa kak se uspijes zbuniti u samo 8 stranica moje galerije ![]() ja se zbunim u galerijama od 60 stranica i više, baš kako kazes dodem do 20-te i drugi put hoću nastaviti i ne znam di sam stala zato ona galerija friško iz pećnice je presavršena da vidim kaj ima novog, ide mi i ne ide sve, kako kad ispadne, radila bih puno više radova ali ne stignem moja galerijica je samo mali dio ovog kreativnog foruma ima punooo predivnih galerija naših kreativaca koji imaju punooo bolje radove nego ja i punooo vam hvala curke na svim komentarima, pohvalama, podršci i tome što cijenite moj skroman rad ![]() ![]() hvala vam predivni ljudi što ste dio ovog foruma |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
super, prekrasan origami!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Prekrasne maske
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Evo, samo na zapovijed stignem posjetiti određenu galeriju
![]() Maske su mi baš onako venecijanski raskošne, very nice... A za cvijetak i šlapice nisam ni sumnjala da ćeš ti iz prve poloviti dijagrame kad si maherica... ![]() To je očito neki baš pogodan ukrasni papir, ti si sve kak treba napravila tak da su ti šlapice ispale odlično ![]() (kolko vidim s fotki, niš po pregibima ne puca i nema one bijele jezgre koju nemrem smislit) Cijeli prednji i donji dio mi izgleda savršeno, i složen i zaobljen, još samo gornji bi trebalo zaobliti kad bi stavljala trakicu za svezati naprijed i to je to ![]() I baš lijepo da si visilicu složila sa ždralićima ![]() |
|
![]() |
|
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
hvala svima :)
hvala kami, ma nije to ti je papir u roli za zamatanje kaj je kod mene 2 metra 1,80 kn, pa mi jedino njega nije zao unistiti ak mi ne uspije ![]() ti ipak bolje radiš i imaš lijepše papire |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Linaaa, okani se tih "ti ovo, ti onak, ti bolje", dosta skromnosti
![]() Pogodan sam mislila u smislu da ti se super potrefio da je dobar, meni se zna desiti da od 3 pomno birana ukrasna papira samo 1 ne puca kad ga se presavija, a da to nema veze s cijenom... ![]() Zato su mi sedefasti tvrđi i draži jer bar znam da makar se teže savijaju, teže i pucaju... |
|
![]() |
|
ja skromna pa nisam hehe, mozda ja podsvijesno skuzim kak ce se papir ponašat ipak sam to sve učila hehe, al meni nikad nije papir za origami pucal, samo sam si znala smocit par gotovih ruzica hehe znas ono zalijes umijesto pravog cvijeca hehe
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nisi dovoljno komplicirane stvari radila pa da se papir naduri na tebe što ga toliko maltretiraš
![]() ma, ja volim da su pregibi dosta oštri pa stisnem noktom i onda nekad skinem boju,tj.popuca i vidi se ona bijela jezgra (takvi su jeftini 'kami' papiri, bojani samo površinski
![]() sedefasti se daju močiti koliko treba pa mi i zato odgovaraju kad treba nešto zaobliti...
asti filozofije, nije ni čudo da postoji kolegij o papiru, upisat ću ja to kao izborni, i bit bolonje je 'samo da je moving' a od viška ects-a glava ne boli
![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
o radu sa papirima neznam ništa samo da mi se ovo tvoje sviđa
|
|
![]() |
|
pokušaj izrade posebne pisanice ali nije uspio
![]() stiropor pisanica s gipsanom maskicom, mozda probam opet ![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Ne znam sta nije uspjelo, ali maska i pisanica izgledaju raskosno, fensi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala ti Biljana
fora izgleda u zbilji ali nisam zadovoljna planirala sam nes bolje bum opet probala, |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Radovi su ti jako dobri,strašna ti je ova maska,ne znam zašto nisi zadovoljna ali ona je jako dobra!
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Baš je osvježenje vidjeti nešto što se ne viđa na ovim stranicama mislim na masku, koja je po mom skromnom mišljenju genijalna..a kombinacija sa pisanicom ...i ja bi jednu takvu
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bravo za ideju! A ja ne vidim nikakve greške ni u izvedbi,( možda ti vidiš ako si drugačije zamislila) baš je dobro ispalo
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Strašno je šik. Baš je posebna. maska je majstorski napravljena , a jaje je baš extra.
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Krasna pisanica kaj god ti mislila o tome
![]() |
|
![]() |
|
hvala curke nemrem protiv vaših dobrih i pohvalnih komentara,sad ste me uvjerile da je ok pisanica
hvala vam, moram ju nekak bolje slikat hmmm |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |