Moj stan u cvjetnom odijelu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 16> |
Korisnik | |
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uskršnji praznik za oči,a čini mi se i za nepce,njam,njam.Moje pohvale.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
savršeno
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Mima svaka čast, genijalka si
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Svim forumašima i gostima foruma koji svetkuju blagdan Uskrsa ,od srca šaljem čestitke
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Blago onima kojima su namijenjeni ovi pokloni!
|
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
majstorice,majstorice. |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
prekrasna ti je ova posljednja zeleno-roza kombinacija!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Imam jedan onaj starinski od pokojne tete. Stvar je sređena. Čekam tvoj potez!
|
|
![]() |
|
Felina,razmislit ću o tome čim nabaviš crveni tepih i
![]() |
|
![]() |
|
E ,File kad biš baš za istinu mogla navratiti kod mene,i to na slonu .Slona parkiramo u dvorište a mi čavrljamo.....i
![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Mi smo jače!!!
![]() ![]() Mima očekujemo od tebe da otvoriš udrugu i da nas predvodiš. TI si naša medijska ZVIJEZA |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
kod tebe je uvijek dobro navratiti čovjeku se odmah popravi raspoloženje jer ovdje je sve veselo,šareno i razigrano
![]() |
|
![]() |
|
Mi ,riječanke (uz malu pomoć iz metropole),u stanju smo čuda napraviti.Svaka za sebe je full svoja .Malo nas je .......ali.....
![]() |
|
![]() |
|
Zelene instalacija ti je prepredivna. Poslije takve reklame kod kćeri nečeš znati šta prije od posla. Preporučam se da malo i meni udjeliš . Zajedničkim snagama smo jače, zar ne?
![]() |
|
![]() |
|
Kika 56,oni ormarići su po želji napravljeni ,za prijateljicu od kćerke i to sve po njenoj želji,a zelena instalacija ide u kćerkin ured,gdje dolaze mnoge stranke ,pa neka se reklamiram.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |