moj sretni kutak... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678 |
Korisnik | |
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Oko malene magnolije posađeni su ljubičasti jaglaci (sunceee) i perunike (Nataly), a posijane su kadifice, pa se nadam da će se uskoro još više šareniti
![]() ![]() Ova agava je pretprošle godine došla sa Vira, a neki dan sam primjetila da se "ponovila" sa dvije mladice ![]() ![]() Ovaj borac "Star of India" je stoički podnio građevinske radove, zato će uskoro dobiti novu mrežu za penjanje i ljepše podnožje ![]() |
|
![]() |
|
Iako je moj kutak spram vaših još skroman, željela bih ga upoznati s vama i voditi vas kroz njegov rast... Bit će on lijep kad naraste :)
Dobrodošli svi... Ovo je kamenjar koji čeka da se razraste ![]() U njemu između ostalog stoje phlox ![]() čuvarkuća, ivančica koja tek kreće i još neke trajnice ![]() phloxić i nešto sa crvenim pupoljcima? ![]() ovo je isto u kamenjaru, al ne znam kako se zove ![]() euonymus ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |