Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Oglasi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - monstera nudi - traži
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

monstera nudi - traži

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 14>
Korisnik
Poruka
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2013 u 23:28
            WinkHeart
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2013 u 15:55
Poklanjam: paketić sjemena Ljupčaca
                   par sjemenki Irskih  zvona
                   paketić sjemena Šafranike

Tražim sjeme jako crvenog stolisnika...EmbarrassedHeart
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2013 u 21:11
Poklanjam: paketić sjemena Ljupčaca
                   par sjemenki Irskih  zvona
                   paketić sjemena Šafranike   

- Riješeno!-Embarrassed
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 10:58

Tražim, molim na poklon sadnicu velike zelene hoste...EmbarrassedEmbarrassed

Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2013 u 11:15
Monstera imam ja. Pošalji adresu na pp
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2013 u 13:39
 Ispričavam se svima članovima kojima sam još prije obećala poslati neke biljke,  a nisam stigla......U utrci sam s vremenom i borbi s korovom....Svi koji su posjetili moj povrtnjak znaju o čemu pišem.... Nadam se da ćete uvažiti moje isprike...EmbarrassedEmbarrassed
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2013 u 20:47
Imam viška raznog sjemena za razmjenu, pa ako je netko zainteresiran, a ima možda nešto što ja nemam, a da me zanima, nek stavi svoju ponudu ovdje  ili još bolje, nek mi se javi u pp..   U obzir dolazi sjeme povrća, začinskog i ljekovitog bilja i sjeme vanjskog cvijeća....

Evo moje ponude: 

Brokula Corvet sjeme
 Caesalpinia Gilliessi  žuta rajska ptica
  Ostić Ljubičasti
  Matovilac Holandski
  Rajčica mala vrtna perla
  Radić Verona
  Celer praški korijenaš
  Pentas lanceolata mix, egipatska zvijezda
  Amarant
  Lisičji rep
  Oenothera biensis, veliki žuti noćurak, mirisni 
   Butternut tikva
  Cherry rajčica
 Niska gaillardia
 Žute jednogod. ivančice
  Kovrčavi peršin
  Visoka gaillardia

Trenutno tražim sjeme : 

Asteri  niski tamnoljubičasti, tamnorozi i bijeli
    Coreopsis Verticilata 
      Karanfilića kineskih i američkih  ( Dianthus Caryophyllus ) 
       Razne pakujce
     Echinops ritro
     Trajne kokotiće
    Saponaria officinalis
 sadnicu  Kavkaske potočnice  Embarrassed

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2013 u 22:54
          Caesalpinia Gilliessi  žuta rajska ptica  - Riješeno! -
          Pentas lanceolata mix, egipatska zvijezda - Riješeno ! -
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2013 u 13:59
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

Imam viška raznog sjemena za razmjenu, pa ako je netko zainteresiran, a ima možda nešto što ja nemam, a da me zanima, nek stavi svoju ponudu ovdje  ili još bolje, nek mi se javi u pp..   U obzir dolazi sjeme povrća, začinskog i ljekovitog bilja i sjeme vanjskog cvijeća....

Evo moje ponude: 

Brokula Corvet sjeme
 Caesalpinia Gilliessi  žuta rajska ptica
  Ostić Ljubičasti
  Matovilac Holandski
  Rajčica mala vrtna perla
  Radić Verona
  Celer praški korijenaš
  Pentas lanceolata mix, egipatska zvijezda
  Amarant
  Lisičji rep
  Oenothera biensis, veliki žuti noćurak, mirisni 
   Butternut tikva
  Cherry rajčica
 Niska gaillardia
 Žute jednogod. ivančice
  Kovrčavi peršin
  Visoka gaillardia
                                - Sve Riješeno ! -

Trenutno tražim sjeme : 

Asteri  niski tamnoljubičasti, tamnorozi i bijeli
    Coreopsis Verticilata 
      Karanfilića kineskih i američkih  ( Dianthus Caryophyllus ) 
       Razne pakujce
     Echinops ritro
     Trajne kokotiće
    Saponaria officinalis
 sadnicu  Kavkaske potočnice  Embarrassed

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2013 u 14:01

Tražim par rizomčića bijelog, rozog ili crvenog achimensesa  ili dvije sadnice stevije, zauzvrat nudim mladu sadnicu Pepina...EmbarrassedHeart
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2013 u 15:59
 Dragi moji, ima li netko par glavica proljetnog češnjaka? EmbarrassedHeart  U zamjenu nudim par glavica jesenskog češnjaka ili ako želite nešto drugo što imam, nema problema...Smile
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2013 u 20:19
Tražim reznicu, dvije mahonije, ako netko ima i voljan je pokloniti.....

Također tražim sjeme isključivo crvene monarde...zauzvrat nudim nešto od mog sjemenja cvijeća što još imam..EmbarrassedHeart  
Na vrh
lela.h View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 604
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lela.h Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2013 u 22:26
Ja ti imam domaci proljetni cesnjak, kada ga budem vadila mogu ti poslati...
Skroman covijek sve umnozi svojom skromnoscu, veseljem i zahvalnoscu.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2013 u 23:11
Lela, Hvala ti !  smile78smile84  Ne treba mi puno, tek da si ga uspijem nešto razmnožiti....
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2013 u 11:31
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

Tražim reznicu, dvije mahonije, ako netko ima i voljan je pokloniti..... - Stiglo ! -

Također tražim sjeme isključivo crvene monarde...zauzvrat nudim nešto od mog sjemenja cvijeća što još imam..EmbarrassedHeart  
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2013 u 16:02

Dragi moji da li netko ima par reznica Juniperusa Conferte i Blue Star...EmbarrassedHeart

Conferta

Squamata   Blue Star..

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2013 u 13:22

Mjenjam sjeme crvenog stolisnika za sjeme žutog stolisnika.....EmbarrassedHeart

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2013 u 13:37
ja bih zamjenila,ali može li da pošaljem cijelu biljku
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2013 u 14:36
Ajči, jednu biljčicu imam, htjela bi ih posijati da ima više..ali nema veze, ako ti nije problem, pošalji, ali ja od ovih mojih zasad imam samo sjeme, ako ti tako odgovara QuestionSmileEmbarrassed
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2013 u 12:40

Tražim  ako netko  ima par sjemenki ovih ljutih  papričica: 

- Jalapeno

-  Okrugle crvenog ploda

- Okrugle  žuto bijelog ploda    EmbarrassedHeart

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 14>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.