Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 282> |
Korisnik | |
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da, interesantno je to što svakog proljeća osjećamo isti zanos, uzbuđenje, nestrpljivost zbog približavanja nove cvjetne sezone. I radujemo se rađanju svakog novog cvijeta kao da ga prvi puta vidimo.
Sretna peta sezona tebi i tvojim biljčicama i s radošću iščekujem novi cvjetni bal u tvom vrtu.
![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Vrijeme leti..... uvijek rado navratim i uživam u svakoj slici koju staviš
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
...isti osjećaji kao i prije par godina... još uvijek...
Pusa |
|
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...jer u njegovu svijetu nije bilo ničega što bi postojalo u prirodi
a da nije djelom Božjeg bića - i obrnuto. Sarah Dunant |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Nedavno sam prelistavala stranice ove moje teme i iznenadila sam se koliko ste mi lijepih, iskrenih i toplih poruka napisali.
Dok sam čitala bila sam jako sretna. Nisam osjetila ushićenje zbog riječi kojima ste hvalili moj vrt niti ponos kada ste mi zahvaljivali za poneki savjet. Dosta znanja, kojega sam podijelila na ovim stranicama, je moje osobno iskustvo a još više je iskustvo drugih, pronađeno u knjigama i na internetu. A za ljepotu mojih biljaka, mislim da nisam samo ja zaslužna. Danas je 5. rođendan mojoj temi. Vrt nije kao što je bio. Mnogo biljaka više nema...a ja se, evo, radujem novom proljeću i po tko zna koji puta, novom početku! ![]() Pupovi stepske svijeće ![]() 2015. god. ![]() ![]() Znajte, da ćete biti zrake Sunca, niti ljubavi, sijači radosti i mira samo ako prihvatite Ruke koje vas grle, Majku koja vas štiti, Anđela koji vam suzu briše i snage daje. Vukman |
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Nakon dugo vremena evo me opet u tvom vrtu. Drago mi je da je i dalje savršen kao i prije i da mu ni ekstremne vremenske prilike ne mogu ništa. Uvijek mi je prava uživancija vidjeti takvu ljepotu ![]() ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
kao i uvijek .... jedno ljepse od drugog
![]() |
|
Volim ljude koji su kroz slucaj usli u moj zivot i odlucili u njemu ostati !
|
|
![]() |
|
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
Prekrasan je i ugodan oku i poslije suše ne fali mu lipote.
|
|
![]() |
|
Žuta lužarka (Sternbergia lutea)
![]() |
|
|
![]() |
|
Vrt nakon sušnog i prevručeg ljeta. Niti jedne godine nije izgledao
tužnije ali sretna sam jer vidim da neke biljke, za koje sam mislila da
su se osušile, ponovo rastu iz korijena. To je dokaz da se biljke kod
visokih temperatura ponašaju isto kao i kod velikih minusa. Nadzemni dio
im se osuši a korijen preživi.
![]() |
|
|
![]() |
|
Hvala vam svima na posjeti i lijepim komentarima!
![]() |
|
|
![]() |
|
aurelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Lijepa cvjetna jesen u tvome vrtu... prekrasno kombinirano kamenom, drvom...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Mislim da se nikada neću prestati oduševljavati ovim vrtom. I kako samo izabereš kadar u kojemu je sve tako skladno i predivno! Pored ostalog, ovaj put posebno su me oduševili ligularia, oni tamni sedumi, puzavi zvjezdan i čuvarkuće. Hoće li biti kakve prodaje viškova uskoro? Već radim popis.
![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Prelijepi vrt i cvijeće....
ps odlične fotografije!!!
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
cvijetno ili necvijetno, jednako lijepo
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Lisnati kaktus (Epiphylium oxypetalum)
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Sedum spectabile "Variegatum"
![]() ![]() Puzavi zvjezdan (Aster "Snow flurry") ![]() ![]() Falopia ![]() |
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |