Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - zelena avantura by desert rose
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

zelena avantura by desert rose

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 22>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
@kaktus View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2374
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje @kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2014 u 20:56
I ja misli da će ti jagode uspjeti iako ima kiše
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2014 u 20:48
Čitala sam da su jagode samooplodne tako da ne bi trebala biti zabrinuta. Unatoč tome što kiša pada gotovo bez prestanka, nađe se i poneki plod u začetku. Zanimljivo je kako jadni kukci lete čim kiša malo stane. Siroti oni, sigurno su više gladni nego siti.
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2014 u 15:41
Ne brini za jagode i kišu, i kod mene stalno pada, već dobrih deset dana, a moje jagode su pune cvata, ali i malih zelenih plodova. Mislim da priroda obavi svoje unatoč lošem vremenu. Smile
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2014 u 17:59
Jagode koje su na fotki jesu jednorotke što znači da bi trebale imati plodove sada i to je to, zato tako lijepo obilno cvatu. Imam i mjesečarke no one još ne izgledaju tako atraktivno. Nadam se da će biti nekako oprašene jer kiša stalno pada pa pčele jako malo lete.
Na vrh
kacunak View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kacunak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2014 u 16:02
Ti ces, bome, imati raznovrsnu trpezu ove sezone
Gljive su mrak LOL
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2014 u 15:55

Evo kacunak, idemo dalje sa botanikom, ovo bi trebala biti blitva a uz nju su nepozvane i neidentificirane gljive... nikakvo čudo od tolike vlage...
Na vrh
kacunak View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kacunak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2014 u 15:45
Aha, pa naravno... smile157Ma jok, ne zezam te. Stvarno ne mogu procijeniti ovako sa slike.
Ja sam veliki laik za bastenske biljke i povrce, moji nikad nisu imali bastu. Sad polako ucim od vas i od svekrve. Za sobno cvijece sam vec postala pravi strucnjak.
Uglavnom, prelijepo ti uspijeva i samo nastavi tim tempom.
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2014 u 15:25
Kacunak,baš si pravi , svaka čast! Hmm, i dalje nisam sigurna da li me i za vlasac zezas!?
Na vrh
kacunak View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kacunak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2014 u 15:09
D.rose, a sta je ovo na zadnjoj slici?
Kako su lijepi bijeli cvjetici... Ni to ne znam sta je
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2014 u 14:54

Prve godine nije cvao no ove će biti cvjetića za konzumaciju...
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2014 u 14:38

Ako me Lovro posjeti, ovo su cvjetići za nju!
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2014 u 12:34
U povrtnjak ulazim samo po persin kada mi treba za rucak. Jako je hladno pa sve miruje. Salata, cikla i blitva su nikle ali ne mogu dalje. Cini mi se da jedino grasak uziva i da mu odgovara hladnoca. Bob sam nesto kasnije posijala pa jos nije provirio no i njemu bi ovakvo vrijeme trebalo odgovarati. Jos ga nisam uzgajala pa me bas zanima da li ce biti sto od njega...
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2014 u 14:56
Wiz hvala na pohvalama i informacijama o spinat drvu. Imala sam puno sjemenja pa sam gusto posijala. Od obicnog spinata sam odustala jer mi odmah ode u sjeme. Nadam se da ce sa "drvom" bit vise srece!
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2014 u 14:51
Pikiranje paradajza je gotovo, sada se suncaju uz prilicno jak vjetar pa kako bude...
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2014 u 12:10
..vizita kroz tvoje divotice izvršena..sve mi je za 10..flanci su u obilnom broju..dobro izgledaju..bolji od mojih koji još nisu nikli:) tek posijani heheh..a drvo špinat..vidim da neznaš o njemu ništa..evo ovako...4 godine ga sijem i neznam kako bih sad bez njegha..nema okus klasičnom špinatu zasigurno..puuuuno finiji i laganiji za želudac..napravljen na mlijeku daje divan putrast okus..ali pazi..ako želiš imati veće žetve, trebalo bi više sjemenja posijati..jer ajmo reči od 10 stabljika dobiješ mali obrok..treba ti poveća količina..meni je prvi puta bilo žao jer sam malo posijala..nisam znala da će mi usfaliti...sada sijem ono..bacim koliko uhvatim hehhehe..i da...pazi da ti se ne rasije po cijelom veru..invativna biljka je..lovi vrijeme prije nego se sjeme rasije....eto..sretno sa vrtekom i oblje plodova i žetve želim...
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2014 u 09:02
Neće im biti ništa, ne brini. Tako sam i ja prošle godine, a i ove dio imam samo pod krovom, a dio mi je u malom plasteniku. Njima treba vjetar da ih očvrsne, mraza nema, pa nema ni bojazni. Smile
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2014 u 19:37
Bugica, nadam se... Vani su mi na balkonu, malo sam lijena spremati ih... neka, biti će čvršći. Lani sam ih puno duže držala u kući a ove sezone se kale od malenoga! Clown
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2014 u 19:30
Evo mene u inspekciju! LOL
Kad su paradajzeki u pitanju...tu sam! Wink Odlični su ti flanci, bit će taman kad dođe vrijeme za sadnju u povrtnjak.
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2014 u 16:11

Mali dio je pikiran no ima još puno posla.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2014 u 21:14
 Hehehehehehhehe, ko da sebe vidim ! smile96smile96

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 22>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.