zovin povrtnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 14> |
Korisnik | |
zova ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2014 Lokacija: bihrs Status: Offline Bodovi: 319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kiša nemilosrdno pada.Ne mogu ništa da radim,pa sam uzela presađivati poriluk ili praziluk.Posijala sam jednu turu kasnije pa ga sada rasađujem u čašice ,jer mi je u plasteniku gužva pa se uopšte ne vidi.Mada ne znam šta ću sa njim,on neće stići do zime ili hoće?!Šta vi mislite.Rasadila sam nekih 80-ak čašica a ima sigurno još toliko.
Hvala Akva |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
zova ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2014 Lokacija: bihrs Status: Offline Bodovi: 319 |
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Krasno, baš lijepo izgledaju!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Kiša prestade i ja se naradih danas.Presadila 140 čašica praziluka.Obrala grašak(ostalo još malo).
Pasulj šarčić mi je bio između redova graška(sad znam da ne idu zajedno),bio je nešto blijed,pa sam ga zasula malo kanom(to mu je prvo gnjojivo ,što je dobio)Pokolčila još nekoliko paradajza,operala,povezala.Presadila još nešto kupusa(a pre toga sam morala počupati dio jagoda ,da napravim mjesta)Par struka patlidžana sam morala naširoko da izvadim i premjestim,jer su loze od krastavaca pale po njemu i nisu mu dale rasti,...šta još,...aha napravila novu smjesu sa koprivama ,gavezom ,... Možda se ne čini da je puno posla ,ali 100 puta u kuću ,iz kuće,traži makaze,špagu ,nosi kante sa zemljom,grane od graška,...ma pala sam,kičma me izludi. |
|
![]() |
|
akva ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2014 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 190 |
Ako ti poriluk i ne dođe do jeseni on će prezimiti u vrtu ...ja sam drugu turu sad posijala... presadila u čaše endiviju i crveni radić koji će malo pričekati da oslobodim koju gredicu ...u vrtu uvijek ima posla .
Krastavi su ti predivni . |
|
Priroda je izvor života
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Zova, bome si se ti naradila, treba posaditi 140 komada poriluka, a gdje je još ostalo. Ali, u vrtu se vidi sav tvoj rad i trud.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Hvala Ana
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Zato se i vide rezultati.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Vidim kod tebe krasna berba...
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Mari,što si navratila,dođi ponovo
![]() |
|
![]() |
|
Predajem se!
Dižem ruke od paradajza i priznajem plamenjača je jača od mene.Ma neću da se nerviram,jer krastavaca i mahuna ima ko u priči. Svaki dan kiselim kornišone a i par tegli mahuna sam ove godine prvi put stavila u tegle,pa ću vidjeti šta će biti. |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Sta je Zova jel napala plamenjaca paradajze? Uh ne zabrinjavaj me jer i ja samo gledam jesul moji zivi :(
|
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
daaaa,napala ,ja šišala i šišala al ne pomaže,jer su i mali paradajzići,mislim plodovi crni,...Kod svih u našem kraju je plamenjača odradila svoje.Nije ni čudo,ne sjećam se dana kad nije kiša padala,evo i sad grmi,...
|
|
![]() |
|
Za bar malo utjehe, i kod mene je isto - boleština uzela maha. Ujutro ću prskati, možda nešto spasim. I svaki dan padne bar jedan pljusak.
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Može se napraviti zaštita za listove pomidora voda 8 djelova, 2 mlijeko, šećer i soda bikarbona.Ali to se mora od početka našpricati i redovito obnavljati.
Možda bi pomogle uzdignute gredice da se manje voda zadržava oko korjena i natkrivanje pomidora. Stabljika ne voli konakt sa vodom. Ima te li u plastenicima pomidora i kako se ponašaju? |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Ma ove godine je bilo sve dzaba praskala sam ja svime time,ali fali nesto kao kalcij jer plodovi crne,gledamsad pocelo i lisce ponegdje.
|
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
..lijepo te molim da ne prisvajaš,kopiraš, bez moje dozvole, moje postove sa FB-a..nije lijepo,a ako se već moraš kititi njima...stavi tko je autor.. https://www.facebook.com/pages/Krug-razmjene-sjemenki-povr%C4%87a-round-exchange-seed/675082489218028?ref=hl |
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |