Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7879808182 89> |
Korisnik | ||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hippy, i ti si još na godišnjem izgleda!!!
Ni ja se nisam još priivikla na Zagreb...
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Ha,ha,ha
|
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
darla ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Srpanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
|
O kavi u 9. mjesecu koju si ti predlozila
![]() Ak ne vjerujes, pogledaj pod Moj decoupage 3. strana
|
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Lela...stigle salvetice ![]() Danas ili sutra i ja tebi šaljem. ![]() |
||
![]() |
||
|
O kakvoj vi to kavi pričate ![]() Mene fakat na ovom forumu sabotiraju ![]() |
||
![]() |
||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
|
lela
![]() cure
evo spremam se da nesto napravim ....skupljam božićne uzorke pa ako imate viška, ja sve primam.........
a tako mi je žao što nisam bliže vama...pa da i ja u 9.mjesecu popijem kavu s vama.
![]() |
||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
||
![]() |
||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
|
lela
nemoj zaboraviti upotrijebiti kist
![]() |
||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
||
![]() |
||
*Lela* ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 15 |
|
Evo, cure, koje ste se javile, poslat ću vam sutra salvete one koje ste odabrale. Kad stignu, javite se... I, da, kupila sam original ljepilo za salvete, jer sam svoj prvi rad radila sa uhu ljepilom, a sad ću probati sa ovim da vidim koja je razlika. Baš me zanima kako će mi ispasti. Samo još da je malo slobodnog vremena, ali naći će se...
|
||
![]() |
||
*Lela* ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 15 |
|
Evo ovo je moje za razmjenu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
|
Hippy- stigle salvetice!
![]() ![]() |
||
![]() |
||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
|
Lela,dobro nam došla.Leonarda je već sve rekla tako da ti ostaje samo da se posla primiš(i tebi Proljeće isto
![]() Ti samo pitaj,smišljaj svoj način rada.Vidiš da svaka od nas nekako drugačije radi,druge boje i lakove koristi,ko zna šta ćeš ti smisliti.
![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala svima na dobrodošlicama. Uslikala sam svoje duple salvete, ali, nažalost, mobitel mi nešto šteka, pa ne mogu prebaciti na kompjutor da uploadam. Probala sam i sa kćerinog mobitela, ali ništa. Možda nekom drugom prilikom uspijem uslikati.
|
||
![]() |
||
|
Lela i ja se pridružujem dobrodošlici
![]() |
||
![]() |
||
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
|
Lela dobro došla
![]() |
||
![]() |
||
|
Dobro došla Lela
![]() S obzirom da je Leonarda sve lijepo objasnila....nemam kaj za dodati ![]() ali svi smo tu ( ja još samo danas, jer odoh malo na godišnji ) ako trebaš kakvu pomoć ![]() Za đoranje salveta izmjenjujemo adrese na pp ![]() |
||
![]() |
||
|
Pozdrav svima, ja sam isto nova ovdje! Od nedavno mi se svidjela ova tehnika ukrašavanja i mislim da je prekrasno sve što ste napravile.... Svaka čast. Ja se uskoro spremam probati, ali sam htjela prvo pročitati i ispitati što mi sve treba za početak. Salveta hvala Bogu imam od moje kćeri, a ostalo ću nabaviti. Hvala vam na savjetima, a ako mi uspiju radovi, rado ću vam ih pokazati. Također, ako zatrebate salveta za razmjenu, ja ih imam puno duplih, pa, javite se.
|
||
![]() |
||
|
M super...baš mi je drago da se bude s time bavila ![]() ![]() Ja sam u Zg cijelo vrijeme osim od 09.-18.08. tada idem skoknuti malo do mora ![]() |
||
![]() |
||
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
|
hippy kad te mogu dobit da ti donesem salvetice , ti si u zgb jel da ?tina je već rekla je već tam gdje je sad vidjela sav pribor za tu tehniku i da sve bude kupila , da je to tam bagatela , tak se bude i ona s tim bavila u sl. vrijeme još je rekla da bude donesla i par paketa salveta ,
|
||
![]() |
||
|
Leonarda, dobila sam i tvoje salvete. Prekrasne su ![]() Danas je poštar samo za mene donio tri pošiljke ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7879808182 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |