Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7980818283 89> |
Korisnik | ||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Nino, mogu li se i ja prikrpati za ovaj okvir za tri sličice? |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
|
Ja se ne kužim u ta platna i ne znam kolika im je cijena no jučer sam sa šogoricom pričala i ona ih kupuje,negdje u Bjelovaru,čini mi se dosta povoljno.
20x15-9,50kn.
20x30-12,50kn
E sad nisam sasvim sigurna za ostale(nešto sam zapisivala no ne znam jel sam točno) no ako koga zanima,javim joj pa vam točno veli cijenu i veličinu.
|
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
e to je stvarno jako jeftino....nigdje nisam vidjela tako jeftino!! pitaj za 10x10, 15x15 i 20x20 jer sam ja izvana naručivala te dimenzije jako povoljno pa ako su kod tebe jeftinije da ljudi znaju, da storniram onda svoju narudžbu!!
|
||
![]() |
||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
|
Ok,u jutro je nazovem nek ode pogledati.
|
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
super!!
|
||
![]() |
||
Danci27 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 91 |
|
Cure jel ima tu netko iz Osijeka?Nekad je u pothodniku u jednom od dućana,bilo kupiti salveta na komad,koliko se sjećam bile su oko 1.60kn,sad nisam davno išla tamo,jer u Osijek dođem svega 1-2 godišnje.Ali baš me zanima jel se još tako prodaju.
|
||
![]() |
||
Danci27 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 91 |
|
I još nešto,pa kako tu ženu ne snime kamere kako ona otvara salvete i uzima si od svakog pakovanja?I ja sam nedavno u konzumu kupila salvete,iako su bile otvorene nisam ih brojala,ali nisu mi ni cijenu snizili.
|
||
![]() |
||
darla ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Srpanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
|
Ninochka dobila sam tvoje salvete!
Thanks!
|
||
![]() |
||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
|
ova platna su stvarno jeftina.....a kako doci do njih?...ima li koga blizu te trgovine.....
cure ajde bas mi je drago da su vam stigle salvetice.... |
||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
[QUOTE=ivona 777] [QUOTE=Ninochka]
![]() orhideje suncokreti bozikovina/kuglica/zlatna Hippy, kupila sam ju danas u Konzumu, to je ona koju si trazila. Sad su ih stavili medju ostale. ![]() zivotinjice bozicne hippy, koju si ti salvetu tražila??? ovu sa životnjicama?? kaj nisi rekla, ja sam kupila cijeli paket ovih... |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Shasha, ja sam zainteresirana za ta platna. Javi nam kako se to može točno nabaviti i koja je točna cijena...
![]() |
||
![]() |
||
|
Ovako,što se platna tiče,sad sam pričala sa šogoricom i ima tih manjih no ne zna im cijenu jer njoj nisu trebale.Ja ću ,u ponedjeljak vjerojatno,otići do Bjelovara i onda pogledati tamo šta sve to ima i popis,veličine i cijene,vam dam pa ako bude odgovaralo ona će kupovati a ja"dilati"
![]() Nagovaram je da se učlani na forum,ako se učlani onda bude ona slala okolo.Uglavnom,nije problem za slanje,bitno da imamo šta slati
![]() |
||
![]() |
||
|
jesam brza,a,Proljeće(ti trepneš,ja skačem
![]() |
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
rose, saara i sunce ri..spremila salvet eza slanje ali smo bubani tako da ne vjerujem da cu danas stici....sorry, cim izadjem van saljem
|
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
jos jednom javni naklon za salvete kaj sam dobila super brzo..to je zato jer j eposta kod pekare...hehehe
|
||
![]() |
||
|
Bitno da su stigle.Već se bojim nekaj slati,kad vidim da ne dolazi nekima.E da,poslane su salvete za ostale cure(znaju one koje su jer ja ne znam više)
![]() |
||
![]() |
||
|
Esmeralda
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Pouzdana kao i uvijek...
![]() Hvala za info.
|
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
shasha, evo kak je bubach napisala ove dimenzije su svima najinteresantnije jer se najbolje ukomponiraju salvetom zbog dimenzija. ak moze, napisi koje su im cijene.
bubach, moju narudzbu nemoj otkazivati jer mi to sam komplicira zivot razmisljanjem da mi moras vrsiti povrat :)
![]() 2 sunceri: idem popodne opet u ofertu, pa ako ima, kupim, napisi koliko komada i da li bijele ili tamno smedje.
|
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
ne draga, trazila je ovu gore, kuglica, i bozikovina sa zlatnim viticama i tekstom. tu sam nasla zadnji paket u konzumu. jako su lijepe.
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7980818283 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |