Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Razmjena i nabavka materijala
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Razmjena salveta i nabavka materijala
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Razmjena salveta i nabavka materijala

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7980818283 89>
Korisnik
Poruka
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 22:10
Originalno poslano od člana Ninochka Ninochka napisao:

Originalno poslano od člana bubamara22 bubamara22 napisao:

jeli ovaj plavi drveni......kad ćeš ići opet, ovi s tri slike su mi super, jesu i oni drveni??
svi su drveni, i ako trebash josh, mogu sutra iza joba svrnuti na brzinu pa ti kupiti kaj treba.zaboravih nekaj napisati. bijeli oba postoje u dvije boje: bijeli i tamno tamno smedji. ovaj plavi je plavi ili ruzicasti. svi se daju fino obojati i drveni su. eto...i sve po 9 kn :)

Nino, mogu li se i ja prikrpati za ovaj okvir za tri sličice?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 22:21
Ja se ne kužim u ta platna i ne znam kolika im je cijena no jučer sam sa šogoricom pričala i ona ih kupuje,negdje u Bjelovaru,čini mi se dosta povoljno.
20x15-9,50kn.
20x30-12,50kn
E sad nisam sasvim sigurna za ostale(nešto sam zapisivala no ne znam jel sam točno) no ako koga zanima,javim joj pa vam točno veli cijenu i veličinu.
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 22:25
e to je stvarno jako jeftino....nigdje nisam vidjela tako jeftino!! pitaj za 10x10, 15x15 i 20x20 jer sam ja izvana naručivala te dimenzije jako povoljno pa ako su kod tebe jeftinije da ljudi znaju, da storniram onda svoju narudžbu!!
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 22:29
Ok,u jutro je nazovem nek ode pogledati.
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 22:30
super!!
Na vrh
Danci27 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 91
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Danci27 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 22:33
Cure jel ima tu netko iz Osijeka?Nekad je u pothodniku u jednom od dućana,bilo kupiti salveta na komad,koliko se sjećam bile su oko 1.60kn,sad nisam davno išla tamo,jer u Osijek dođem svega 1-2 godišnje.Ali baš me zanima jel se još tako prodaju.
Na vrh
Danci27 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 91
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Danci27 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 22:36
I još nešto,pa kako tu ženu ne snime kamere kako ona otvara salvete i uzima si od svakog pakovanja?I ja sam nedavno u konzumu kupila salvete,iako su bile otvorene nisam ih brojala,ali nisu mi ni cijenu snizili.
Na vrh
darla View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 100
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje darla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 23:36
Ninochka dobila sam tvoje salvete!
Thanks!
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 08:37
ova platna su stvarno jeftina.....a kako doci do njih?...ima li koga blizu te trgovine.....

cure ajde bas mi je drago da su vam stigle salvetice....
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 09:16
[QUOTE=ivona 777] [QUOTE=Ninochka]

orhideje 4 kom 3 kom
suncokreti 2 kom 1 kom
bozikovina/kuglica/zlatna 9 kom 8 kom nemam vise

Hippy, kupila sam ju danas u Konzumu, to je ona koju si trazila. Sad su ih stavili medju ostale.

zivotinjice bozicne 7 kom 6 kom

hippy, koju si ti salvetu tražila??? ovu sa životnjicama?? kaj nisi rekla, ja sam kupila cijeli paket ovih...
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 09:36
Originalno poslano od člana shasha shasha napisao:

Ja se ne kužim u ta platna i ne znam kolika im je cijena no jučer sam sa šogoricom pričala i ona ih kupuje,negdje u Bjelovaru,čini mi se dosta povoljno.
20x15-9,50kn.
20x30-12,50kn
E sad nisam sasvim sigurna za ostale(nešto sam zapisivala no ne znam jel sam točno) no ako koga zanima,javim joj pa vam točno veli cijenu i veličinu.

Shasha, ja sam zainteresirana za ta platna. Javi nam kako se to može točno nabaviti i koja je točna cijena...Tongue
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 09:40
Ovako,što se platna tiče,sad sam pričala sa šogoricom i ima tih manjih no ne zna im cijenu jer njoj nisu trebale.Ja ću ,u ponedjeljak vjerojatno,otići do Bjelovara i onda pogledati tamo šta sve to ima i popis,veličine i cijene,vam dam pa ako bude odgovaralo ona će kupovati a ja"dilati"LOL
Nagovaram je da se učlani na forum,ako se učlani onda bude ona slala okolo.Uglavnom,nije problem za slanje,bitno da imamo šta slatiWink
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 09:41
jesam brza,a,Proljeće(ti trepneš,ja skačemLOL)
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 09:42
rose, saara i sunce ri..spremila salvet eza slanje ali smo bubani tako da ne vjerujem da cu danas stici....sorry, cim izadjem van saljem
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 09:43
jos jednom javni naklon za salvete kaj sam dobila super brzo..to je zato jer j eposta kod pekare...hehehe
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 09:48
Bitno da su stigle.Već se bojim nekaj slati,kad vidim da ne dolazi nekima.E da,poslane su salvete za ostale cure(znaju one koje su jer ja ne znam više)Wink
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 09:52
Esmeraldasmile79,sad mi poštar lupa po prozoru(vidi me da sam kod kompaLOL)i maše paketom salveticaaaaa.Preslatke suEmbarrassed
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 09:59
Originalno poslano od člana shasha shasha napisao:

jesam brza,a,Proljeće(ti trepneš,ja skačemLOL)

Pouzdana kao i uvijek...smile79

Hvala za info.
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 10:26
Originalno poslano od člana bubamara22 bubamara22 napisao:

e to je stvarno jako jeftino....nigdje nisam vidjela tako jeftino!! pitaj za 10x10, 15x15 i 20x20 jer sam ja izvana naručivala te dimenzije jako povoljno pa ako su kod tebe jeftinije da ljudi znaju, da storniram onda svoju narudžbu!!

shasha, evo kak je bubach napisala ove dimenzije su svima najinteresantnije jer se najbolje ukomponiraju salvetom zbog dimenzija. ak moze, napisi koje su im cijene.

bubach, moju narudzbu nemoj otkazivati jer mi to sam komplicira zivot razmisljanjem da mi moras vrsiti povrat :)Wink

2 sunceri: idem popodne opet u ofertu, pa ako ima, kupim, napisi koliko komada i da li bijele ili tamno smedje.
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 10:28
Originalno poslano od člana miškopiško miškopiško napisao:

[QUOTE=ivona 777] [QUOTE=Ninochka]

orhideje 4 kom 3 kom
suncokreti 2 kom 1 kom
bozikovina/kuglica/zlatna 9 kom 8 kom nemam vise

Hippy, kupila sam ju danas u Konzumu, to je ona koju si trazila. Sad su ih stavili medju ostale.

hippy, koju si ti salvetu tražila??? ovu sa životnjicama?? kaj nisi rekla, ja sam kupila cijeli paket ovih...

ne draga, trazila je ovu gore, kuglica, i bozikovina sa zlatnim viticama i tekstom. tu sam nasla zadnji paket u konzumu. jako su lijepe.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7980818283 89>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.