DECOUPAGE |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7980818283 86> |
Korisnik | |
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kutiaj je tako nježna i romantična, podsjeća me na moj omiljeni film "prohujalo s vihorom" .Drago mi je da si se usudila raditi s ovim papirom , jer mi je papir predivan. Na tvojem mjestu ja bih nazvala vlasnicu NB Nataliju. Imaš na njihovim stranicama njen broj mob. Vrlo je ljubazna i voli u detalje objasniti. Papiri su novi , ali dosta skupi, pa ne znam da li je ko radio s njima. PS Tigrastu naranđastu mačkicu ću najvjerojatnije dobiti za kojih mjesec dana. Imam neke grozne printere koji mi rade crtice,,pokušat ću pronaći neku salveticu.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
Anđelće ova kutija ti je super, čipka izvanredna, takvo što ja mogu samo sanjati
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Anđelka ne stignem te stalno pratiti, ali zato kada dođem uvijek se oduševim tvojim radovima.
Zaista radiš prekrasne radove, svaki je ljepši od drugog!!!
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
vratila se anđelka
![]() ![]() ![]() vaza možda je a možda i nije loše poslikana ali je jako lijepa.......i 2k odličan........za problema s čipkom ne znam,nisa imala čast raditi s tim ali netko će već nešto znati..
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
p,rekrasno je ,ovu čipku prvi put vidim,možda će tko iz Zagreba više znati,ovdje toga nema ali ja znam da neke stvati nisam smjela prelaziti lakom pa sam to rješavala s aqua klakrom(marabu).ovo je prelijepo!
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Kakva lijepa kombinacija strašno mi se dopada,svaka čast Anđelka.
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
kutija je za mene nesto potpuno novo i jako lijepo.cestitke.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ja ti oko papira ne mogu pomoći, al mi se sviđa ova kutija koja je felinu podsjetila na "Prohujalo s vihorom"
..i meni je tako neke asocijacije i osjećaje izvukla na površinu ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...vaza je možda, samo možda loše poslikana, ali je izuzetno lijepa, a maltezerić presladak do bola
![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
curice
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
katarina77 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 06 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
jao
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
decoupage je čista ovisnost, kada kreneš neznaš stat
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
preslatko je,bit će oduševljena sigurna sam!sviđa se i nama starima a kako onda neće njoj,motivi su savršeni,predivno!
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
koja je to sretnica što će dobiti ovakav komplet, presladak je
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Mislim da si joj pogodila poklon 100%-neće ga ispuštat iz ruku.
Znaš kako su se prije dame češljale-100 poteza četkom....eeeee, mislim da će ona to ponovo uvest:))) ![]() ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Anđelka predivan set za jednu curicu tog uzrasta,sva će se šepuriti i hvaliti se njime.
|
|
![]() |
|
tatjana_s ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 202 |
prekrasno odabir motiva pun pogodak za curicu, vjerujem da ga neće ispuštati iz ruke kao ni moja Pia (2,5 god) svoj
|
|
ništa mi ne pripada do misli koja nesmetano iz duše mi ističe
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
anđelka ti si u nekoj slatkoj fazi........kad vidim ovu tvoju tortu krenu mi sline.....gdje ju nađe,dovodiš me u napast.....
![]() kompletić je presladak,potpuno primjeren jednoj maloj šminkerici.......mogu zamisliti sjaj u okicama
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7980818283 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |