Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8081828384 251>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2012 u 22:27
Vidim da si opet smočila noge u more Clap Krasno je u tvom vrtu, donjet ću ti moj božur jer se kod mene samo kilavi, kad ti već ovako dobro ide, a ja ću za razmjenu izabrati nešto odo ovih ljepotana Wink
život je more
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
sanja9802 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 276
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanja9802 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2012 u 22:22
Samo da ostavim trag u beskraju!
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2012 u 14:15
Lijepo te sve doma dočekalo, cvjeće za desetku čistu!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2012 u 13:46

Lijep pozdrav svima !!!   smile205
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2012 u 20:52
Znalo je tvoje cvijeće da ga voliš pa se potrudilo lijepo procvasti za tvoj dolazak kućiTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2012 u 17:39

Uploaded with ImageShack.us

A najveće neugodno iznenađenje, veće i od vremenskih nepogoda zadnja dva dana na moru, priuštio mi je - hibić, od 4 teglice i 22. cvijetnog otpalog pupa,  opet je otpao jedan, a i ovaj će vjerojatno otpasti za koji dan, neznam kaj se događa sa njima !!  Sa njima jednostavno nemam sreće !!

Edit: i ovaj posljednji je otpao u subotu  !!  Sada svi lete  V A N  !!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2012 u 17:31

Čak su me i močvarci iznenadili !!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2012 u 17:31

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2012 u 17:25

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2012 u 17:19

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2012 u 17:16

A danas, jurcam svojim dvorištem bosa, u kratkim rukavima i kratkim hlačama, naravno imam novo kamenje, i par samoniklih novih biljčica!!!

A moje curice su me dočekale ovako cvijetne !!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2012 u 16:38

Iako mi je jako jako žao kaj nisam vidjela nikoga od ekipe 051, drago mi je kaj sam uspjela upoznati Dadu, prošetala njegovim rasadnikom, usput, koji je prekrasan !!   Pa ču sve ovo grozno od jućer pokušati zaboraviti, i završiti sa prekrasnom slikicom !!

Ma nebrem samo jednom, ajd samo dvije !!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2012 u 16:33
A sada se nadam da se nećete šokirati od ovih par sličica !!

U podne se bura tako pojačala da se moje pjenilo od udara valova, vidjelo se čak do Brijuna kako valovi udaraju u njih  !!

Rijeka me dočekala jako ljuta, pa smo projurili bez zaustavljanja, samo uz oproštaj preko sms od dragih cura i jednog dečka !!

A prema Kikovici nas je dočekalo ovo !!

Na izlasku iz tunela našlo se svačega !!  A MM je sretno rekao, dobro kaj nisam skinuo zimske gume !!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2012 u 15:56

Drago mi je kaj smo još uspijeli ukrasti sat-dva koliko toliko dobrog vremena da svratimo kod Dade u rasadnik, s željom da se na povratku kući zaustavimo kod njega da kupim par biljčica, bijeli slakić trajnicu, ceanotus, koju haucericu, ali . . . . .   vrijeme se toliko pokvarilo da smo morali pobjeći glavom bez obzira . . . doma !!  Ma , nebrem vjerovati, tri  godine prolazim pored Dadinog rasadnika a ja budala gledam samo kamene  ograde, a tablu do tog trena ja vidjela  n i s a m !! Samo 150 metara zračne udaljenosti a ja to saznam tek sada !!

Dado, zato dolazim ljeti, i nadam se da ćeš uspijeti napelcati nešto od onoga kaj je "samo za tebe", naime pošto ja imam oko za stvari koje nisu na prodaju, lijepo smo se dogovorili da ono kaj ne mogu kupiti, Dado samo meni kaže "ovo je moje" i ja odma krečem dalje !!

Koliko je na većer zahladilo, nad se da će vam dočarati ova slika !!  Ella se tako ukopala u svoju dekicu da je Mm rekao, pasja zima !!

Sljedećeg jutra rano u zoru, dok je MM još spavao  sam napravila šetnjicu s Ellom, iako je vrijeme bilo jako oblačno, nisam mislila da će se pokvariti do kraja !!

Ali poćelo je kap po kap, pa pravi pljusak, padalo je sat i pol kao iz kabla, uz jako jaki vjetar, hladannnnn!!

Prava poplava, a voda je skoro odnijela svu zemlju koju sam nanosila da svojoj prijateljici zasadim malo cviječa, da joj uljepša dolazak kada prvi put svrati !!
Nije se moglo ni u auto uči, i bolje, jer bi se vratili istu većer !!  Ovako imam iskustvo spavanja obraz uz obraz, tjesno priljubljeni jedno uz drugo, kao davnih dana !! 

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2012 u 15:46

Curice, vratila sam se !!  Iznenada i neplanirano kakav je bio i odlazak tamo !!  Dakle, ili se curama s mora programator vremena pošemerio ili je takvo vrijeme bilo napravljeno da se ćim prije vratim doma !!  Od kuće sam krenula u utorak u 11h po sunčanom vremenu, u šosiću i majičici sa kratkim rukavima, štiklicama !!  Prva slika s mirisom mora je još koliko toliko dobra !!

Koljena nisu namjerno slikana, samo da vidite kakva bura je puhala !!

Ali vrijeme još bilo ok !!

Tako da smo svratili još u svijetu Fošku !!

iako je crkvica bila nažalost zatvorena, pomolila sam se kod vanjskog raspela i preporučila majčici našeg spasitelja i Sv. Foški da budu uz moje dijete, a vjerujem da je samo zbog molitve kod Sv. Foške dobio posao !!  Iako sam imala još djece za koju bi izmolila pomoć, ovo djete koje je sada samo treba više pomoći !!  

Nije me sram reči, pred njom sam i zaplakala !!  Ali ne od žalosti, već od nekog olakšanja koje se spustilo na mene, mir koji mi je preplavio dušu, kao da je netko skinuo teret sa mojih leđa !!

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2012 u 11:59
Koga ne bi obradovala, savršena je!

Time is something you can never get back..
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2012 u 22:46
Ponovo sam uživala u tvom vrtu i sve gledam hoću li te vidjeti, jesi se vratila ili si još na putu. Žao mi je da jučer nisi došla k meni, bilo je jako veselo.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2012 u 21:27
Prekrasni rododendroni, hoste
Na vrh
cvijetićljubac View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 741
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvijetićljubac Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2012 u 21:19

vau koliko hosta imaš.smile39..predivno ti je....imaš koju viškaEmbarrassed?????

Na vrh
magnolia View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 426
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2012 u 20:25
smile57prekrasno...prekrasno...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8081828384 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.