Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8182838485 245> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da, vrijeme je i kod mene promijenjivo, ali do jučer su nas nekako pljuskovi zaobilazili. Zato je jutros padalo, padalo... I sada se malo smirilo pa je nekako sve odmah ljepše. Nisam ja žena od kiše... Uglavnom, jučer predvečer sam slikala nemilice sve oko sebe i evo rezultata
![]() Poluotočić koji sve više cvate..
![]() Kamenjar se puni, širi, raste, buja...
![]() Ubrzo će karanfilčići..
![]() Neki sam dan ove plave tegle našla po 10 kn na sniženju. ne znam zašto sam racionalno (škrto) razmišljala i kupila samo tri!
![]() ![]() Šmrcko - vidi me kroz prozor
![]() ![]() Začinsko bilje i pogled na ulaz u moj dom.
![]() Salix i lijevi poluotok
![]() Opet salix i pogled na desno
![]() Lijevi poluotok i moje klupko radosti sa svojom lopticom. Usput kako slikam moram šutati loptu takod a on može trčati za njom
![]() ![]() Cvate i središnji otok
![]() A ponešto se na cvatnju sprema.. Pa jedva čekam..
![]() ![]() ![]() Noviji otočić... njega ću još proširivati pa nije ograđen
![]() ![]() ![]() kreće klematis
![]() Svašta u otočiću još jednom
![]() I ovako zavirimo
![]() i još pogled, dva
![]() ![]() ili tri
![]() Evo, za danas toliko... Puno pozdrava svima uz slikicu sa druge strane mojeg stražnjeg dvorišta, tj. pogled iz druge ulice (ja živim na vuglu
![]() Dvorište
![]() Pogled s ulice
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ove teflice su upravo ono što ja tražim...............
.............prekrasne su!
![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Sjajno!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kako sam lijepo prošetala i nauživala se ljepote
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Mene fascinira koliko ti u stvari veliko dvorište imaš, ma prekrasno je sve
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Draga Anaida, volim doći kod tebe na temu, jer je kod tebe sve tako lijepo, ukusno i originalno. Obišla sam sve otočiće i cveteke i sve mi se sviđa. Prelijepe su slikice, a viseće teglice su baš baš fora
![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ne znam odakle da krenem, divno i prekrasno
![]() Te kantice možete i sami napraviti. Kupite kanticu, i što urednije pričvrstite žicom i svežete di želite. Žicu možete kamuflirati ili pofarbati, napraviti dekoraciju. Možete i konopcem svezati, omču oko kantice ili probušiti rupe te provući, ma na sto načina. A možete i probušiti rupu i di je moguće na čavle ili kuke objesiti ![]() Gledam i ja vas ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Prekrasno ,što bi smrcko rekla neznam odakle da krenem
Otočići i puoluotočićiu su ti prekrasni puni cijeća rascvijetanih,salix ,začini ,kamenjar,clematis ,sve je super
Tegle su ti super,uklapaju ti se odlično
Što si posadila u njih,nisam odgonetnula !
Lijep pozdrav
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Svima koji ste me posjetili - pusa od srca!!!
Šmrcko, juhuhu, sve što si mi darovala lijepo kod mene napreduje, A komba nek je i tebi i mami - u zdravlje!!
Anči - mila moja, zaista ne znam kako se zove to cvijeće koje sam u teglice posadila... Možda naše cure odgonetnu...
Ivna - i ja ti nisam baš fan plave boje (časna riječ) ali su mi teglicwe tek kad sam ih donijela doma i stavila na ogradu zasjale u punom sjaju... Baš mi je krivo da ih nisam još našla, a samo 10kn su koštale! One okrugle jesu od terakote, njih sam po zaista povoljnoj cijeni našla u Austriji i kupila!
Bergenia - veseli me da ti se tako jak sviđaju teglice, i meni su jako, jako lepeke!!
Otok i Flavia - eh, koliko koliko se ja radujem i veselim pri posjeti vašem vrtu!! nadam se da je i vama bar upola toliko lijepo kod mene!!
Medvjed - veseli me što ti se sviđa kod mene, i sadi cvjećke
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kod tebe je zaista jako lijepo svi otočići i poluotočići su puni lijepog cvijeća,čini mi se da imaš prilično veliko dvorište.Klupko radosti je cakani.
![]() |
|
![]() |
|
Rosa i Mali kaktus - cure moje, hvala na posjeti, a istina je da ovdje dobijemo mnoge ideje jedni od drugih kojima možemo uljepšati naš dom, vrt i svijet u kojem živimo!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Toliko mi je lijepo da sam čak ukrala jednu tvoju ideju sa vaznama -SORYa li nisam mogla doljeti
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Baš mi je drago da ti napreduju biljčice, od srca su ti darovane.
![]() I tvoje se kod mene prilagodilo, hvala i kiši na tome ![]() Loniceru ću ubaciti sutra u komposter možda je veća šansa da pusti korjenje nego u vodi. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
sara ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 175 |
dok vani kisa pljusti ja uzivam u pogledu na tvoje prekrasne otocice i poluotocice, ne mogu nista izdvojiti sve prekrasno
![]() |
|
ako zelis dugu, moras se pomiriti sa kisom
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Draga Anaida kod tebe lipo kao i uvijek,veliki prostor i za cviće i za pasića
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Mene fasciniraju ti tvoji otočići, poluotočići, pa tvoj fifi, javor, ma opčenito tvoje dvorište i vrt su stvarno predivni, vidi se da voliš biljke i da te veseli svaki novoprocvali cvjetak.Sve odiše ljubavlju i brigom za cviječem i naravno urednošću..
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
nigdje korova,sve pod konac
![]() |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Anaida,sad se vidi kak tvoj vrt raste i razvija se,brzo,jel da?A ova priča sa lopticom mi je itekak poznata,ali moj princ je ljut ako bacam lopticu usput,moram se loptati s njim,i ništa drugo raditi ni gledati.Sunčeka naša!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Slikaj nam iz bliza svoje nove plave tegle da odgonetnemo cvijeće u njemu !!!!!!!!!!
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8182838485 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |