Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8182838485 131> |
Korisnik | |
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
predivan je, i onaj šta je kilavio isto!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
dado.slavnija ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 04 Siječanj 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 196 |
Bebolino, odlično, znači nije tako nakljukan kao što se činilo.... Malo će slike i sve skupa pričekati jer koristim drugi operacijski sustav, linux dok se naviknem i neke stvar moram prilagoditi... vidjeti kako podržava photobucket i to... Budite pozdravljeni
|
|
Dario
dario.novska@gmail.com |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
@dado
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Što ti to znači Bebolina? Kakvo je to tretiranje? ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
predivni su hibiskusi ,moji se tek bude ,u veljaci sam ih orezala ,grane zapiknula i sve su se primile..bolje mi izbacuju listice te orezane grane nego maticna biljka ..kad vidim vase ljepotane pitam se zar su moji lijeni ili im nesto fali
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
kamenjar za podmladak
![]() ljudi jeste li iznijeli hibije van, moj jučer bio na baklonu i onda naveče opet unutra
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Moji su vani vec 4-5 dana! Nedaju mi do znanja da se protive
![]() |
|
![]() |
|
alexandra5 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2013 Status: Offline Bodovi: 54 |
bebolina divan ti je taj narandzasti ....ja sam nayalost ostala bez njega zimus
ali zato me ova dva razveseljavaju ovih dana dok ostali nepocnu cvjetati TIVOLI ![]() ![]() a El Capitolo ima pupoljak prvi do sad pa i njega nestrpljivo iscekujem ![]() |
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Alexandra predivni su ti
![]() |
|
![]() |
|
alexandra5 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2013 Status: Offline Bodovi: 54 |
hvala kamelija...od ovog rozog sam ti poslala reznicu
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Alexsandra, prekrasni su ti hibići
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
jucer sam skinula najlon sa njih,ne bune se za sad ,lijepo napreduju ..moji hibiji su vani al ne micu se |
|
Vir |
|
![]() |
|
dado.slavnija ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 04 Siječanj 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 196 |
Bebolina, klasika, još malo pa će biljke poćet u vodi samo uzgajat...
Kamenjar, polako, strpljivo..... da li su te reznice potjerale korjen? --jer se zna dogoditi da listiće potjeraju a korjen se nije razvio.... |
|
Dario
dario.novska@gmail.com |
|
![]() |
|
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Alexandra prekrasni su!
kamenjar, sveka cast! Ja inace nemam dobra iskustva sa reznicama tako rano uzetim. Narezem uvijek par ali to vise da bih skratila maticnu biljku, ali su te reznice kod mene vecinom sudene na popast, ni podno grijanje ni hormoni nepomazu! Drzim palceve da ti opstanu! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
MermaidDreamer ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 343 |
Krasni hibiscusi
![]() Moj prošlogodišnjak malo pomalo ali napreduje ![]() Još uvijek na istom mjestu, u zimovalištu. Za par dana ih selim na balkon. |
|
Nikada ga nije bilo, nikada ga neće biti, a još malo ga ima.
|
|
![]() |
|
MermaidDreamer ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 343 |
i drugi se budi, sporiji ali pupić se vidi
![]() |
|
Nikada ga nije bilo, nikada ga neće biti, a još malo ga ima.
|
|
![]() |
|
ja sam grancice umočila u med i posadila...bas cemo viidt sta ce biti od njih ,sve do jedne se dobro drze |
|
Vir |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8182838485 131> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |