Početna stranica Početna stranica > Drveće, živice, palme ruže i bonsa -Forum o drveću > Egzotično grmlje i drveće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8182838485 131>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2013 u 22:12

Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2013 u 22:18
predivan je, i onaj šta je kilavio isto!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
dado.slavnija View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 196
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dado.slavnija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2013 u 00:54
Bebolino, odlično, znači nije tako nakljukan kao što se činilo.... Malo će slike i sve skupa pričekati jer koristim drugi operacijski sustav, linux dok se naviknem i neke stvar moram prilagoditi... vidjeti kako podržava photobucket i to... Budite pozdravljeni
Dario
dario.novska@gmail.com
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2013 u 00:58
@dadoHeart ovaj se izvukao iz svega zahvaljujući drinu, ostali koji nisu tretirani, e oni zaostaju.
Namjerno sam drinom tretirala samo ovoga, baš me zanimalo kako će se ponašati ostali.Thumbs%20Up
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2013 u 02:44
Originalno poslano od člana bebolina bebolina napisao:

@dado[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley27.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Heart" /> ovaj se izvukao iz svega zahvaljujući drinu, ostali koji nisu tretirani, e oni zaostaju.
Namjerno sam drinom tretirala samo ovoga, baš me zanimalo kako će se ponašati ostali.[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley20.gif" height="17" width="23" align="absmiddle" alt="Thumbs%20Up" />

Što ti to znači Bebolina? Kakvo je to tretiranje?
sutra je novi dan
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2013 u 08:15
predivni su hibiskusi ,moji se tek bude ,u veljaci sam ih orezala ,grane zapiknula i sve su se primile..bolje mi izbacuju listice te orezane grane nego maticna biljka ..kad vidim vase ljepotane pitam se zar su moji lijeni ili im nesto fali 
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
pčelica7 View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 1966
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2013 u 08:23
kamenjar za podmladak Clap....pa to je odlično, jesi li ih počela otkrivati?
ljudi jeste li iznijeli hibije van, moj jučer bio na baklonu i onda naveče opet unutra
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
Na vrh
lela.h View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 604
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lela.h Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2013 u 10:09
Moji su vani vec 4-5 dana! Nedaju mi do znanja da se protive   
Na vrh
alexandra5 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 54
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alexandra5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2013 u 16:46
bebolina divan ti je taj narandzasti ....ja sam nayalost ostala bez njega zimus

ali zato me ova dva razveseljavaju ovih dana dok ostali nepocnu cvjetati

TIVOLI

a El Capitolo ima pupoljak prvi do sad pa i njega nestrpljivo iscekujem

Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1016
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2013 u 18:04
Alexandra predivni su ti
Na vrh
alexandra5 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 54
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alexandra5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2013 u 20:06
hvala kamelija...od ovog rozog sam ti poslala reznicu
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2013 u 20:36
Originalno poslano od člana jagoda jagoda napisao:

Što ti to znači Bebolina? Kakvo je to tretiranje?
Nove sadnice izvukla iz nekog smrdljivog supstrata,Dead oprala korijen, okupala ih u DRIN-u i presadila ih u novu zemljicu.
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2013 u 20:38
Alexsandra, prekrasni su ti hibićismile64
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2013 u 21:53
Originalno poslano od člana pčelica7 pčelica7 napisao:

kamenjar za podmladak Clap....pa to je odlično, jesi li ih počela otkrivati?
ljudi jeste li iznijeli hibije van, moj jučer bio na baklonu i onda naveče opet unutra

jucer sam skinula najlon sa njih,ne bune se za sad ,lijepo napreduju ..moji hibiji su vani al ne micu se

Vir
Na vrh
dado.slavnija View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 196
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dado.slavnija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2013 u 22:13
Bebolina, klasika, još malo pa će biljke poćet u vodi samo uzgajat...
Kamenjar, polako, strpljivo..... da li su te reznice potjerale korjen? --jer se zna dogoditi da listiće potjeraju a korjen se nije razvio....
Dario
dario.novska@gmail.com
Na vrh
lela.h View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 604
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lela.h Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2013 u 07:47
Alexandra prekrasni su!
kamenjar, sveka cast! Ja inace nemam dobra iskustva sa reznicama tako rano uzetim. Narezem uvijek par ali to vise da bih skratila maticnu biljku, ali su te reznice kod mene vecinom sudene na popast, ni podno grijanje ni hormoni nepomazu! Drzim palceve da ti opstanu!
Na vrh
MermaidDreamer View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 343
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje MermaidDreamer Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2013 u 11:09
Krasni hibiscusi . Wow za sve.

Moj prošlogodišnjak malo pomalo ali napreduje

Još uvijek na istom mjestu, u zimovalištu. Za par dana ih selim na balkon.
Nikada ga nije bilo, nikada ga neće biti, a još malo ga ima.
Na vrh
MermaidDreamer View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 343
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje MermaidDreamer Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2013 u 11:12
i drugi se budi, sporiji ali pupić se vidi
Nikada ga nije bilo, nikada ga neće biti, a još malo ga ima.
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2013 u 18:52
Originalno poslano od člana lela.h lela.h napisao:

Alexandra prekrasni su!
kamenjar, sveka cast! Ja inace nemam dobra iskustva sa reznicama tako rano uzetim. Narezem uvijek par ali to vise da bih skratila maticnu biljku, ali su te reznice kod mene vecinom sudene na popast, ni podno grijanje ni hormoni nepomazu! Drzim palceve da ti opstanu!

ja sam grancice umočila u med i posadila...bas cemo viidt sta ce biti od njih ,sve do jedne se dobro drze

Vir
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2013 u 19:06
Moji malci na toploj podloziThumbs%20Up

Klik na fotku
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8182838485 131>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.