Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8182838485 251> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala vam curke na posjeti i na divnim riječima !!! Nemam sada vremena za nove slikice, pakiram sebe, MM i sina !! Ujutro pravac Barbariga !! Sin mi dobio posao !! A ja švrljam par dana po Istri !! Čuvajte mi vrtić dok me nema, a ako tko navrati uživo u njega dok me nema , nek iskopa i nosi kaj želi !! Istrijanke, ak je koja za kafe, MiraK ima moj broj !! Vjerujem da će neka od vas naći vremena za brzinsku kavu !! Jurim obavit još milion stvari, danas nema spavanja !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasna je ova panoramska slika, jasno da nebi bila tako dobra da nema tebe na njoj
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
U tvom vrtu sam bila negdje u zimsko vrijeme,tada nisam bila prijavljena na forum,oduševio me je.Sad sam ponovo bila u njemu dobrih dva sata,toliko prostora,prekrasnih biljaka pravi botanički vrt,jednostavno SAVRŠENO
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Free tko god da te slikao u tvom cvijeću,lijepo je to napravio.Samo mi reci čime hraniš onog monstruma od hoste?Ja svoje pazim i mazim,a one dobile dva listića u mjesec dana.
![]() |
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Prelijepo !!! Sutra ću vam pokazati kako izgleda cvijetnjak nakon bure.
P R E S T R A Š N O !!!
![]() ![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Prekrasan ti je vrtek.
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Hvala na odgovoru
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Bebolina, nije bauhinija, nažalost !! Ona će još dugo ostati samo moj san !! Ovo su cvijetovi mog lila rododendrona !!! Drago mi je što si opet svratila !! I, hvala na pohvali za moj vrtek !! Bananica raste, i veselo ti maše !!
Belica, i tvoja kokoškica će narasti, i vjeruj mi, neće proći 100 godina, već - dok pucneš prstima, će narasti i otići za nekim kokotićem !! A za ceanotus, ne brini, pa doći će ih još !! A možda ti i uspije zakorjeniti ga, a možda i ja , kao slijepa kokoš na zrno, negdje naletim na njega !! |
|
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
divne slike u tvojem vrtu, a i dar je više nego dobar. Ja bum još kojih 100 godina pričekala da od moje drage kokoškice dobijem takav dar- za sad plaća u poljupcima. nije loše
![]() bila sam u zrinjevcu neki dan- neeema više ceanothusa, a ono kaj sam popikala nedavno- već vidim ništ od toga. Pokušat ću još kasnije kad malo odrvene izdanci. |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
prekrasno u tvom vrtu, i dipladenija jako lijepa
|
|
![]() |
|
![]() lijepi pozdrav iz mog vrta !! Uploaded with ImageShack.us ![]() Sretan vam majčin dan, il uz zagrljaj ili koji cvijetić !! Kčer me obradovala predivnom dipladenijicom !!! Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Cijele zime je bio na vidljivom mjestu, a sada se moj vrijedni pomagač, sa kolaskom sunca, počeo sakrivati, još malo i neću ga moći ni pronaći!! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
malo sam navratila do tvog vrta,ima tu ljepote,sva u cvatu
![]() kod mene hara bura,ne sadim više ništa! ![]() šetati ću po vašim vrtovima i uživati
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
Korjenko ima bijeli vrt, a moj je poslao modri !!! Sa tu i tamo kojom mrljicom lila, crvene ili bijelom fledicom !!
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/205/sam5996.jpg/] ![]() |
|
|
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Free, dosla bum u Medjimurje, k tebi u red za reznicu zlatne kise.
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
e sutra ću ih premjestit direktno na sunce gdje čitav dan sija,podloške sam skinula,a i prehranjujem ih redovno,valjda će krenut
![]() |
|
![]() |
|
cvijetićljubac ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 741 |
jako lijepo...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8182838485 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |