Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8283848586 89> |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ajmeee,di si to vidjela?? prekrasna je.Ja je nisam nigdje vidjela,no bum ti javila ako ih nađem.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Imam jednu molbu... da li je netko vidio negdje da ima kupiti salveta s ovim motivom da mi napiše gdje?
![]() ![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Lavandablue, moram provjeriti da li ih imam još, a jedino što ti mogu reći o njima je da sam ih naručila u Chemaco preko neta...imaju super salvete, možeš ih vidjeti ovdje www.hobbyart-chemaco.hr
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hvala leonarda i iris, drago mi je da vam se sviđa
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
Lavandablue ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 601 |
dada28,
imas predivne salvete sa kojima si uradila decoupage na keramickim plocicama.
Da li nam ovde mozes napisati od kog su proizvodjaca?
Ja sam zainteresovana za tvoje salvete - mediteranski đir, masline, vinovu lozu, lavandu (ako imas)...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Ja nemam kalu, imam više mediteranski đir...masline, vinova loza...kad budem stigla, fotkat ću svoje salvete, sad sam u gužvi. Danas sam, nakon što sam došla s posla, napravila novi kamenjar uz pomoć MM...ovih dana nemam vremena za hobi...zapravo, i cvijeće je hobi, a sad mi je ono najvažnije.
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
Ma esmeralda zašto si tako skromna
![]() fantastično. Iskreno jako mi se dopadaju radovi.
Franjica
ja imam salvete s kalama pošalji mi adresu na pp
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Prekrasne su
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
evo cure moje ja od italije do slovenije završila kupiti salvete u poreču
![]() ima viška
|
|
|
|
![]() |
|
Ako misliš na moj primjer, moram ti reći da sam salvete prilagodila ambijentu. Nije to teško samo treba malo strpljenja, a i meni se x puta desi da zbrljam...i zato, nemoj odustati! P.S. Salveta za razmjenu imam, ali trenutno nemam vremena da ih sve fotkam...ako netko traži nekakvu posebnu salvetu, mislim na motiv, javite, pa ako imam ja ću poslati ili čekajte da uhvatim vremena pa da fotkice stavim na forum ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Čini mi se da na ovoj temi svi
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
I što se mene tiče može razmjena salvetica |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
![]() bravo,bravoooooooooo dada28, jako su ti lijepo ispali radovi....ako imas viska salvetica
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Nesekiraj se svi mi vidimo na svom radu nedostatke i vjerujemo da je moglo ispasti još bolje, a kad ti dođe trenutak inspiracije da nešto napraviš ispast će super bit ćeš oduševljena kako se sve uklopilo i lijepo ispalo |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ma to si ti od onih sklonih samima sebi tražiti greške
![]() pošto to ne radim često ni ja nisam uhvatila savršen mot ali male komade izrezane lijepo napravim
već kad hoću veči komada zalijepiti imam problema jer mi se nagužva
i zato ja lijepim samo manje komade
![]() |
|
![]() |
|
Dalmax22 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
Ma nije nikad tako savrseno kao vase pa sam odustala- ma nema veze-mozda jednog dana dobijem nadahnuce-cak sam i mekani kist kupila.
<Ne znam iskombinirati boje i podlogu kao vi. A u ovom zadnjem primjeru se jos i ambijent uklopio do maksimuma. |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
dalmax u čemu je problem?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8283848586 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |