Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8283848586 282> |
Korisnik | |
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
rubensica ![]()
Još se uvijek crveni ali djelovi stabljika se polako suše. ![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
mogu ti reći da kod nas nije bilo mraza i stvarno se nesjećam godine a da nije bilo mraza ovako dugo čak su se i krizanteme umorile od cvijetanja ,a to se može dobro vidjeti u tvom vrtu kada nema mraza koliko je dugo lijepo i šareno
|
|
![]() |
|
![]() Nisam ustala jako rano nego je sunce kasno izašlo ![]() Neki biljke spavaju a zimzelene kao da prkose mrazu i postaju još ljepše kada im svojom bjelinom uokviri listiće. Neki dan sam htjela orezati trubu, ali kada sam vidjela koliko još cvjetova ima, opet sam ju ostavila. Ovaj današnji mraz je hrabro izdržala. ![]() |
|
![]() |
|
![]() Drago mi je da su tvoje ruke sada još gore od mojih, nema više lijepih dugačkih noktića ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Ova tvoja poruka puno govori o meni, vrtu...ali puno, puno više o tebi! Hvala ti još jednom. ![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti draga Miška što si uvijek tu i što se ponekad vratiš i ponoviš sliku koja u to vrijeme, u moru drugih cvjetova, i nije bila toliko lijepa kao u ovo vrijeme kada vrt spava. ![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Slavuj
![]() izgubljenog raja! Meni je ovdje raj ![]() Mraz je svojim igličastim kristalima vrtu dao čaroban, svečani plašt kao predigru za novi, bijeli,pahuljasti pokrivač
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Tvoj vrt u kasnu jesen uspavano su dočarali trenuci uhvaćeni u objektiv. Iako vrt sve više tone u san, neke biljke završavaju svoj aktivni ciklus i traže zasluženi odmor, meni je svejedno jako lijepo.
Mraz nije baš dobro došao, ali zato je krasno okitio listove i dao vrtu svečani ton. Istaknuo je jesenje boje. Posebno mi se sviđa naglašenost crvene boje, red barun doživio je i vlastiti trenutak penjanja na tron vrta
![]() |
|
![]() |
|
rubensica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
Prekrasni su crveni detalji uz ovu bjelinu..
|
|
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Dobro jutro draga moja, ti si se ustala jako rano kad je sve ovako bijelo i prekrasno. Cvjetići kao da su zaspali zasluženi zimski san i odmaraju se, prikupljaju snagu da dogodine budu još ljepši.
(Kod mene samo magla i sve mokro). Veliki pozdrav ![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
Jutros u vrtu lijepo i tužno. Pod zrakama jutarnjeg sunca svjetluca mraz koji je jutros bio malo nemilosrdniji.
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
jedva cekam prezentaciju u knjizari....knjigu o cvijecu sa posvetom...slavujka moja znas ti koliko si ti meni dala sa svim ovim nasim cvijecem....kao bi ja bez njega sada,....poz mojoj vrijednici...
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Nakon toliko ispisanih stihova, misli, objavljenih fotografija, svega izrečenog što čovjeka oplemenjuje, ponekad potakne na razmišljanje ... i na kraju objava onoga što smo svi željeli i očekivali. Drago mi je što ćemo imati nešto poučno, trajno i opipljivo.Jako se radujem
![]() |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti Miro!
![]() Jutros je izlazeće sunce, iz jednog novog kuta, obasjalo i pozlatilo vrt. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Susjedo kod tebe u svako doba prelijepo.
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
Draga moja Andina,
nemam riječi kojima bih ti mogla zahvaliti za ovu poruku. Nisi ni svjesna koliko su mi tvoje riječi i stihovi našeg dragog Dobriše uljepšali ovo ružno veče. Cijela tvoja poruka će biti objavljena u knjizi, koju ću, nadam se, završiti do svibnja, i već te sada pozivam na moju cvjetnu večer. |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
![]() Najbolja foto ilustracija pjesme Dobriše Cesarića Kasna jesen Posve polako, u maglenom plaštu, Jutros je ušla u selo. Kroz baštu Prošla je pored ocvalih lijeha, Nađoh je ispod snuždenih streha. List je za listom, dršćuć od straha, Počeo padat od njezina daha. Otkrih je skritu u dimnjaka dimu, I čuh je kako doziva zimu. Draga Slavujko, tvoja prekrasna fotografija poslužit će mi kao motivacija kad budem obrađivala ovu pjesmu. Slika je toliko ekspresivna, toliko sadržajna i toliko jesenska da je moram iskoristiti! A vrt - negdje bujan i gorući, negdje opušten i snen... a u svemu prekrasan!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ocvjetala falopija ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8283848586 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |