Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8384858687 243> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo kad si baš zapela, visok je do neba i krcat otrovnog sjemenja, pa tko želi neka se javi. Inače u cvatu je prekrasan.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ha jeste bogami preko 2 metra -------ti negdje visine 1,59 on više tebe pola metra i taman ....... mene treba baš
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Evo me opet ali ja se komadam od smijeha tebi i tvome ricinusu- suze me obliše od smijeha
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Tweety ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
Ja bi sjeme, ja bi!! Famozan je!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Triša, uvijek nas iznenadiš nećim novim.....
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Triša skupljaj sjemenke, ali sa rukavicama
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Kod tebe dođem, šetam i samo uzdahnem... divno...
|
|
![]() |
|
Jesi li ti to stajala na nekoj stolici bolan-nekako si mi visoka opet ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Samo se javljam na kratko jer se spremam na nekoliko dana putovanja barkom, sami mm i ja, a do tada čuvajte mi vrt, zaljevajte, skupljajte sjemenke, biti će ih za svih vas. Naravno dođite opet drugi tjedan kad se vratim.
![]() Niho mislim na tebe. |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Redovno ga obilazim bar ja --čuvajte se sretan Vam put ----lijepo se provedite.i mislim na vas. Pozdrav -tebi i tm-i hvala na razglednici još jednom i sve ih sakupljam
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Bila sam ,vidila i nemam ništa za dodati osim
![]() |
|
![]() |
|
Kad sam se nakon sedam dana vratila s mora moje se dvorište pretvorilo u pravu prašumu. Nema više pedlja mjesta gdje nešto ne raste. Stazica obrasla travom, koja na mjestima prelazi i jedan metar - katastrofa.
Danas sam počela sa čišćenjem, a za nekoliko dana valjda ću većinu dovesti u red.
Hvala svima što mislite na mene.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Taj ricinus je stvarno divovski!
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ajde draga,uslikaj ti nama taj"nered".Što da slikaš samo red,nabijaš nam komplekse
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Triša se uželila svoje prašume, pa ju sređuje i uživa u njoj...... i neće nam slikati..... daj poslikaj tu prašumu iz ptičje perspektive.....
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Čini mi se da ricinus stoji na stolici
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Ma ljudi doviršte je u drugom planu, još je ljeto, ali jutros sam se slikala kraj njega - još je narastao - baš je čudesan, sad radi sjemenke. Prašuma je doslovce, ali evo imam neko šišanje, pa iza toga idem s kata slikat prašumu
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ma to,slikaj ti i "nered"
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
I da vidimimo Triška nogice od tog ricinusa
![]() Moj je i dalje manji od pedlja, a tepala mazila i ništa ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8384858687 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |