Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8384858687 104> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Imam nekakve obaveze taj dan, ali možda...
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Curo naša vesela, opet kod tebe ljepote cvjetne! I irisi i pakujac koji se nije mogao odlučiti koje bu boje, i lupinusi .. sve ti je jako lepeko!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
danas smo skoknuli na brijeg završiti započete poslove preko vikenda pa sam odmah iskoristila vrijeme da nastavim saditi i presađivati...dva sata su prošla za čas...ratujem sa susjedinim kokama..ja posadim, one isčupaju
![]() pakujac se ipak odlučio glede boja ![]() ![]() ovaj katekin i moj ![]() ![]() ![]() ![]() a pakujčev susjed, red baron, se fino oporavio od zime i polako se crveni...pored njega se šepuri drač koji koke neće ni taknuti ![]() ![]() Lovrina magnolija lijepo tjera listeke ![]() ovaj grmek irisa je u nedjelju bio u pupovima, a sad se polako pokazuju cvijeteki ![]() ![]() i još jedan lupinus je procvao...ljubičasti ![]() ![]() i još jedan ljupki iris ![]() i jedan turski karanfilček ![]() ovo je cvijetnjak sa tim irisima, lupinusima i kompanijom koja ili je već ocvala ili se tek sprema ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Lupinusi su ti mrak. Ma, reci mi kako je tebi i Lovri uspjelo zakorjeniti magnoliju? Ja to pokušavam godinama i nikako da uspijem!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
hojčika paa ne znam, ali Lovro ju je lijepo pripremila, imala je fini korjen i na moje veliko veselje, primila se
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prekrasni irisi i lupinusi, a i pakujci su krasni
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Prekrasno se rascvijetao tvoj bregek,svašta ijepoga ima...
Kao Moon ipak bi izdvojila irise, pakujce i lupinuse ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Konte dugo nisam bila u tvome vrteku...Ne mogu se nagledati tvojih lupinusa, prekrasni su. Ja s njima nemam sreće. Sijala sam ih nekoliko puta i kupovale sadnice, ali oni se jednostavno ne održe kod mene...Imam još jedno pitanje a to je kako tvoji ahimenesi? Ja sam ih kupila i posadila ali ni jedan nije izniknuo.Baš nemam sreće ni s njima, a mislila sam da ću ih ove godine imati
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
djevojčice drago mi je da ste bile u obilasku
![]() Jagoda samo strpljenja sa achimenesima i moji su nekako lijeni ove godine i baš polako rastu ![]() ![]() ![]() jesi virnula tvoje/moje japonice? jel im lišće ovakvo zato što su na suncu? da ih selim negdje u sjenu? ![]() kako su prinčevi popularni u zadnje vrijeme, jednog sam i ja uvela u svoje dvorište ![]() silver prince ![]() ![]() i jedna špricana princeza ![]() ![]() taj dio je jedan mali sjenoviti dio i tu su za sada astilbe, princ, anemone i jedić, a trebaju im se pridružiti hoste i još par heuchera...kako bi se reklo...izlog u radu ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pakujci caruju, a i sve drugo je krasno
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
sve je jako lijepo, oduševio me lupinus! nadam se da će i moj nekada biti takav!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
antonija, bit će, ovaj je već dvogodišnjak sigurno, a morti i 3 godinice ima
![]() otok ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Baš sam došla pogledati da li ćeš pokazati ''princa'' kojeg ti nisam uspjela maznuti. I jesi, hvališ se s njim. A ova zašpricana ti je h. ''Midnight rose'', jal ti ga ponoćna ruža!
Moj ''princ'' još ne cveta, al' naj ti bu! ![]() |
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
prekrasno kontesa moj favorit su hoste i naravno taj čuveni lupinus
![]() ![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Kontesa, koliko je trebalo vremena da ti niknu ahimenesi? Jesi li to možda crvene sadila ?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Probudili se bregi
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Perla, moram se pohvaliti sa princom kad je tako teško došao do mog dvorišta
![]() ![]() panda hvala ![]() Lantana jel ti vidiš koliko brijeg kasni čak za zagrebom, a kamoli za morem u cvatnji ![]() milice, ove godine sam ih kasno posadila, a ne znam ti točno reći koliko su nicali, ali min 2 tjedna ako ne i više, kilave nekako ove godine ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
lijepe princeze
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Konte hvala ti na odgovoru za ahimenese...Pokrivala sam ih dok je bilo hladno ali od kad je toplo su otkriveni. Zalijevam ih ali nema nikakvog znaka da će niknuti...
Moram još napisati da ti jednostavno zavidim na divnim lupinusima, koji također jednostavno neće rasti kod mene....
Irisi japonice su ti požutili kao i meni ali oporaviti će se oni, ne brini...Vjerovatno su se šokirali kad je naglo krenulo jako sunce, ali oni to sve podnose, barem kod mene...
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8384858687 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |