Početna stranica Početna stranica > Drveće, živice, palme ruže i bonsa -Forum o drveću > Egzotično grmlje i drveće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8687888990 131>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
sandrak View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Status: Offline
Bodovi: 8
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sandrak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 12:42
Pozdrav svima,nova sam ovdje.Imam jedno pitanjce i problem pa ako ima netko da mi pomogne.Dobila sam hibiskus na poklon(onaj koji ide po zimi unutra)i pupovi su mu otpaliCry,pa me zanima u čemu je problem,i još jućer se pup otvorio i danas otpao Unhappypomagajte.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
lela.h View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 604
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje lela.h Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 13:25
Sandrak hoces reci da je jucer procvijetao, a danas mu otpao cvijet? Ako je tako, to je normalno kod hibiskusa, njihov cvijet traje jedan dan, nekada i malo duze... posebno brzo opadaju kod hibija koji su pod hormonima.
Skroman covijek sve umnozi svojom skromnoscu, veseljem i zahvalnoscu.
Na vrh
sandrak View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 8
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sandrak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 14:15
a,baš šteta za cvijetove,tako su lijepi,a tako brzo odu.Ali mi nije jasno zašto odpadaju pupovi koji se još nisu otvorili.Moj je žute boje.
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 14:20
Nije ni kod mene ništa bolje s hibićima, baš se vidi da negodoju zbog ovog prevrtljivog vremena.
Najviše se brinem za ove malce koji u tek zakorjenjeni. Lijepo su se postepeno privikli bez zaštite, a sad ih redovito noću pokrivam zbog hladnoće.

Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 14:23
lela.h ima jedna reznica pod najlonom,koja se za sada dobro drži i čeka da se zakorjeni pa putuje k tebi, ako ne moj će narasti pa ćemo ga recnutiWink
Sandrak,javit će ti se stručnjaci ali mislim da je to česta pojava kod njih kad promjene okolinu
Na vrh
lela.h View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lela.h Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 14:32
Bebolina, kod tebe se reznicu super ozelenile! Ja svoje nesmijem ni poslikati jesu li to od proljetos ili od jesenas?
Stefice! Vec mu se radujem!
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 14:46
To su one reznice koje sam proljetos stavila na toplu podlogu. Kasnije kad je zatoplilo sam ih "humano" preselila u teglice i pospremila u dvorište pod najlon. Kad su izboji krenuli, najlon sam svaki dan pomalo bušila da se priviknu na vanjske uvijte.
Da je vrijeme stabilnije bili bi puno bolji, zeleniji, ali ok, zadovoljna sam i s takvima
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
lela.h View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lela.h Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 14:51
Moje su jos samo pod najlonom, nesmijem ni pomisliti poceti busiti! Niti tjeraju listice niti imaju vidljiv korijen! Kod mene je status; nediraj!!!
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 15:01

Imam ja i boljih od ovoh koje sam pokazala, ali da ne kažeš da samo blablam...idem ti ih fotnutiBig smile

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 15:14
Evo ihTongue

Na vrh
lela.h View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lela.h Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 15:16
Joj draga moja, to sigurno necu reci! ipak ti zivis u boljoj klimi nego ja! Kod nas je uvijek ili ekstremno zima ili vruce! Kod tebe se i biljke ranije bude,dok kod mene miruju, a tada su najlosije reznice.... nema sanse da stvore korijen....
Na vrh
lela.h View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lela.h Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 15:19
Bebi!!!! Samo da mogu odmah bih se preselila u selendru! Pa makar bila i bez struje!
odlicne su ti!!!!
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 15:23
Uvijek tvrdim da je moja selendra najljepša na svijetu i da se nalazi uglu rajaLOLTongue
Probaj reči suprotnosmile61
Na vrh
lela.h View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lela.h Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 15:27
Samo potpisujem
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 15:57
Originalno poslano od člana lela.h lela.h napisao:

Samo potpisujem
...i bolje ti jesmile91
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 15:59
Ovo je moj veliki, dupli crveni.
Njega sam krvnički orezala isto kao lani.

Na vrh
lela.h View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lela.h Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 16:01
Biti ce cvijetica!!!! To je onaj koji se izduzi po zimi?
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 16:05
Da, to je taj. Sve sam mu grane pošteno skratila, baš je sad bujan, bujan...
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 16:55
Evo kako izgledaju oni koji su došli nafilani hormonima, oni kojima sam oprala korijenje i koji su nakon presađivanja dobili Drin.
Malo su kilavili, ali shvatili su oni tko je tvrdoglavijiTongue

Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 17:34
bebolina tvoji su krasni, kad malo zatopli i oni se razbujaju,nećeš imati mjesta ni za jednu novu teglicu Wink
lela.h i ja držim fige da se zakorjene i svaki dan se radujem kad vidim da se dobro drže,
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8687888990 131>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.