Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moje biljčice
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moje biljčice

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 150>
Korisnik
Poruka
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2008 u 22:47
bergenia,ajde da još nekoga ne doživljavaju osim mene Wink lakše mi je Wink sad jesu na prozoru,ali grijanje imaju kada smo tamo...nekako će se morati snaći dok se sve ne ustabili,a onda ću valjda i u cvijetu uživati Wink a baš ih ljeti nisam htjela stavljati na južni prozor jer me malo strah bilo da se ne presuše...pfff
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2008 u 15:36
ljeti ne smiju na južni prozor, samo zimi kad sunce nija tako jako
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2008 u 22:55
ako se ne oporave,dajem ih na usvajanje Approve i prihvaćam činjenicu da kod mene nema uvjeta za njih (teška srca,ali ajde) Sleepy

Zagorski bregi
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2008 u 15:46
evo ja ih usvojim
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2008 u 17:05
smiju li orhideje na prozor na sjevernu stranu?
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2008 u 17:11
pretpostavljam da smiju,ali sjever je sam po sebi mračniji i ima više sjene pa ne znam da li bi im bilo dosta svjetla. Probaj ali ih prati kak se ponašaju.Ako se počnu čudno ponašati preseli ih
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2008 u 17:20
meni tijekom dana ima dosta svjetla u sobi,roleta mi je uvjek uvučena i spuštena tako da uvjek ima malo sjene,imam i 2 zavjese pa mislim da bi to mjesto odgovaralo cvjeću popout ljubičica i orhideje koje nesmiju na direktno sunce
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2008 u 11:10
Jao meni ja sam ove slike tek danas našla ( to je razlog što sam te onako skromno žicala samo hibiskus )smile42
Vidim da te je cvjetna strast potpuno obuzela LOL. Drago mi je da nisam jedina koja se muči pribaviti sjeme, pa nešto uspije nešto ne. Pa jedno još ne posijem već bih najradije naručila drugo ( jedino me srećom financije obuzdavaju ).
smile141 Divim ti se, prava si majstorica. Nek samo što više uspije a onda od mene zbogom skromnosti, bit će žic, žic.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2008 u 22:20
ajde probat ću i to da im nije hladno...nosim ih doma,tepat ću im i dohranjivati ih,ako ni onda ništa dajem ih tebi na usvajanje Embarrassed

Zagorski bregi
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2008 u 17:06
[QUOTE=Horti]Jao meni ja sam ove slike tek danas našla ( to je razlog što sam te onako skromno žicala samo hibiskus )smile42
Vidim da te je cvjetna strast potpuno obuzela LOL. Drago mi je da nisam jedina koja se muči pribaviti sjeme, pa nešto uspije nešto ne. Pa jedno još ne posijem već bih najradije naručila drugo ( jedino me srećom financije obuzdavaju ).

eto,nije uvijek skromnost vrlina
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2008 u 17:10
Originalno poslano od člana kontesaa kontesaa napisao:

ajde probat ću i to da im nije hladno...nosim ih doma,tepat ću im i dohranjivati ih,ako ni onda ništa dajem ih tebi na usvajanje Embarrassed

ajde nek ti je sa srećomBig%20smile
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2008 u 17:15
kad vidim ovako predivno dvorište,poželim da sam tu,da mogu uzivat u ovakvim ljepotama i čarima vrta. nebi izlazila iz njega,na kraju bi me morali potjerat iz vrta jer bi postala dosadna
Na vrh
biserka View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 10
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje biserka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2009 u 11:53
hana ima najljepše biljke
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2009 u 18:57
I veliko srce !!!smile84
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Cvita View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 261
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvita Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2009 u 22:24
Hana, nemam riječi za tvoje cvijeće!! Sve je prekrasno!!
Na prvom postu 11 sličica su prekrasni crveno - bili karanfilići. Ja ih obožavam, pa ako imaš koji za razdijeliti, bila bih ti jako zahvalna.smile79
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2009 u 15:56
hvala cure-svima! Cvita sjeti me na proljeće
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2009 u 22:10
Hana, dobila sam pismo i sjemenke...hvala puno !
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2009 u 23:13
Hana hvala na čestici i sjemenkama i jako mi je žao da se nismo vidjele u VŽ, ali doći ću ja opet pase vidimo.
život je more
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2009 u 09:05
nema na čemu glavno da je stiglo
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2009 u 18:34
Hana, sve je smile120, da ne ponavljam sve već rečeno. Zapeo mi je za oko naprstak ( bijeli i šatirani), ja imam roza boje, a ovakve nisam vidjela. Želim ti da ti uspije sve ono što si nabavila sjemenje, pa da ove godine uživamo zajedno sa tobom.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 150>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.