moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 150> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bergenia,ajde da još nekoga ne doživljavaju osim mene
![]() ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ljeti ne smiju na južni prozor, samo zimi kad sunce nija tako jako
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ako se ne oporave,dajem ih na usvajanje
![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
evo ja ih usvojim
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
smiju li orhideje na prozor na sjevernu stranu?
|
|
![]() |
|
pretpostavljam da smiju,ali sjever je sam po sebi mračniji i ima više sjene pa ne znam da li bi im bilo dosta svjetla. Probaj ali ih prati kak se ponašaju.Ako se počnu čudno ponašati preseli ih
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
meni tijekom dana ima dosta svjetla u sobi,roleta mi je uvjek uvučena i spuštena tako da uvjek ima malo sjene,imam i 2 zavjese pa mislim da bi to mjesto odgovaralo cvjeću popout ljubičica i orhideje koje nesmiju na direktno sunce
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Jao meni ja sam ove slike tek danas našla ( to je razlog što sam te onako skromno žicala samo hibiskus )
![]() Vidim da te je cvjetna strast potpuno obuzela ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ajde probat ću i to da im nije hladno...nosim ih doma,tepat ću im i dohranjivati ih,ako ni onda ništa dajem ih tebi na usvajanje
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
[QUOTE=Horti]Jao meni ja sam ove slike tek danas našla ( to je razlog što sam te onako skromno žicala samo hibiskus )
![]() Vidim da te je cvjetna strast potpuno obuzela ![]() eto,nije uvijek skromnost vrlina
|
|
![]() |
|
ajde nek ti je sa srećom
![]() |
|
![]() |
|
kad vidim ovako predivno dvorište,poželim da sam tu,da mogu uzivat u ovakvim ljepotama i čarima vrta. nebi izlazila iz njega,na kraju bi me morali potjerat iz vrta jer bi postala dosadna
|
|
![]() |
|
biserka ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 29 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 10 |
hana ima najljepše biljke
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
I veliko srce !!!
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Cvita ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 261 |
Hana, nemam riječi za tvoje cvijeće!! Sve je prekrasno!!
Na prvom postu 11 sličica su prekrasni crveno - bili karanfilići. Ja ih obožavam, pa ako imaš koji za razdijeliti, bila bih ti jako zahvalna.
![]() |
|
![]() |
|
hvala cure-svima! Cvita sjeti me na proljeće
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Hana, dobila sam pismo i sjemenke...hvala puno !
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hana hvala na čestici i sjemenkama i jako mi je žao da se nismo vidjele u VŽ, ali doći ću ja opet pase vidimo.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
nema na čemu glavno da je stiglo
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Hana, sve je
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |