Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moje male i velike mezimice-Dzomba
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moje male i velike mezimice-Dzomba

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 48>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 20:40
Drage moje,evo i slika "novog"Tongue ljepotana u mojoj kolekciji kaktusa Wink..

Notocactus schlosseri:

Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 20:28
Lanatana,kao sto sam ti vec rekla..par kaktusa je prezivjelo od tebeTongue..imam samo ove dvije slike...danas sam radila a pada nam i kisa (a i narednih dana ce biti tako)smile63  tako da nisam slikala i ostale Wink..ali i to cu uraditi ovih danaTongue!

Sedum rubrotinctum:

Opuntia:

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 20:08
@anci39...Fuksije imam prvi put,uvijek sam ih gledala kod drugih ovdje na forumu..jako lijep cvijet!Tongue

@forzicija2005... I kod tebe me je dosta toga oborilo s nogu Big%20smile..!!

@Baka...Nisam bas zadovoljna s ovim novim foto-aparatom kako radi slike u velikom planu ali srecom pa imam dosta strpljenja,tako da dosta vremena provedem slikavajuci ih dok ne postignem ono sto zelim..ili barem pribliznoTongue!

@Otok...Hvala ti sto uvijek nadjes lijepe tijeci za moje cvijeceTongue!!

@Mira021...Kaktusi su mi najdrazi(vidi seEmbarrassedEmbarrassed)ali pocela sam sijati i ostalo cvijece u dvoriste,jer gledajuci vasa dvorista zaljubila sam se i u njih Big%20smile!!

@Bergenia...Trebam ih presaditi u jednu vaznu tako ce sve 3 biti zajedno i bit' ce mi veselije Big%20smile!!

@Niho...Strah me je zimi!! Par Agava koje sam posmatrala kod drugih vidim da su ove zime se smrzliConfused..! Sta je najbolje uraditi??

I na kraju,Veliko HVALA svima vama Big%20smilesmile79

Wink

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 17:28
Džombaaaaaaaa hajde sunce moje tu svoju agavu posadi u vrt biće ti prelijepa i još veća--- šteta da je u vazni-a tako lijepa
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 11:44
Sve krasno kod tebe ali kalanchoa me oduševila. Nisam još takvu vidjela.Thumbs%20Up
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 10:12
Uz tvoje predivne kaktuse, kalanhoa i fuksije su ti,vausmile64
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 09:52
smile227 koliko lijepih cvjetića.

Jasmin, fuksije, kalanhoa, ne znam što je ljepše
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 09:44
Očito mi je u životu promaknulo da jasmin nije samo bijeli!Embarrassed
Ovaj tvoj je prekrasan.
A i ostalo fuksije... pa do kaktusića. Naročito slike u velikom planu su Thumbs%20Up
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 00:23
Originalno poslano od člana dzomba dzomba napisao:

Srecom pa sam je unijela u stan,prezivjela je zimu Tongue...danas sam joj promijenila i vaznu/zemlju.

Agave:

Ovo me oborilo sa stolice kako je lijepooooooooooooooooooooooo
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 00:19
Predivno ti je sve,a najljepša mi je fuksija crvena sa ljubičastim
smile55Ja imam  četiri čekam da procvjetaju !
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 22:03
Originalno poslano od člana mali kaktus mali kaktus napisao:

Jasmin je predivan,a ovakve kalanchoe još nisam vidjela.BravoTongueThumbs%20Up

Hvala ti TongueTongue!!

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 22:02
Originalno poslano od člana gioiaa gioiaa napisao:

vauuu,fuksije bas onakve kakve ja volim ,kalanchoe"Wendy" prave ljepotice,a za jasmin se ne cudim sto se radujes
gdje ljeti drzis kaktuse,moji su jos u sobi i trebalo bi da ih premjestim na terasu,ali gdje je bolje na suncu ili ne?nisam bas strucnjak za kaktuse

Jasmin je Jasmin WinkBig%20smile...kalanchoa je i mene odusevila..uvijek sam citala o njoj ali nisam imala priliku da je nadjem u cvjecarama,zato sam ovaj put kupila sve tri LOL...a sto se tice kaktusa,i moji su jos uvijek u stanu. kupila sam policu za njih,sutra je montiram i ako stignem htjela sam ih i presaditi-Sve-i iznijeti ih napolje...ali posto nam najavljuju kisu u narednih par dana,razmislit cu Wink..ah ja,uvijek su izlozeni suncu...kaktuse stavim naprijed a iza redam sukulente,jer oni nevole bas direktno sunce.... ubacit cu sliku kad sve bude gotovo pa ces vidjeti kako je to kod mene WinkTongue!!

Hvala ti gioiaa Big%20smile

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 20:43
Jasmin je predivan,a ovakve kalanchoe još nisam vidjela.BravoTongueThumbs%20Up
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 19:51
vauuu,fuksije bas onakve kakve ja volim ,kalanchoe"Wendy" prave ljepotice,a za jasmin se ne cudim sto se radujes
gdje ljeti drzis kaktuse,moji su jos u sobi i trebalo bi da ih premjestim na terasu,ali gdje je bolje na suncu ili ne?nisam bas strucnjak za kaktuse
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 19:34
Jasmin je procvjetao...svoj prvi cvijet Tongue !!

Kao sto sam vec napisala,kupila sam i ove 2 fuksije Tongue..

Iako sam vec postavila njihove slike u temi Succulenti... evo i ovdje... ne sto ih ja imam,ali su pravo lijepi Big%20smile

Kalanchoe Wendy..

Mamillaria bocasana..

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 19:28
Hvala ti mali kaktus Tongue !!

Smrcko,na koje slike mislis? EmbarrassedTongue

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2010 u 23:16
Predivno cvijećeClap
Jesu li ono na slikama hebe?Embarrassed
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2010 u 21:50
Jedva čekam nove slikice,božur je prekrasanTongue
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2010 u 21:30
Originalno poslano od člana gioiaa gioiaa napisao:

i kod mene Rozac(H.t.)brzo prosirio
bozur ti je predivan

Hvala ti gioiaa Big%20smile...danas sam kupila lijepe fuksije i naravno par kaktusa EmbarrassedEmbarrassed i jednu jako lijepu kalanchou ali kad sam izasla iz cvjecare vec je bio mrak (a usla sam dok je sunce jos grijalo LOL LOL) tako da nisam imala priliku da ih slikam...sutra Wink!!

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2010 u 13:54
i kod mene Rozac(H.t.)brzo prosirio
bozur ti je predivan
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 48>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.