Moj kamenjar i vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 70> |
Korisnik | |
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I ja se veselim Tija tom danu. Nadam se da nije daleko
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
![]() |
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Hvala Macak i Perla na posjeti i pohvali.
A kako čuvam biljke od puževa? Patroliram kad god uhvatim vremena i uništavam beštije. A kod mene od svih biljaka najviše vole astere a pošto ih imam puno ostale biljke tamane manje. A astera nešto stigne i procvasti pa su i puževi debeli a i ja zadovoljna. To je kod mene nova poslovica
![]() |
|
![]() |
|
Počela je sezona Delphiniuma
![]() ![]() ![]() ![]() Gaillardia
![]() Centranthus
![]() Iris danas ugošćuje...
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ovaj Centranthus čini mi se da voli rasti iz betona i kamena. Moja susjeda ga vidjela negdje uz put, iz same napukline, teglila ga , ali vražićak ni makac. Smiješno je bilo vidjeti scenu kad cvjetoljubac želi cvijet
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Horti,Horti,Horti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Delphiniumi su ove godine tako prekrasni i bujni da to slika koliko se god trudila ne može dočarat.Svaki čas idem van pa ih zagledam.
|
|
![]() |
|
Campanula
![]() Ruža
![]() Stachys
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ma sve je divno
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
I meni se sviđa taj delphinium
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Prekrasno!!! Kombinacija delphiniuma i pakujca je super!!!
![]() |
|
![]() |
|
Campanula
![]() Salvia x superba Mainacht
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Horti predivno. Imaš svega. Sve se lijepo slaže jedno s drugim a bojeee...
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Sve je lijepo , ali ruža
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Kakvi delfinijumi zastane dah gledajući ih.Divan ti je vrt ,svaka čast imaš svega a to mi se najviše sviđa ta raznolikost. Ja sam tek neki dan male centranhuse posadila u vrt,šta misliš hoće li mi cvjetati ovu godinu(.izrasli su iz sjemena )
|
|
![]() |
|
![]() Josipa, nisam sigurna da će ti ove godine cvjetati. Kad si sijala? Inače brzo raste i širi se. Ja sam prošlog ljeta dobila jedanu mini grančicu s korjenčićem i sad je već lijep rascvjetani grmić.
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
krasno cvijeće, ne znam koje je ljepše, ma sve je najljepše
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |