Monnina radionica: sve i svašta! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 52> |
Korisnik | |
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Koji talent
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
monna-1 svaka cast!
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hvala na lijepim riječima!
![]() Mislim da ću raditi svijeću, danas sam pravila kalup.
Pitanje za vrijedne curice koje redovno obilaze hobby trgovine: gdje mogu nabaviti pigment za vosak?
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Evo, dok čekam da se veliki kalup osuši, napravila sam ovo: svijeća Plaža!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
mona ja sam odusevljena,neman rijeci..
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
monna,monna,
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo i recept za svijeću gore:
Uzmite neku staru posudu, natrpajte je sa vlažnim pijeskom, reljefnu čašu ili nešto slično "upiknite" u sredinu, i dobro utapkajte pijesak oko nje, polako izvadite čašu. Ulijete otopljeni vosak, stavite fitilj, kad se malo stegne, možete pobacati i koju školjkicu okolo ili kamenčiće dodati šljokice itd. Moguće su mnoge varijacije . I voila!
|
|
![]() |
|
Recept za "snijeg" koji toliko volimo na reljefnim zimskim motivima:
potrebno - drvofix i obična soda-bikarbona
- gušći drvofix malo razrijedite vodom i dodavajte sodu dok ne dobijete gušću ili rijeđu smjesu (po želji), kistom ga prenesite gdje vam treba da naglasite neki motiv, ostavite da se osuši. Vrlo lijepo i vrlo jeftino!
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
ormarić sa posuđem,
fantastično,osjećam se kao curica,ja bi tooooo
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
koje ideje monna, pa ti si mi mrak!!! toliko kreativnosti u jednoj osobi, nevjerojatno!!!
|
|
![]() |
|
Večeras sam napravila male vrečice za uskršnje čestitke, a što ću staviti u njih....pa naravno sjemenke!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bravo monna, ponovno nešto novo i lijepo.
I da znaš da si me natjerala s onim patuljastim servisom da potražim fimo (znam da si ti radila sa nekom drugom masom) koji mi je drpio moj sin (on radi nekakve face i čovječuljke pa snima neku animaciju), kad tamo sve otvoreno i stvrdnuto, ma moći će se nešto napraviti, ali ću se namučiti dok ne omekša.
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
pa pogledaj ovo, koje ludilo!!!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
pre fantastično!
![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Predivnooooo
|
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Draga, ti si dama za moju košaru! Svestrana, maštovita....
Fimići su ti krasni! ![]() Malo pitanjce: da li si ikada pekla fimiće u mikrovalnoj? O tome sam negdje čitala, ali nisam nikada probala. Zeza me pečnica već par mjeseci, a sa perlicama sam tako knap da imam još za tu i tamo koje naušnice ![]() |
|
![]() |
|
Baš mi je drago što ćeš i ti malo "mijesiti"
![]() |
|
![]() |
|
Spring, rose, bubamara..hvala
@ Perla, nemoj fimo peći u mikrovalki, mogu izbiti mjehurići pa to ne ispadne dobro, najbolje u pećnici!
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Monna! Skidam kapu!
![]() |
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Mona sve je predivno, ja ne znam od kuda bi ni počela a kamo pak da nešto tako uspijem napraviti kao onu policu iz bajke Alisa iz zemlje čudesa. Imaš zlatne ruke, to je predivan dar od rođenja. Vidim da od svačega napraviš fantaziju, puna si ideja....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |