Monnina radionica: sve i svašta! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 52> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
savršeno!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Rosa2 hvala ti!
Za danas jedna slika, akril na platnu, "Anđeo na rijeci"
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
bravo majstore radovi su ti preljepiiiiiiiii
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hvala Tweetuša, hvala draga mare n.! Vidim i ja da je moja tema postala skučena za sve, pa je možda vrijeme da napravim krak za decoupage, a ovdje ostalo
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Mona nije namjerno ali nekako mi promaknu tvoji radovi jer su u drugoj temi. a uvijek volim pogledati šta si novoga uradila.
Meni je ova boca s plavim cvijetom savršena
![]() |
|
![]() |
|
tweetuša ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 20 |
vauuu
prelijepo bravo! |
|
![]() |
|
Drage cure! Hvala vam na lijepim riječima! Sretna sam ako se ljudima sviđa ono što radim. Pusa!
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Monna lijepa mi je i ova boca, ali prva ljubav je prva ljubav...zaljubljena sam u onu tvoju crno bijelu ... |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Svestrana Monna opet oduševljava!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasno! Bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
prekrasna je
![]() |
|
![]() |
|
bubi12 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 112 |
Zaista savršeno
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prava zimska! odlično monna!
![]() |
|
![]() |
|
ovdje se malo bolje vidi:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
More hvala! Zimska boca: listovi su oslikani, a cvjetovi decoupage. Nevidi se najbolje zbog svjetla, pa ću je kasnije slikati...po sebi ima i pahuljice, srebrni deco frost, metalik srebrne listove, a preko njih bijele sa malo plave i gore plave sjajne kamenčiće...
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
boce, drvce, slika..... što da kažem
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Miki!
Stablo je rađeno od neke mekše (hm, relativno) žice koja izgleda kao srebro, ali nije (to mi je ipak preskupa investicija trenutno).
|
|
![]() |
|
miki ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 20 |
Lijepi radovi!
![]() Molim te, možeš li mi reći od koje žice si radila stablo? Lijepo je i zanimljivo.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Moram se pohvaliti da imam vrlo slično drvce,draga uspomena.
Boca i slika su vrlo lijepe ali ti si nas već naučila na to pa i ne očekujemo ništa manje
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |