Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ručni radovi i Izrada nakita
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Monnina radionica: sve i svašta!
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Monnina radionica: sve i svašta!

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 52>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Status: Offline
Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2009 u 15:20
savršeno! smile89
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2009 u 15:16
Rosa2 hvala ti!

Za danas jedna slika, akril na platnu, "Anđeo na rijeci"

"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2009 u 09:03
bravo majstore radovi su ti preljepiiiiiiiii
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2009 u 10:12
Hvala Tweetuša, hvala draga mare n.! Vidim i ja da je moja tema postala skučena za sve, pa je možda vrijeme da napravim krak za decoupage, a ovdje ostalo Wink
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 19:22
Mona nije namjerno ali nekako mi promaknu tvoji radovi jer su u drugoj temi. a uvijek volim pogledati šta si novoga uradila.
Meni je ova boca s plavim cvijetom savršenasmile94
Na vrh
tweetuša View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 20
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tweetuša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 19:17
vauuu
prelijepo
bravo!
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 11:20
Drage cure! Hvala vam na lijepim riječima! Sretna sam ako se ljudima sviđa ono što radim. Pusa!smile79
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 09:20

Monna lijepa mi je i ova boca, ali prva ljubav je prva ljubav...zaljubljena sam u onu tvoju crno bijelu ...Smile

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 21:55
Svestrana Monna opet oduševljava! smile95
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 16:35
 Prekrasno! Bravo!
ANĐELKA
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 13:07
prekrasna je Clap
Na vrh
bubi12 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 112
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubi12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 12:51
Zaista savršeno
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 12:00
prava zimska! odlično monna!smile91
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 09:12
ovdje se malo bolje vidi:

cvjetnavila.blogspot
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 09:03

More hvala! smile78

Zimska boca: listovi su oslikani, a cvjetovi decoupage. Nevidi se najbolje zbog svjetla, pa ću je kasnije slikati...po sebi ima i pahuljice, srebrni deco frost, metalik srebrne listove, a preko njih bijele sa malo plave i gore plave sjajne kamenčiće...

cvjetnavila.blogspot
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2009 u 14:43
boce, drvce, slika..... što da kažem smile79
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 17:22
Hvala Miki!
Stablo je rađeno od neke mekše (hm, relativno) žice koja izgleda kao srebro, ali nije (to mi je ipak preskupa investicija trenutno).
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
miki View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 20
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 16:36
Lijepi radovi! Smile
Molim te, možeš li mi reći od koje žice si radila stablo? Lijepo je i zanimljivo.
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 12:33
Draga Monna, prije svega hvala ti na onom majstorica

Slika je odlična, u tvom već prepoznatljivom stilu, s puno fascinantnih detalja i velike preciznosti...ti si prava majstorica, a ruke su ti doslovce zlatne
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2009 u 22:18
Moram se pohvaliti da imam vrlo slično drvce,draga uspomena.
Boca i slika su vrlo lijepe ali ti si nas već naučila na to pa i ne očekujemo ništa manje
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 52>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.