Da se i ja predstavim |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 789 |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tanjurić mi je baš poseban. Super!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Hvala more
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
vazica je super....al tanjur...on jejednostavno ludilo...svaka čast za njega...ostala sam bez teksta...WOW
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
mnataša1 hvala, hvala..
![]() ![]() ....cure drage, djelujete poticajno i ohrabrujuće..
![]() |
|
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
I kako si zadovoljna sa radom na staklu? Mene oduševljava...
Čuvaj dobro ono moje blago!!! Si vidla kako sam jučer oduševila i otkrila svašta!!! ![]() Čekam nove radove jer ja ih ne stižem ovaj tjedan raditi baš! ![]() |
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
radovi sa morskim motivima su mi izuzetno lijepi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
predivan morski tanjurić...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
Andrea01.bogatstvo čuvam, nećeš vjerovati, nisam ni tvoje ni svoje pipnula
![]() ![]() Hvala vam curke ljiljanari, kaća43, goga-osijek
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Angel ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 100 |
Vazica ti je predobra!
Znači, ako sutra počnem nekaj mackati, preksutra možemo na tavan?!?!?!?
|
|
![]() |
|
Kad gazda da dozvolu, juuuuuuuuuuriš....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Angel ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 100 |
![]() |
|
![]() |
|
Šašavice mala..jesi me nasmijala za dobro jutro
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Vilavita, predivni radovi!
![]() Kutija za kruh - neprepoznatljiva, košarice, tanjuri, ma sve je za +5. Hvala ti na divnim slikama. ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 789 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |