Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 226> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
super niho,ti si naša prava vrjednica
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Danas sadim sve i biće za sviju samo da se zna a imam opet prinova od jednog našeg doktora koji mi je dao na poklon. pa malo poslije
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
a sta su vrijedne ruke sadile danas?
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
moja Tina zarađivala sebi od cvijeća sadila dr. i bašču sijala ala će biti svega
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Dakle i ona se brine da okoliš vaše kuće izgleda prelijepo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Stvarno je što se tiče cvijeća prava isto uživa i tako da učestvujemo svi u uređivanju
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Bravo! Ne kaže se uzalud; Složna braća kuću grade (isto tako i dvorište)
|
|
![]() |
|
Tako je Bergenia mi se nekad i takmičimo koja će bolje urediti ali ona ima samo te oleandere koji vrijede dosta moga ,ali to mi sve lijepo uredimo nakinđurimo to je za pozavidjeti
|
|
![]() |
|
E sutra postavljam nešto malo novog cvijeća
![]() |
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
ja jedva čekam i ja sam omala bjeli oliander ali mi ga svekrva prisvojila sebi samo ga tek tako iznijela iz garaže i stavila sebi pred vrata a ja se nisam bunila jer mi je neko rekao da je otrovan i zbog djece ga nisam tražila
|
|
![]() |
|
Pa nisam ga ni ja ljubitelj baš zbog toga ali lijepo ga je vidjeti . U moje zaove kad se rascvijeta to ubija od ljepote ali smo skupa u istoj kući pa isto malo izbijegavam ga imati radi njegovog oprašivanja ali kako sam krenula i kad vidim kakav je dvoumim se dali ga imati ili ne
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ja imam oleandre "sto godina" i do lani nisam imala pojma da su otrovni. Rezala i grane i cvijeće suho bez rukavica i nikad ništa. Onda sam pročitala da se treba zaštititi samo kad se s njima radi.
Eto nije se kod nas još nitko otrovao .
|
|
![]() |
|
hahahaha e tako treba baš si im dokazala nek su otrovni ali su i fantastični-i kao što kažeš niko nije ni kod mene odapeo
![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Oleanderi su jako otrovni,mogu i smrt da izazovu..Posebno su opasni za malu djecu..Imam i ja jedna,dobila,ali sam na oprezu,jer nikad ne znamo šta dječija glava razmišlja....Evo jedne rečenice sa Vikipedije, slobodne enciklopedije
Oleander može izazvati ozbiljne zdravstvene smetnje ili čak i smrt! Mislim da ta rečenica dovoljno govori..Puno cvijeca je otrovno,ali mi smo odrasli i znamo šta činiti,djeca su drugo..Zbog njih treba izbjegavati jako otorvne biljke,bar dok ne nauče da se to ne smije dirati... ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
niho, samo nesmiješ zaspati ispod oleandra, a sve drugo možeš
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Jesi Niho baš vražičak, baš si me nasmijala. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Roseeeeeeeee Hoja me omet ja taman mislila leći ispod svoga cvijeća a ona mi tako radi , Lantana koliiko vidim sve podržava
![]() |
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
nemoj ležati nego radi nešto bar aparat u ruke i slikaj
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |