Vrt, dvorište, povrtnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 789 |
Korisnik | |
radosnica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 183 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Perla meni je najbolje svježe ubrano bilo povrće ili voće, ali budući da su moji malci doista mali i prebirljivi morati ću ratovati s njima da bi pojeli nešto iz povrtnjaka. Jedino što znam da vole su rajčica i grašak.
Hoya doći ću posjetiti tvoj vrt, sigurna sam da imaš više ideja nego li ja. Ali ponekad je i teško uskladiti želje s mogućnostima, vremenom.... Draga fuksija imam još jednu macu trudnicu. Jako je draga i dobar lovac (njih dvoje su mi ratnici na krtice i voluharice) ali kud ću još i s mačićima...? Inaja i cvetlin, doista ima puno prostora, trava i korov naviru od svuda, a moji pomagači još nisu u fazi pomaganja, možda jednom budu. Vesele se svemu što posadim, a dobili su i svoju gredicu svaštaricu (koju ću izgleda opet ja plijeviti kao i prošle godine a oni će ubirati plodove) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
o ima tu posla.. lijepo ti je ..i svega ima |
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
o pa ovo je cijelo prostranstvo biće to sve super
|
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Prekrasno ti je i cvijece i povrtnjak.
A, preslatka ti je i maca, koja te prati. I moj macak je stalno sa mnom u vrtu. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Radosnica, ja ti neću davati savjete i ideje, jer ih i ja sama trebam, ali mi je gušt vidjeti prostor slobodan za maštu i djela. Ja sam nasljedila mnoštvo nepoželjnih biljaka s kojima se još borim. Samo naprijed!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Ha, baš si me razveselila s novom temom!
Sada ću lakše provirivati u tvoj vrt i pratiti njegove mijene: one izazvane tvojom aktivnošću i one izazvane tijekom godišnjih doba. Mislim da je bila dobra ideja iskrčiti dio živice pod borom i osigurati mjesto hostama i tvojoj klupici za odmor. Povrtnjak ti je velik i osunčan. Sigurna sam da je užitak na stol pred obitelj iznijeti povrće iz vlastitog vrta: jedro, zdravo i upravo ubrano. |
|
![]() |
|
radosnica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 183 |
Evo ima nešto što raste i cvate kod nas. Svaka ideja i prijedlog za promjenu su dobro došli
![]() ![]() ![]() ![]() ovu damu čekam da procvijeta ![]() ![]() iz kutka za začine (fali još matičnjak-malo je dalje posađen jer sam ispred njega zasijala vlasca) /P1010307.jpg"> ![]() ![]() čekam da procvijeta (biti će preseljen ujesen) ![]() povrtnjak s jedne strane ![]() s druge strane ![]() malo u nastavku ![]() prati me u stopu, neda mi čupati korov (samo bi se mazio) i gnjezdi se između ovih friško posađenih ukrasnih tikvica ![]() u prvom planu je matovilac u cvatu, a iza jagode (dvije gredice ali još uvijek su prilično mlade i premalo za puno usta koje će ih pojesti) ![]() ovdje će biti ograda a uz ogradu carsko oko ![]() Isječen dio živice, treba odrezati suhe grane borovima, počistiti, izvaditi korov živice i to će biti mjesto za hoste (nadam se...jednom), a oko voćkica je posijani neven ![]() i nju ću preseliti jer se tu stisla (a možda je i ostavim ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 789 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |