Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt, dvorište, povrtnjak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt, dvorište, povrtnjak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 789
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
radosnica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 183
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje radosnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2009 u 16:06
Perla meni je najbolje svježe ubrano bilo povrće ili voće, ali budući da su moji malci doista mali i prebirljivi morati ću ratovati s njima da bi pojeli nešto iz povrtnjaka. Jedino što znam da vole su rajčica i grašak.

Hoya doći ću posjetiti tvoj vrt, sigurna sam da imaš više ideja nego li ja. Ali ponekad je i teško uskladiti želje s mogućnostima, vremenom....

Draga fuksija imam još jednu macu trudnicu. Jako je draga i dobar lovac (njih dvoje su mi ratnici na krtice i voluharice) ali kud ću još i s mačićima...?

Inaja i cvetlin, doista ima puno prostora, trava i korov naviru od svuda, a moji pomagači još nisu u fazi pomaganja, možda jednom budu. Vesele se svemu što posadim, a dobili su i svoju gredicu svaštaricu (koju ću izgleda opet ja plijeviti kao i prošle godine a oni će ubirati plodove)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
cvetlin View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 714
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvetlin Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2009 u 15:08

o ima tu posla.. lijepo ti je ..i svega ima

Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2009 u 14:55
o pa ovo je cijelo prostranstvo biće to sve super
Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 750
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2009 u 14:47
Prekrasno ti je i cvijece i povrtnjak.
A, preslatka ti je i maca, koja te prati.
I moj macak je stalno sa mnom u vrtu.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2009 u 14:21
Radosnica, ja ti neću davati savjete i ideje, jer ih i ja sama trebam, ali mi je gušt vidjeti prostor slobodan za maštu i djela. Ja sam nasljedila mnoštvo nepoželjnih biljaka s kojima se još borim. Samo naprijed!  
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2009 u 13:59
Ha, baš si me razveselila s novom temom!
Sada ću lakše provirivati u tvoj vrt i pratiti njegove mijene: one izazvane tvojom aktivnošću i one izazvane tijekom godišnjih doba.
Mislim da je bila dobra ideja iskrčiti dio živice pod borom i osigurati mjesto hostama i tvojoj klupici za odmor.
Povrtnjak ti je velik i osunčan. Sigurna sam da je užitak na stol pred obitelj iznijeti povrće iz vlastitog vrta: jedro, zdravo i upravo ubrano.
Na vrh
radosnica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 183
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje radosnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2009 u 13:31
Evo ima nešto što raste i cvate kod nas. Svaka ideja i prijedlog za promjenu su dobro došli

ovu damu čekam da procvijeta

iz kutka za začine (fali još matičnjak-malo je dalje posađen jer sam ispred njega zasijala vlasca)

/P1010307.jpg">

čekam da procvijeta (biti će preseljen ujesen)

povrtnjak s jedne strane

s druge strane

malo u nastavku

prati me u stopu, neda mi čupati korov (samo bi se mazio) i gnjezdi se između ovih friško posađenih ukrasnih tikvica

u prvom planu je matovilac u cvatu, a iza jagode (dvije gredice ali još uvijek su prilično mlade i premalo za puno usta koje će ih pojesti)

ovdje će biti ograda a uz ogradu carsko oko

Isječen dio živice, treba odrezati suhe grane borovima, počistiti, izvaditi korov živice i to će biti mjesto za hoste (nadam se...jednom), a oko voćkica je posijani neven

i nju ću preseliti jer se tu stisla (a možda je i ostavim Confused)

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 789
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.