U setnji Engleskom |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 12> |
Korisnik | ||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
O majko mila kad će kod nas biti ovakvih stvari. Platila bi ulaz da prošetam. Ne znam koju sliku izdvojiti , sve same slike raja. Prekrasne ideje za kopirati i ukrasiti. Zvrkice bar imaš dobre primjere za kopirati
![]() ![]() |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
|
Hole Park (www.holepark.com)
- privatni vrt , svake godine idemo po nekoliko puta i svaki put se
divimo i uzivamo (bili smo preko dva sata da nismo uopce osjetili).
Slikano 4.mj. Zamislite da je ljeto i da ispred sebe vidite ovaj bazen
![]() |
||
![]() |
||
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
|
![]() |
||
|
Dva tjedna nakon prosle posjete , wisteria u cvatu
Tree peony (pogledajte velicinu u usporedbi s rukom
![]() Wild garlic (divlji luk, bijeli cvijet) + allium (ne znam koji, ljubicasti cvijet)
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
AgavaL ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 122 |
|
![]() |
||
![]() |
||
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
Prekrasno
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
|
|
||
![]() |
||
|
Ti to sve mozes vidjeti ako dodes u posjetu ![]() |
||
![]() |
||
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
|
joooooj oduševljenja, nadam se da su i cure gledale, naravno emisiju vodi jedan "vaš" englez, lagano i polako utonila sam u raj....baš sam uživala....između ostalog bio je i susigton??-upravo ovaj vrt sa tvojih slika....wow |
||
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
||
![]() |
||
|
Vrt se zove http://www.nationaltrust.org.uk/main/w-vh/w-visits/w-findaplace/w-sissinghurstcastlegarden/
Monty Don je bio voditelj te emisije http://www.bbc.co.uk/gardening/tv_and_radio/aroundtheworld_index1.shtml On mi je jako dobar voditelj a imam i njegovu knjigu http://www.amazon.co.uk/Complete-Gardener-Montagu-Don/dp/1405308907, fantasticna je ![]() |
||
![]() |
||
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
|
Ja sam gledao i baš se sjetio naše Zvrk!:)
|
||
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
||
![]() |
||
|
Baš ti hvala za linkove, u drugom linku ima zanimljivih stvari
![]() |
||
|
||
![]() |
||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
|
I ja sam jučer popodne uživala u putovanju Europom po raznim vrtovima Engleske, Francuske, Nizozemske i na kraju na vrhu Norveške, svi su krasni ali Sissinghurst mi je poseban, baš po mom guštu, vrtovi u Francuskoj su mi nekako bili pre savršeni, sve ko po špagi, previše šimšira a Sissing mi je baš ono pravo...
![]() Stalno sam govorila MM i ovo sam vidjela, i ovo, ko da sam tamo bila....
|
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Prekrasno. Hvala na trudu (treba prebaciti sve te slike) da i mi uživamo. Toliko cvijeća, zelenila... trava. Ali one sve porezane živice onako oštro pod kutevima, pa okruglo, pa... to je prava umjetnost! |
||
![]() |
||
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
|
Zvrkice hvala na ovoj predivnoj reportaži. Iznova i iznova se vraćam gledajući predivne fotke parkova kojima nas vodiš. čini mi se kao da sam i ja zajedno s tobom šetala ovim predivnim krajolicima.
![]() |
||
![]() |
||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
|
ova tema nije zdrava za moje malo srčeko, nako ponovnog pregledavanja su mi otkucaji puno brži. Briljantno
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
|
ej, da mi je sad sjesti na ovu klupicu, bila bih ko gušterica koja upija svaku zraku Sunca. travice Pampasice su baš krasne ovako grupirane.
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |